Jindras Odesláno 15. září 2008 Odesláno 15. září 2008 Dost jsem přemýšlšl o ošetření dutin-i když u Peugotu je karoserie dost odolná-u kombi jsou na rohu z vrchu pod dveřmi 3 gumové otvory,u sedana 2 vpředu na začatku prahu a na konci-nejvíc osvědčené metoda vždy býval resistin s olejem pro starší auta či čistý vosk kterýkoliv pro dutiny-prodává se i ve spreji od motip,ale to není díky tlaku ono-stojí jeden sprej u nás 162 Kč-někde i více,nejlepší je kompresor... [upravil dne 15/9/08 Jindras] Citovat
RichVa Odesláno 15. září 2008 Odesláno 15. září 2008 Původně zaslal: Jindras Dost jsem přemýšlšl o ošetření dutin-i když u Peugotu je karoserie dost odolná-u kombi jsou na rohu z vrchu pod dveřmi 3 gumové otvory,u sedana 2 vpředu na začatku prahu a na konci- Dutiny jsem nechal stříknout, pokud nechceš všechny tak určitě levý zadní podběh až nahoru do sloupku ... u všech tam není nadkolník a tak leze sajrajt až do něj. Kamarád automechanik mi ukazoval pegynu z roku 96 s prorezlým levým zadním podběhem. Jinak se zdá, že nerezne, ale jistota je jistota. Stříkalo se to jakýmsi černým sajrajtem včetně celého spodku. Citovat
Majar Odesláno 9. listopad 2008 Odesláno 9. listopad 2008 Myslíte že je to nutné nebo pro sichr?? Citovat
ozzy56 Odesláno 9. listopad 2008 Odesláno 9. listopad 2008 Původně zaslal: Majar Myslíte že je to nutné nebo pro sichr?? karosárna to jistí..... Citovat
kmotrik Odesláno 9. listopad 2008 Odesláno 9. listopad 2008 ten černej sajrajt je \"Body\" je to jakejsi gumoasfalt nebo něco tomu podobnýho, kamínky se od toho odráží. tady to mají http://tuning.autodoplnky.cz/autokosmetika/body-car/izolacni-hmoty/?smid=99 a dá se říct za pěkný ceny ( spodek auta se dá udělat kvalitně s tou litrovou nádobou ) [upravil dne 9.11.2008 kmotrik] Citovat
Jindras Odesláno 10. listopad 2008 Autor Odesláno 10. listopad 2008 Ty dutiny na starším autě na škodu nejsou,ale dole na podlahách kolem nosníku tím nic nezkazíte,tam to není vidět třeba,ale každé auto skoroduje,tohle není drahé a nejvíc účinné-jednoduché pořekadlo-auto vám shnije zevnitř,né zvenku,když to budete plácat přípravky body atd,to je pouze na opravu poškozených míst... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.