Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

errice tak ty tam mas asi vsetko co sa da dat do toho auta,automaticke zatienovanie zrkadla,dysplej c,osvetlenie clonitiek a ta polokoza je super toto by som chcel aj ja,len to je este tazsie zohnat ako celo kozene,ale uz sa zacinam zmierova stym ja a koza nikdy nebudeme ma v aute :( inak errice tebe budiky ukazuju aj mile?? som videl ze nieco take tam mas. cize pocita ti km v mph??

Odesláno

nene počítadlo je v KM, síce jsem sehnal budíky z anglána ale použil jsem z nich jen plexisklo z chróm rámečkami a bíle pozadí budíku ;)

no jo já jsem k polokůži přišel jako slepá slepice ku zrnu ale jsem nadmíru spokojenej. jsou tuší a lépe se vnich sedí. nj chybý mi už jen ESP, chróm kliky a clonky na zadních oknech ;) tady je foto budíku

[upravil dne 6/4/10 Ericce]

Odesláno

tim interiérem se nemusiš trápit. určite ho seženeš jako já, že to ani nebudeš čekat ;) taky jsem hodne věci v aute neměl a doplňoval jsem je počnouc zrcátkem z auto clonou, sklápecími zrcátkami, tempomatem, také displayem C s navigaci navteq, interier, budíky atd. měl jsem síce dobrou výbavu ale né až takhle. hodne štestí at polokůži brzo najdeš :roker

Odesláno

na moje auto by mi trebalo z vnutra tie sedadla,sklapanie spetakov,zatmavovacie zrkladlo,druhy volant(moj je osuchany),tempomat,displej c atd a by bolo ako tvoje,ale tieto veci je umennie zohnat a z vonku velke kolesa a duplex a by bolo auto podla mojich predstav.ty uz asi nic ine do toho auta ani nevies dat :)

Odesláno

díky šaldo. :D jo když to takhle rosvítim a přidám tomu tak se spolujezdci takhle mohou cítit :D chybý už jen aby sem si založil podnikáni s kolotočema a vybíral peníze za každou jízdu možná by to vynášelo :D:D

Původně zaslal: Šalda

Ericce, pěknej interiér, v té tmě to vypadá jako na kolotočích:D

Odesláno

no jo chce to čas. dost dílu jsem sehnal tak, že jsem koupil anglána na ND v dost dobré vybavě a co sem chtel z té výbavy jsem si přeházel do svého auta a ostatní díly rozprodal. tak skoušej i ty. možná i neco zarobíš a takové doplnky budeš mít jakoby zadara když ND rozpredáš.

Původně zaslal: martis

na moje auto by mi trebalo z vnutra tie sedadla,sklapanie spetakov,zatmavovacie zrkladlo,druhy volant(moj je osuchany),tempomat,displej c atd a by bolo ako tvoje,ale tieto veci je umennie zohnat a z vonku velke kolesa a duplex a by bolo auto podla mojich predstav.ty uz asi nic ine do toho auta ani nevies dat :)

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...