kunasch Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 PEUGEOT 406 1,8 16V Přestalo mi fungovat ostřikování, tak pravděpodobně odešel motůrek, protože stěrače se po sepnutí páčky rozeběhou. Nevím, kde sehnat nový, originál Peugeot bude asi mastný. Dále se chci zeptat, zda je možné namontovat novější rádio, mám tam Philips s kazeťákem z výroby s ovládáním pod volantem a chtěl bych ovládat i nové rádio touto páčkou. Problém je, že rádio je celek s palubní deskou. Dík moc za radu! S pozdravem Vinš Jiří Citovat
alternativ Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Motorek je k sehnai bud na vrakaci a nebo opravdu novy. Kdyz se kouknete do inzerce a nebo napisete inzerat, tak urcite se nejaky najde. Ale pred tim bych jeste mozna zkontroloval pojistku a el. zapojeni - kontakty apod. Radio neni jeden celek, ale kdyz se chce vymenit za jine, neoriginal, tak se musi koupit redukcni ramecek. Da se na netu v poho sehnad. K ovladani jineho radia stavajici packou je treva dokoupit redukci a ta je dost mastna. Vse se tady uz resilo, zkuste pohledat:papa Citovat
OK406 Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Zkoušel si motůrek zapnout na přímo, jestli např. není někde přerušené vedení? Citovat
MJSytic Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Já jsem motůrek ostřikovačů opravoval (z nudy) a zatím mi pořád ještě funguje http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=28527&page=1#pid316306 Jinak ho mají např. v autobenex;) Citovat
Guest servisman Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 jj taky mjauto nebo aci těch odkazu na motorek je tu někde plno stačí si pohledat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.