Capy Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 zajímalo by mě zda zadní nápravy na všech modelech 306 jsou konstrukčně a rozměrově stejné. to jest záměnnost náprav na cabrio z kombi atd.nikde jsem tu nenašel odpověd a na vrakáči mi tvrdí že kombi má delší ramena a na cabrio nejde. v servisboxu jsem našel že ramena stejného čísla se montovali i na cabrio. Nemusím se bát fláknout nápravu z kombi na cabrio po přizpůsobení pérování ? [upravil dne 9/9/08 Capy] [upravil dne 9/9/08 Capy] Citovat
Jindras Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Podle mě rozdíly nejsou u klas modelů či kabria atd-stálo by to firmu zbytečné peníze a pokud to jde tak to nedělají... Citovat
OldtimerMan Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Tak i kdyby měl delší ramena ,tak pořád můžeš použít ty staré z cabria,pokud nejsou ohnuté,ale to je asi ten důvod proč to měníš že?:myslimjinak si myslím že tam žádný rozdíl nebude,protože z kombajnu na hatchbaka to jde bez problému... Citovat
Capy Odesláno 12. září 2008 Autor Odesláno 12. září 2008 tak to by mělo být pohodě protože na cabrio jde náprava z hathbaka. Citovat
OK406 Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Vím, že lze ale u 406 vyměnit zadní nápravu s bubny za kotoučovou. To dělal švejk a napsal o tom i přispěvek na fórum. Ale jak je to u 306 oprvdu nevím:nevim Citovat
pavloucha Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 řekl bych, že napravy jsou stejný,jenom pokud je vzadu buben tak se to tam liší v šířce a myslím i průměru paken,podle motoru Citovat
OK406 Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Původně zaslal: pavloucha řekl bych, že napravy jsou stejný,jenom pokud je vzadu buben tak se to tam liší v šířce a myslím i průměru paken,podle motoru A break bude mít ,,tvrdší\" tlumiče (podvozek) narozdíl od sedanu:myslim Citovat
olda Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Nápravy jsou stejný na všech modelech,alespoň teda základ,kombi má tužší torzku,ale myslím si,že sedan má torzku tuhou stejně jako kombi,přece jen je ta prdel trochu těžší než u hachtbacku. Citovat
Capy Odesláno 15. září 2008 Autor Odesláno 15. září 2008 na brzdách nesejde stejně bubny nahradí kotouče. Tlumiče si dám svoje co mám na autě sportovní.A tužší torzka neni na škodu cabrio má docela těžkej zadek. a když se nasadí jěště hardtop, takže by to byla jedině výhoda Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.