trima Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 Ahoj, potřebuji vytáhnout orginál rádio. Nalezl příspěvek, jak ono rádio pomocí \"upravených drátů\" vytáhnout. Povolit se mi ho na levé straně podařilo, ale vypadá to, že jedna \"západka\" je nějaká zaklíněná. Proto se ptám nevíte jak se dostat někde boku, či eventuálně zespodu, pod rádiem k těmto západkám. Zkoušel jsem i vytáhnout tzv. odkládací šuplík, nepovedlo se. Nechci ho rvát až to nezlomím, když nevím, kde je to zacvaklé. Díky za radu Citovat
vendelinek Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 Původně zaslal: trima Ahoj, potřebuji vytáhnout orginál rádio. Díky za radu Dej si auto do podpisu,je pak lepší přehled Citovat
t.rozhon Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 ahoj, měl jsem něco podobného na Berlingu. Západka na pravé straně byla ohnutá západka a ta bránila vytažení rádia. Tím jak jsem rádio silou tahal ven, odjistil jsem i plasty okolo rádio a uviděl tu ohnutou západku. Narovnal jsem ji a rádo normálně vytáhnul ven. Snad ti to pomůže, přeji hodně úspěchů tom Citovat
trima Odesláno 7. září 2008 Autor Odesláno 7. září 2008 Díky za info. Jedná se o 307. Boční kryty - jenže jak je sundat. Nemám žádný plánek a různě něco tahat a odšroubovávat, pokud nevím jestli to povede k cíli, tak to asi není ono. A navíc se může stát, že se mi něco ulomí, pokud nevím jestli tahat a kde, nebo šroubovat. Citovat
t.rozhon Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 jojo, to chápu. také bych si na svém autě nechtěl něco zničit. já jen vytahoval to rádio(na straně co povylezlo) a plasty okolo vyskočily sami Citovat
trima Odesláno 7. září 2008 Autor Odesláno 7. září 2008 Zkoušel jsem to již taky, ale bez úspěchu. A násilím raději ne. Zkoušel jsem i strčit plíšek pro narovnání do škvíry mezi rádio a kovový uchycovací rám rádia, ale bez úspěchu. Citovat
OK406 Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Původně zaslal: trima Zkoušel jsem to již taky, ale bez úspěchu. A násilím raději ne. Zkoušel jsem i strčit plíšek pro narovnání do škvíry mezi rádio a kovový uchycovací rám rádia, ale bez úspěchu. U 307 se orig.rádio vytahuje za pomocí čtyř hřebíků (nebo jiné kulatiny), které se strčí do otvorů, které jsou po straně. A rádio se lehce vytáhne. Citovat
marisw Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 stacia ti 4 kysy 80-siatok klincov a je to vonku...bez problemov........ praca na 5 sekund.... inak origo su ktomu tak 2 droti do tvru u,jeden do jednej strany druhy do druhej a je to vonku...vytiahnes to aj dvomi klincami, ale najprv jednu stranu a potom druhu aj te o vonku Citovat
siskin Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 mne to islo tiez klincami, drot bol prilis makky Citovat
siskin Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 inak este jedna vec,... ja som stym tiez chvilu trapil. Nakoniec som zistil ze predchadzajuci majitel tam mal ine radio. Ked auto predaval tak radio vytiahol a dal tam origi. Ale nevymenil ten ramik do kroreho sa radio nasuva . Narval to tam na silu a ja som sa potom mohol aj zblanit Citovat
trima Odesláno 8. září 2008 Autor Odesláno 8. září 2008 Díky pánové za rady, zase jsem o něco chytřejší. Nakonec se mi to povedlo. Podařilo se mi vytáhnout odkládací šuplík pod rádiem a narovnat západku, která bránila vytažení. Jěště nyní mě bolí otlačené prsty s narovnávání měděných západek. Citovat
trima Odesláno 8. září 2008 Autor Odesláno 8. září 2008 Taky už jsem o tom uvažoval, že tyhle francouzské šmejdy rozbiju. Předtím jsme měl Renaulta Megane a docela to s ním šlo. Citovat
obaf Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Původně zaslal: trima Taky už jsem o tom uvažoval, že tyhle francouzské šmejdy rozbiju. Předtím jsme měl Renaulta Megane a docela to s ním šlo. Pozor, tu su ludia na peugeot hrdy:bacha Mimochodom, Renault tiez neni moc velka vyhra. Citovat
trima Odesláno 8. září 2008 Autor Odesláno 8. září 2008 Ono obecně nic není v dnešní době velká výhra. Ale jak čtu problémy s Peugeot-y, tak si myslím, že to není to pravé ořechové. Nahodil jsem jiné téma s problémem podsvícení displeje na palub. počítači pokud trošku zasvítí slunce. V práci máme novou fabii a takové problémy tam nejsou a ani jsme je neměl u Renaultu. Citovat
trima Odesláno 8. září 2008 Autor Odesláno 8. září 2008 Ono obecně nic není v dnešní době velká výhra. Ale jak čtu problémy s Peugeot-y, tak si myslím, že to není to pravé ořechové. Nahodil jsem jiné téma s problémem podsvícení displeje na palub. počítači pokud trošku zasvítí slunce. V práci máme novou fabii a takové problémy tam nejsou a ani jsme je neměl u Renaultu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.