Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zajímalo by mě zda zadní nápravy na všech modelech 306 jsou konstrukčně a rozměrově stejné. to jest záměnnost náprav na cabrio z kombi atd.nikde jsem tu nenašel odpověd a na vrakáči mi tvrdí že kombi má delší ramena a na cabrio nejde. v servisboxu jsem našel že ramena stejného čísla se montovali i na cabrio. Nemusím se bát fláknout nápravu z kombi na cabrio po přizpůsobení pérování ?

[upravil dne 9/9/08 Capy]

[upravil dne 9/9/08 Capy]

Odesláno

Tak i kdyby měl delší ramena ,tak pořád můžeš použít ty staré z cabria,pokud nejsou ohnuté,ale to je asi ten důvod proč to měníš že?:myslimjinak si myslím že tam žádný rozdíl nebude,protože z kombajnu na hatchbaka to jde bez problému...

Odesláno

Vím, že lze ale u 406 vyměnit zadní nápravu s bubny za kotoučovou. To dělal švejk a napsal o tom i přispěvek na fórum. Ale jak je to u 306 oprvdu nevím:nevim

Odesláno
Původně zaslal: pavloucha

řekl bych, že napravy jsou stejný,jenom pokud je vzadu buben tak se to tam liší v šířce a myslím i průměru paken,podle motoru

A break bude mít ,,tvrdší\" tlumiče (podvozek) narozdíl od sedanu:myslim

Odesláno

Nápravy jsou stejný na všech modelech,alespoň teda základ,kombi má tužší torzku,ale myslím si,že sedan má torzku tuhou stejně jako kombi,přece jen je ta prdel trochu těžší než u hachtbacku.

Odesláno

na brzdách nesejde stejně bubny nahradí kotouče. Tlumiče si dám svoje co mám na autě sportovní.A tužší torzka neni na škodu cabrio má docela těžkej zadek. a když se nasadí jěště hardtop, takže by to byla jedině výhoda

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...