techynal Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 Parada, vdaka. Takze idem do toho 5W-30 co tam bol aj naposledy. Citovat
pagot Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 doporuceni v DE i ve FR kde jsem uz parkrat pany v servise informativne otravoval bylo jednoznacne 5w40 u nas se uz na nic neptam v servisni knize je take napsano \" U MOTORU 2.2HDI POUZIVEJTE VYHRADNE OLEJ 5W40 \" v nasi i v origo frantikovske... jen dodam ze v sr. knize od 607my co jsme koupili ve fr je za tim co jsem psal hore jeste vykricnik .. [upravil dne 4.6.10 pagot] Citovat
Budhas Odesláno 5. červen 2010 Odesláno 5. červen 2010 Mám tam čerstvě Castrol EDGE 5w40 a myslím,že si mlaská Citovat
jofo Odesláno 5. červen 2010 Odesláno 5. červen 2010 No mna rozculuje ked pocujem z motora ine zvuky ako maju byt. To mlaskanie by ma teda stvalo. Zaloz temu MOJ MOTOR MLASKA v pokeci.:D:D Citovat
hakavcak Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Jsem byl včera v servisu a dali mi olej 5w30 5l .. mám 2.2HDI FAP ještě jsem jim říkal, že tam asi patří 5w40 tak chytře s usměvem řekli že nic jiného než 5W30 tam nepatří a že to davají celou dobu. Tak jsem jim řekl že v německu tam davali 5w40 a oni na to, že teď tam mám ještě lepší 5w30 Citovat
jofo Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Sorry Budhas. Myslel som to zo srandy. Ale mas pravdu naladu som mal teda ze by som vrazdil. Ale na kamaratov z klubu nemozem nic zle povedat a je to ako taka rodina. Tak to neber v zlom. Citovat
jofo Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Moze tam ist aj ten 5w30, rozdiel je len v klimatickych pasmach. 5W40 je od -30 do +50 stupnov a 5w30 je od-30 do +45. Ale co ja viem na sk davaju 5w40. Asikaj toho 5w30 mali hodne a potrebovali sa ho zbavit, lebo je aj drahsi. Alebo dalsia moznost ale tu ti nejdem pisat aby som ti nekazil radost. Citovat
hakavcak Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 tak snad to nějak motoru neuškodí. Ted jsem se vrátil z fitka a tam zase tvrdili jako že 5W30 je lepší ale jde o to že by mi mohl něco rozpustit a poškodit. Ale myslím že v tom servisu jezdím tam už dlouho by to neriskovali už mě znají asi prostě fakt davají 5W30 Citovat
Budhas Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 To Jofo: Ja to tak bral,koukám,že jsme tady veselý kopy Co se týče toho oleje,tak 5w30 je opravdu dražší a z mého pohledu do našich klimatických podmínek i zbytečný. V knížce,která byla u auta z výroby je napsaný doporučená specifikace oleje 5w40. Ale buď si jistej,že tou 5w30kou jsi nic nezkazil a pojede to pořád stejně a mazat to taky bude.Jen je ještě o \"kapku\" řitčí,tak pozor na netěsnosti. Citovat
syko1 Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 co hovorite na olej 5W-40 Valvoline DuraBlend Diesel? mam motor 2.0 HDI, predtym tam bol tiez 5w-40 ale aka znacka to neviem. prosim poradte Citovat
HakTac Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Pro Peugeota 607, model HDi je určen olej 5w40 Esso ultron a pak ten samý olej od společnosti TOTAL. Jsou to dva oleje které mají v sobě látky, které jsou určeny pro vozy s FAP filtrem. Olej bez této složky je příčinou ucpání FAPu. Do Peugeotu HDi patří jen oleje s tímto označením: API SL/SJ/CF ACEA A3,B3,B4 Citovat
techynal Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Nebudem zakladat zbytocne novu temu, chcem sa len spytat na zmazanie servisneho intervalu. Olej som vymenil a tak by som rad zmazal interval, ale nemozem si spomenut ako to spravit. Viem, ze trebalo mat stlacene tlacitko na mazanie poctu kilometrov a to nejak pocas zapalovania, len mi to akosi nejde. Ak by mi to niekto presne napisal, budem len rad. Dakujem. Citovat
syko1 Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Původně zaslal: techynal Nebudem zakladat zbytocne novu temu, chcem sa len spytat na zmazanie servisneho intervalu. Olej som vymenil a tak by som rad zmazal interval, ale nemozem si spomenut ako to spravit. Viem, ze trebalo mat stlacene tlacitko na mazanie poctu kilometrov a to nejak pocas zapalovania, len mi to akosi nejde. Ak by mi to niekto presne napisal, budem len rad. Dakujem. Vypnes motor, stlacis a drzis tlacitko vynulovania KM. a zapnes klucik. nabehne odpocitavanie a nasledne sa vynuluje. Takto je to aspon na 307ke mojej. skus. Citovat
syko1 Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Původně zaslal: HakTac Pro Peugeota 607, model HDi je určen olej 5w40 Esso ultron a pak ten samý olej od společnosti TOTAL. Jsou to dva oleje které mají v sobě látky, které jsou určeny pro vozy s FAP filtrem. Olej bez této složky je příčinou ucpání FAPu. Do Peugeotu HDi patří jen oleje s tímto označením: API SL/SJ/CF ACEA A3,B3,B4 Treba dodrzat aj triedu oleja alebo iba viskozitu? na service boxu nemozem najst triedu oleja. [upravil dne 14/6/10 syko1] Citovat
HakTac Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 SL v současné době nejvyšší specifikace používaná od roku 2001, testována podle schválení ACC SJ specifikace olejů pro zážehové motory, která zohledňuje nejpřísnější emisní limity a nároky na úsporu paliva, testováno podle schválení ACC (ACC = American Chemistry Council) CF (od r. 1994) oleje pro motory s nepřímým vstřikováním bez kontroly emisí, oproti CD vyšší odolnost proti tvorbě úsad na pístu a korozi ložisek. A1-98 oleje s vysokou ochranou pístu před tvorbou úsad, tvorbou kalů a opotřebením, s vysokoku odolností proti oxidaci za vysokých teplot. Umožňují dosahovat úspory paliva min. 2,5% ve srovnání s oleji 15W-40 A2-98 jako A 1-98, lepší ochrana ložisek, vyšší výkonnost než u CCMC G4 A3-98 jako A2-98, s vyšší odolností proH oxidaci za vysokých teplot, vyšší výkonnost než u CCMC G5 A4 rezervováno pro užití olejů v zážehových motorech s přímým vstřikováním A5 viskozitně stabilní oleje pro vysoce výkonné zážehové motory, umožňující použití nízkoviskozitních olejů s HTHS 2,9 až 3,5 mPa.s B1-98 oleje zabezpečújící vysokou ochranu pístu proti tvorbě úsad a vaček proti opotřebení, umožňující dosahovat úspory paliva min. 2,5% ve srovnání s oleji 15W-40. B2-98 jako B1-98, lepší ochrana ložisek, vyšší výkonnost než u CCMC PD2 B3-98 jako B2-98, lepší ochrana vaček proti opotřebení, kontrola viskozity a rozptylování sazí, vyšší výkonnost než u CCMC PD2 . B4-98 jako B2-98, ale pro motory s přímým vstřikováním. Esso Ultron 5W-40 splňuje následující klasifikace/specifikace: API SL/SJ/CF ACEA A3,B3,B4 Esso Ultron 5W-40 má následující schválení: BMW LONGLIFE OIL 98 Volkswagen 502 00 a 505 00 Mercedes Benz MB 229.3 Peugeot PSA E/D Level 3 Porsche Opel GM-LL-B025 Citovat
syko1 Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Dakujem ti za vysvetlenie. hm. nasiel som aj ten total Quartz 9000 5w-40 a ten ma taktiez odporucanie od peugeotu original. to bude asi v poho ci? SAE 5W-40 ACEA A3/B4 API SM/CF PSA Peugeot Citroen B71 2296 VW 502.00/505.00 MB Approval 229.3 BMW Longlife 01 Porsche odporúča Hyundai Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.