Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,nemohl by mě někdo poradit,mam 106 1,0 37kw a nemůžu jej nastartovat,zpočátku se to stávalo občas,ale vždy nakonec chytnul,když se nechalo dele zapnuté zapalování.Ted už ale ani nevrkne,na svíčce jiskra neni tak bych to tipoval na cívku.Co vy na to ? díky za odpovědi

Odesláno
Původně zaslal: klumir

je to možné.zkontroluj ještě proud do indučky,pokud jde,tak je to buď indučka,nebo chybí signál kdy má hodit jiskru....

Takže snímač otáček....

Odesláno

Mě to potkalo nedávno. Auto náhodně přestávalo startovat, pak sem tam zkolabovalo za jízdy. Mylně jsem to připisoval palivovému systému a čerpadlu, ale nakonec se z toho vyklubala špatná cívka + navíc také snímač otáček (ožraný jeho kabel od nějakého hlodavce). Jestli máš po ruce někoho s druhou stošestkou, nebo máš možnost třeba půjčit z vrakáče (či zkusit přímo tam někde) zkusil bych tyhle dvě věci.

Hafity: 37kW motor TU9M CDZ by snad rozdělovač už mít neměl... myslím. Na svém nejslabším a starším TU9M CDY 33kW už taky nemám.

Odesláno
Původně zaslal: *jose_106*

Mě to potkalo nedávno. Auto náhodně přestávalo startovat, pak sem tam zkolabovalo za jízdy. Mylně jsem to připisoval palivovému systému a čerpadlu, ale nakonec se z toho vyklubala špatná cívka + navíc také snímač otáček (ožraný jeho kabel od nějakého hlodavce). Jestli máš po ruce někoho s druhou stošestkou, nebo máš možnost třeba půjčit z vrakáče (či zkusit přímo tam někde) zkusil bych tyhle dvě věci.

Hafity: 37kW motor TU9M CDZ by snad rozdělovač už mít neměl... myslím. Na svém nejslabším a starším TU9M CDY 33kW už taky nemám.

No já už jsem z těchto věcí trošku vypadnul, takže jsem to nadhodil raději pro jistotu. Pokud by měl ještě rozdělovač, tak by mohl dělat brikule ještě modul zapalování. Pokud už rozdělovač nemá, tak spíš ten snímač. Pokud to nedává jiskru, ani nestříká, tak je to snímač na 99%.

Odesláno
Původně zaslal: Paramon

Snimac vymenen a auto chyta,ale musi se nechat dele zapnute zapalovani pred startovanim,jinak chytne treba az napotreti.

Hmm, a dal jsi novej nebo použitej snímač? (jen jestli by nemohl být \"lepší ale taky ne úplně ok\", jinak já mám vyměněné obojí za použité).

nevím jestli by mělo smysl zkusil kombinaci nový snímač a původní cívka, máš-li to doma. na úvod jsi psal, že na svíčkách nebyla jiskra, což by ukazovalo na špatnou cívku, ale třeba zkusmo....

EDIT:// až pozdě čtu od Hafity, že nedává jiskru ani palivo=99% snímač... Tak už nekuchej co funguje ;), jen mne to napadlo

[upravil dne 19/9/08 *jose_106*]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...