Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dost jsem přemýšlšl o ošetření dutin-i když u Peugotu je karoserie dost odolná-u kombi jsou na rohu z vrchu pod dveřmi 3 gumové otvory,u sedana 2 vpředu na začatku prahu a na konci-nejvíc osvědčené metoda vždy býval resistin s olejem pro starší auta či čistý vosk kterýkoliv pro dutiny-prodává se i ve spreji od motip,ale to není díky tlaku ono-stojí jeden sprej u nás 162 Kč-někde i více,nejlepší je kompresor...

[upravil dne 15/9/08 Jindras]

Odesláno
Původně zaslal: Jindras

Dost jsem přemýšlšl o ošetření dutin-i když u Peugotu je karoserie dost odolná-u kombi jsou na rohu z vrchu pod dveřmi 3 gumové otvory,u sedana 2 vpředu na začatku prahu a na konci-

Dutiny jsem nechal stříknout, pokud nechceš všechny tak určitě levý zadní podběh až nahoru do sloupku ... u všech tam není nadkolník a tak leze sajrajt až do něj. Kamarád automechanik mi ukazoval pegynu z roku 96 s prorezlým levým zadním podběhem.

Jinak se zdá, že nerezne, ale jistota je jistota.

Stříkalo se to jakýmsi černým sajrajtem včetně celého spodku.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ty dutiny na starším autě na škodu nejsou,ale dole na podlahách kolem nosníku tím nic nezkazíte,tam to není vidět třeba,ale každé auto skoroduje,tohle není drahé a nejvíc účinné-jednoduché pořekadlo-auto vám shnije zevnitř,né zvenku,když to budete plácat přípravky body atd,to je pouze na opravu poškozených míst...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...