Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím Vás ;)

Jelikož jsem se rozhodl pro prodej stávajích speedline kol a nevím kolik si na ně říci, tak se obracím na Vás, místní odborníky, zda-li byste mi s tím nepomohli ;)

Jedná se o originál kola ze 106 s16 - takže 4x108, značka Speedline, 14\", 6\"ráfek. ET číslo se mi nepodařilo vyčíst, ale u 106 by mělo býti do 20 a z jednoho údaje na kole je partné, že by kola mohla mít ET 16. Obuta jsou všechna do gum 185/55, vzadu jsem naměřil 6mm vzorku, přední mají něco málo pod 6mm. Přední gumy jsou značky Platin RP300 diamant, zadní jsou Barum Bravuris. Kola jsou cca před měsícem vyvažovaná. Přední mají díky šikovnosti předchozího majitele odřenou hranku (viz. foto), další mají jen drobné oděrky.

Foto:

706419_speedline_002.jpg 706420_speedline_003.jpg 706421_speedline_007.jpg 706422_speedline_008.jpg 706423_speedline_013.jpg 706424_speedline_010.jpg 706425_speedline_017.jpg 706426_speedline_018.jpg 706427_speedline_019.jpg 706428_speedline_020.jpg 706429_speedline_023.jpg 706430_speedline_024.jpg 706431_speedline_025.jpg 706432_speedline_028.jpg 706433_speedline_032.jpg 706434_speedline_029.jpg 706435_speedline_030.jpg 706436_speedline_032.jpg

A fota na autě, pro představu ;) :

706437_znaka_005.jpg 706438_znaka_015.jpg

Moje představa o ceně je cca 6500-7000kč, co myslíte?

Díky za konstruktivní rady ;)

Odesláno

No vzhelemd k tomu že vypadaj jako nový a sou to origo tak bych zjistil kolik stojej origo jen disk dal bych si mezi 60-80% ceny a přičetl stav pneu. ale řekl bych že kolem 8k by bylo možný je střelit :-), jinak bych je bral ale musel bych asi do auta navrtat jeste jednu díru :-D ....

Odesláno
Původně zaslal: Welis

No vzhelemd k tomu že vypadaj jako nový a sou to origo tak bych zjistil kolik stojej origo jen disk dal bych si mezi 60-80% ceny a přičetl stav pneu. ale řekl bych že kolem 8k by bylo možný je střelit :-), jinak bych je bral ale musel bych asi do auta navrtat jeste jednu díru :-D ....

Jako nový rozhodně nevypádají. Z fotek je zřejmé, že jsou docela \"ohlodané\"..

Odesláno

Jako nová asi ne, ale ty šrámy nejsou dle mě zas tak nic extrémního. Spíš by mne ale zajímalo, kolik si za ně tedy říci :-)

Marlin> Až budu prodávat něco v nominální hodnotě 500CZK, tak seš první člověk, kterej ode mě obrdží U2U s nabídkou :D

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Marlin> Až budu prodávat něco v nominální hodnotě 500CZK, tak seš první člověk, kterej ode mě obrdží U2U s nabídkou :D

takze jiz brzy ocekavam u2u s nabidkou na GTicko :D

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Původně zaslal: Marlin

takze jiz brzy ocekavam u2u s nabidkou na GTicko :D

vzdyt bys to neuridil.. :aut:D

to je fakt, bych z te nakupni tasky jeste mel klaustrofobii :D

Odesláno

dam 500czk :)

Poprvé to mohla být pro někoho úsměvná nabídka, ale pokud se tahle hláška objevuje v každém inzerátu a nabídce, pak mi to připadá jen jako projev dítěte v předbubertálním věku. Zkus nad tím popřemýšlet.. :papa

Jinak proti Tobe nic nemám.. :D

Odesláno
Původně zaslal: Dave405

Poprvé to mohla být pro někoho úsměvná nabídka, ale pokud se tahle hláška objevuje v každém inzerátu a nabídce, pak mi to připadá jen jako projev dítěte v předbubertálním věku. Zkus nad tím popřemýšlet.. :papa

ja uz si rikam, ze bych tu castku mohl obmenit.

I kdyz ej rpavda, ze ejste dyl si rikma kdy se objevi tohle :D

imho do inzeratu a nabidek to nedavam, jen tam, kde se nekdo pta, kolik za to, tak nabizim no :)

[upravil dne 9/9/08 Marlin]

Odesláno
Původně zaslal: Dave405

Abychom si rozuměli, je jen na prodávajícím, na kolik si danou věc cení. Jestli je jeho odhad dobrý nebo špatný určí trh. Buď prodělá (nízká cena) nebo neprodá a prodělá ztrátou času (popř. prodá po čase za střed).

A pokud návrh nedá, jeho chyba... pak ovšem musím souhlasit s Marlinem, že pokud něco ne/potřebuji, nabídnu cenu, která je odvislá od ceny na trhu, aktuální osobní potřebě a využitelnosti, skladovacích podmínkách a disponibilním zůstatku na účtu ;) Takže, Marlin z jistých důvodů nabízí 500 CZK, já osobně 1,- Kč a je jen na prodávajícím, pro jakou a čí nabídku se rozhodne (nemusí to být nutně moje nebo Marlinova)

P.S.: Každé auto má kupce, byť by jím byl Kovošrot!

P.S.S.: Je pravda, že Marlinovo 500 CZK je už omšelé. Proto navrhuji v rámci 7% inflace navýšení částky na 535 ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...