Blizzard Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Ericce. Díky:) Taky to máš pěkný . polokůži jsem chtěl, ale nakonec zvítězila celokůže už kvůli tomu že se líp shání na tutěch fotkách mýho interieru chybí ještě chrom budíky a fólie Citovat
BoneDaddy Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Původně zaslal: Blizzard polokůži jsem chtěl, ale nakonec zvítězila celokůže už kvůli tomu že se líp shání Asi spíš obráceně ne? Polokůže jde sehnat podle mě lépe. Kůži jsem sháněl rok, za tu dobu bylo asi šest nabídek polokůže. Citovat
čakom Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 na polokůži jsem nenarazil ani jednou když jsem shanel kuži Citovat
Chepp Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 ja mam plys... a chtel bych lepsejsi plis.... co pro to mam udelat/... polokuzi o te sem taky premyslel.. ale nidko mi ji nechce dat... celokuze neni dobra do meho pracovniho vozu... to mam v cupe... ale kdyby jste nekdo vedel o polokuzi bylo by to super... ja jen tak do vetru mluvim jako vzdy... tisse zavidim Citovat
dobrmik Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 jj tak na tu polokůži je zájemců víc než dost.. taky se řadím do fronty..:roker Citovat
Ericce Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 důležitý je že to máš pěkny a ješte důležitejší že se to líbi tobě Původně zaslal: Blizzard Ericce. Díky:) Taky to máš pěkný . polokůži jsem chtěl, ale nakonec zvítězila celokůže už kvůli tomu že se líp shání na tutěch fotkách mýho interieru chybí ještě chrom budíky a fólie Citovat
Šalda Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 Ludweek: Další co má polokůžu, ach jo, já ju chcu taky Citovat
dobrmik Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 už jsem tu polokuži nedávejte... nebo se z toho ..... Citovat
martis Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 nie nei traja mozem len ticho zavidiet.polokoza sa mi veeeelmi paci,ale zohnat je priam nemozne Citovat
Chepp Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 hhe.. udelame klub nepolokozenych sedacek? Citovat
Qcko Odesláno 10. duben 2010 Odesláno 10. duben 2010 Ked prezeram toto vlakno, tak koza mi stale nesedi, ale ta polokoza to je nieco nadherne, sakris, aj ja take chcem:ticho Citovat
Voighta Odesláno 10. duben 2010 Odesláno 10. duben 2010 Pánové jdu se k Vám postavit do fronty. Polokůže se mi líbý,ale nejradši mám kůži v kombinaci dvou barev. maxking bíločernou kombinaci miluju [upravil dne 10/4/10 Voighta] Citovat
Harlley Odesláno 10. duben 2010 Odesláno 10. duben 2010 No já to mam origo světlý a po kůži koukám dlouho,ale sehnat světlou kůži do kombajna je asi nemožný a když už tak je to i s autem a co s tim zbytkem potom:D Citovat
Miku Odesláno 10. duben 2010 Odesláno 10. duben 2010 V sedanu mám černou kůži a je lepší než polokůže ( chce to však pravidelnou péči ). V kombajnu mám polokůži (to samé co má Ludwek ). Světlou kůži bych nechtěl , po nějaké době vypadá i přes veškerou péči strašně , ty prasklinky jsou dost vidět. Já jsem kůži nechtěl ale bohužel do aut těchto motorizací se dávala :D:D pro případné zájemce - předělávat to nebudu Citovat
BoneDaddy Odesláno 10. duben 2010 Odesláno 10. duben 2010 Původně zaslal: Miku V sedanu mám černou kůži a je lepší než polokůže ( chce to však pravidelnou péči ). Konečně někdo kdo tomu rozumí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.