Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ericce. Díky:) Taky to máš pěkný :super. polokůži jsem chtěl, ale nakonec zvítězila celokůže už kvůli tomu že se líp shání

na tutěch fotkách mýho interieru chybí ještě chrom budíky a fólie :)

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

polokůži jsem chtěl, ale nakonec zvítězila celokůže už kvůli tomu že se líp shání

Asi spíš obráceně ne? Polokůže jde sehnat podle mě lépe. Kůži jsem sháněl rok, za tu dobu bylo asi šest nabídek polokůže. :myslim

Odesláno

ja mam plys... a chtel bych lepsejsi plis.... co pro to mam udelat/... polokuzi o te sem taky premyslel.. ale nidko mi ji nechce dat... :D

celokuze neni dobra do meho pracovniho vozu... to mam v cupe... ale kdyby jste nekdo vedel o polokuzi bylo by to super... ja jen tak do vetru mluvim jako vzdy... :D

tisse zavidim :super

Odesláno

důležitý je že to máš pěkny a ješte důležitejší že se to líbi tobě :super

Původně zaslal: Blizzard

Ericce. Díky:) Taky to máš pěkný :super. polokůži jsem chtěl, ale nakonec zvítězila celokůže už kvůli tomu že se líp shání

na tutěch fotkách mýho interieru chybí ještě chrom budíky a fólie :)

Odesláno

Pánové jdu se k Vám postavit do fronty. :D Polokůže se mi líbý,ale nejradši mám kůži v kombinaci dvou barev.

maxking bíločernou kombinaci miluju :super

[upravil dne 10/4/10 Voighta]

Odesláno

No já to mam origo světlý a po kůži koukám dlouho,ale sehnat světlou kůži do kombajna je asi nemožný a když už tak je to i s autem a co s tim zbytkem potom:D

Odesláno

V sedanu mám černou kůži a je lepší než polokůže ( chce to však pravidelnou péči ).

V kombajnu mám polokůži (to samé co má Ludwek ).

Světlou kůži bych nechtěl , po nějaké době vypadá i přes veškerou péči strašně , ty prasklinky jsou dost vidět.

Já jsem kůži nechtěl ale bohužel do aut těchto motorizací se dávala :D:D:D

:xvul pro případné zájemce - předělávat to nebudu :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...