macik.83 Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 Nejak si kolegove prohodily zakazky a tohle nam tam chteli loupnout:D Nastesti se to dalo jeste ten den do poradku;) Citovat
virnik Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 hold aj to sa stava mne sa stalo že namiesto dveri nam doniesli pnu sklenenu vypln a ešte to aj pasovalo hold asi chceli vo vyrobe ušetrit za panty a druhy ram Citovat
Blizzard Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 hm, hezký nám zase udělali dveře o 5cm větší na všechny strany ... mno, dali si repete Citovat
Mishanthrope Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 Mně asi před třemi lety dělala jedna polská firma interiérové dveře se zárubněmi na zakázku a když je přivezli, tak všechny dveře byly vysoké 200 cm a všechny zárubně jen 180 cm. Na ten správný rozměr jsem si potom počkal skoro 2 měsíce. Když se daří, tak se daří... Citovat
Driver Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 No tak by jste měli okno i s mikroventilací Citovat
buml Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 Původně zaslal: Driver No tak by jste měli okno i s mikroventilací myslels makroventilaci:D Citovat
Marcel505 Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 A to si to většinou přeměřujou, několikrát, a u paneláků, kde jsou všechny okna stejný (většinou), v každém bytě... Citovat
Vvitty Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 pekny pred par lety bylo v televizi jak firma prohodila rozmery sirka a vyska, a dokonce ty okna namontovali, takze to vypadalo velice luxusne jen se oteviraly nahoru a dolu... Citovat
Béďa Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 nam tez udelali okna cca o 5cm mensi.. bylo nam receno ze ten co to zameroval se teprve uci, takze se stane noo.. nasledovalo zdrzeni vymeni oken o cca 3dny, dozdeni, nejake specialni lepidlo na zpevneni ktere musi schnout 24hod atd. parada proste Citovat
urdemala Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 my když jsme bydleli v paneláku a měnili nám okna, tak jedno okno rozbili, ale bez okolků nám ho potom namontovali. naštěsí u toho byla žena a pustila se do nich, takže se ještě ten den sundalo a vyměnilo. nevim jakou mohli mít ti montéři inteligenci.. a to když byli v pátym patře a já ráno vylezl z baráku, tak asi 50 cm přede mnou přistál majzlík velkej jako moje ruka, ještě hodinu po tom jsem ze sebe nemohl vypravit slova, jakej to byl šok. Citovat
vendelinek Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Nám vyměňovali okna asi tak před 4ma měsícema,a mužu říct,že sem byl s firmou spokojenej,bylo jich 8,dělali ve dvou,2 začali vyndavat starý rámy a okna,přišli další 2,ty začisťovali,další2 nasazovali nový rámy,přišli zase jiný 2,ty to zalepovali pěnou,a takle se to furt střidalo,nasazovali nový parapety,sesadili křídla ,uklidili po sobě bordel co udělali,za jeden den stihli vyměnit jedno celý patro,to je 3xokno a prosklenou stěnu na balkon ve 4řech bytech,druhej den přišli a dodělávali zvenku otlučenou omítku,já sem jen koukal,jak jim to jde od ruky,byla to firma z Jihlavy:) Citovat
urdemala Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 u nás jich bylo 5, jeden makal a 4 kouřili na balkoně Citovat
macik.83 Odesláno 8. září 2008 Autor Odesláno 8. září 2008 Původně zaslal: urdemala u nás jich bylo 5, jeden makal a 4 kouřili na balkoně :potlesk:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.