Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dik, aj ked neviem presne ktore obrazky co znamenaju , ale rozdiel v dvoch stlpcoch je asi taky, ze ked jazdim skor viac po meste a pomalsie to je druhy stlpec a treba castejsie menit co?

Odesláno

nie rozdiel nieje v tom ci jazdis po meste a pom alsie....rozdiel v tycH dvoch stlpcoch je taky ako casto pouzivas auto.....ci pravidelne alebo len sem tam.....tak to chapem ja...ale opravte ma ak sa mlim

Původně zaslal: denoo

dik, aj ked neviem presne ktore obrazky co znamenaju , ale rozdiel v dvoch stlpcoch je asi taky, ze ked jazdim skor viac po meste a pomalsie to je druhy stlpec a treba castejsie menit co?

Odesláno

V červnu/júni jsem si nechal u Shellu zadarmo proměřit \"kondici oleje\". Myslím, že jinde to nedělají. Podle výsledku měření jsem uspíšil výměnu. Dal jsem tam Castrol:D:D:D

Odesláno

ja davam vyhradne len Castrol , popripade Shell, jak do motorky, tak do auta, na oleji netreba setrit. To je to najmenej co mozme pre motor spravit :roker

ja budem menit olej po 20 000km pravidelne, myslim ze to bude ok

[upravil dne 5.9.2008 denoo]

Odesláno
Původně zaslal: denoo

Obrázky zhora nadol sú:

- servisná prehliadka, výmena oleja a filtra

- vzduchový filter

- palivový filter

- kabinový - peľový filter

- brzdová kvapalina

- rozvody

- FAP filter

- aditívum

Čo sa týka stĺpcov, tie piktogramy hore znamenajú podľa mňa intenzitu prevádzky. Vľavo normálna, vpravo intenzívna - časté používanie, časté štarty, rýchlejšia jazda, väčšia záťaž atď. Napr. TAXI.

[upravil dne 6.9.2008 AnotherOne]

Odesláno

To měření kondice oleje doporučuju všem, kdo si koupili auto z druhé ruky. Podle původního majitele měl být ještě min. 10 tis. km OK. Před dovolenou jsem si ale chtěl být jistý, že jsem nic nezanedbal. A ejhle!

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Takto odporúča výmeny Peugeot, ak olej vymeníš skôr len to prospeje.

Ľudkovia, nemáte takýto predpis aj pre motor 1,8 85kW?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...