ferrari Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Ľudkovia, koľko oleja potrebujem pre výmenu v 1,8 ke 407čke? Myslím, že asi 5l...je to tak? VĎAKA! Citovat
francesko Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Do 407 2.0 HDi nalievam 4,8 L a hladina je presne medzi min. a max. Citovat
AnotherOne Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Výmena 30000 alebo 2 roky, olej 10w40, 5w40, 5w30c2. Citovat
denoo Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 pri 5w40 diesel staci naozaj po 30 000km menit? Citovat
denoo Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 rok 2004 11 mesiac , francuzsko , 2,0HDI znizeny vykon pisane v servisboxe na 93kw Citovat
AnotherOne Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Takto odporúča výmeny Peugeot, ak olej vymeníš skôr len to prospeje. Citovat
denoo Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 dik, aj ked neviem presne ktore obrazky co znamenaju , ale rozdiel v dvoch stlpcoch je asi taky, ze ked jazdim skor viac po meste a pomalsie to je druhy stlpec a treba castejsie menit co? Citovat
marisw Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 nie rozdiel nieje v tom ci jazdis po meste a pom alsie....rozdiel v tycH dvoch stlpcoch je taky ako casto pouzivas auto.....ci pravidelne alebo len sem tam.....tak to chapem ja...ale opravte ma ak sa mlim Původně zaslal: denoo dik, aj ked neviem presne ktore obrazky co znamenaju , ale rozdiel v dvoch stlpcoch je asi taky, ze ked jazdim skor viac po meste a pomalsie to je druhy stlpec a treba castejsie menit co? Citovat
Matuska Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 V červnu/júni jsem si nechal u Shellu zadarmo proměřit \"kondici oleje\". Myslím, že jinde to nedělají. Podle výsledku měření jsem uspíšil výměnu. Dal jsem tam Castrol:D:D:D Citovat
denoo Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 ja davam vyhradne len Castrol , popripade Shell, jak do motorky, tak do auta, na oleji netreba setrit. To je to najmenej co mozme pre motor spravit ja budem menit olej po 20 000km pravidelne, myslim ze to bude ok [upravil dne 5.9.2008 denoo] Citovat
AnotherOne Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 Původně zaslal: denoo dik, aj ked neviem presne ktore obrazky co znamenaju , ale rozdiel v dvoch stlpcoch je asi taky, ze ked jazdim skor viac po meste a pomalsie to je druhy stlpec a treba castejsie menit co? Obrázky zhora nadol sú: - servisná prehliadka, výmena oleja a filtra - vzduchový filter - palivový filter - kabinový - peľový filter - brzdová kvapalina - rozvody - FAP filter - aditívum Čo sa týka stĺpcov, tie piktogramy hore znamenajú podľa mňa intenzitu prevádzky. Vľavo normálna, vpravo intenzívna - časté používanie, časté štarty, rýchlejšia jazda, väčšia záťaž atď. Napr. TAXI. [upravil dne 6.9.2008 AnotherOne] Citovat
Matuska Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 To měření kondice oleje doporučuju všem, kdo si koupili auto z druhé ruky. Podle původního majitele měl být ještě min. 10 tis. km OK. Před dovolenou jsem si ale chtěl být jistý, že jsem nic nezanedbal. A ejhle! Citovat
ferrari Odesláno 8. září 2008 Autor Odesláno 8. září 2008 Původně zaslal: AnotherOne Takto odporúča výmeny Peugeot, ak olej vymeníš skôr len to prospeje. Ľudkovia, nemáte takýto predpis aj pre motor 1,8 85kW? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.