Benžík Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 Jj, tak nák, ale jenom středovej panel a plast okolo budíků a mřížek topení. Citovat
BoneDaddy Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Původně zaslal: čakom toto je muj interier Taky to má něco do sebe! Citovat
martis Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 cakom mas krasne auto!!aj lakovacka a aj z vnutra ciena koza to ti mozem len zavidiet fakt krasa!! Citovat
Ericce Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 to je spíš šedá kůže, jenom tam má takovou tmu, že to není videt krásnej introš čakome Citovat
martis Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 errice tak ty tam mas asi vsetko co sa da dat do toho auta,automaticke zatienovanie zrkadla,dysplej c,osvetlenie clonitiek a ta polokoza je super toto by som chcel aj ja,len to je este tazsie zohnat ako celo kozene,ale uz sa zacinam zmierova stym ja a koza nikdy nebudeme ma v aute inak errice tebe budiky ukazuju aj mile?? som videl ze nieco take tam mas. cize pocita ti km v mph?? Citovat
Ericce Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 nene počítadlo je v KM, síce jsem sehnal budíky z anglána ale použil jsem z nich jen plexisklo z chróm rámečkami a bíle pozadí budíku no jo já jsem k polokůži přišel jako slepá slepice ku zrnu ale jsem nadmíru spokojenej. jsou tuší a lépe se vnich sedí. nj chybý mi už jen ESP, chróm kliky a clonky na zadních oknech tady je foto budíku [upravil dne 6/4/10 Ericce] Citovat
Ericce Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 tim interiérem se nemusiš trápit. určite ho seženeš jako já, že to ani nebudeš čekat taky jsem hodne věci v aute neměl a doplňoval jsem je počnouc zrcátkem z auto clonou, sklápecími zrcátkami, tempomatem, také displayem C s navigaci navteq, interier, budíky atd. měl jsem síce dobrou výbavu ale né až takhle. hodne štestí at polokůži brzo najdeš Citovat
Šalda Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Ericce, pěknej interiér, v té tmě to vypadá jako na kolotočích:D Citovat
martis Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 na moje auto by mi trebalo z vnutra tie sedadla,sklapanie spetakov,zatmavovacie zrkladlo,druhy volant(moj je osuchany),tempomat,displej c atd a by bolo ako tvoje,ale tieto veci je umennie zohnat a z vonku velke kolesa a duplex a by bolo auto podla mojich predstav.ty uz asi nic ine do toho auta ani nevies dat Citovat
Ericce Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 díky šaldo. jo když to takhle rosvítim a přidám tomu tak se spolujezdci takhle mohou cítit chybý už jen aby sem si založil podnikáni s kolotočema a vybíral peníze za každou jízdu možná by to vynášelo :D Původně zaslal: Šalda Ericce, pěknej interiér, v té tmě to vypadá jako na kolotočích:D Citovat
Ericce Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 no jo chce to čas. dost dílu jsem sehnal tak, že jsem koupil anglána na ND v dost dobré vybavě a co sem chtel z té výbavy jsem si přeházel do svého auta a ostatní díly rozprodal. tak skoušej i ty. možná i neco zarobíš a takové doplnky budeš mít jakoby zadara když ND rozpredáš. Původně zaslal: martis na moje auto by mi trebalo z vnutra tie sedadla,sklapanie spetakov,zatmavovacie zrkladlo,druhy volant(moj je osuchany),tempomat,displej c atd a by bolo ako tvoje,ale tieto veci je umennie zohnat a z vonku velke kolesa a duplex a by bolo auto podla mojich predstav.ty uz asi nic ine do toho auta ani nevies dat Citovat
PanKuko Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 to Ericce: To podsvícení vzadu na místech pro nohy jsi taky dodělával sám? Jinak auto máš moc hezký. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.