Guest Scratch Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Ahoj, jsem v novy praci a mam noveho kolegu - bývalého policistu, dopraváka. Bavil jsem se s ním kde se měří apod., tak mi říkal, že na Plzeň vůbec (krom občas pod kopcem směrem z Prahy), D1 občas a na profláknutých místech, D11 vůbec.... Neměří, protože mají podstav a není na to čas.... a jaké jsou vaše zkušenosti? Citovat
RychJ-1 Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Tak tu dálnici na Plzen ti opravím, docela často jsou směrem na Plzen, těsně před benzinou Shell, a na benzině to berou... Citovat
RychJ-1 Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 To ti neřeknu přesně, nechci kecat, ale je před tou Shellkou, před Rokycanama a jak měří je sjezd z dálnice, ale jen pro Udržbu silnic, nebo tak nějak je to tam označené... Citovat
Keejml Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 D11 jezdim vcelku často a je pravda, že měření jsem tam v životě neviděl. Za poslední rok tam jednou stála kontrola celní správy. Ale přesto se tady jezdí docela pomalu (porovnání s ostatními dálnicemi), když jedu +/- 150 tacho, téměř všechny předjíždím, jen sem tam nějaký blázen prolítne 200. Takže měření asi není potřeba Citovat
RychJ-1 Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Jestli to nebude tím, že začátek D11 cca 30-40km se rychleji ani nedá, protože tě to vyhodí ze silnice, tak jsou tam pěkně udělané spáry.. Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 ok, tak na D11 je tedy ta informace asi pravdivejsi, jo, RychJ-1: shellku pred Rokycanama znam, ok, dam si tam bacha :-) Citovat
RychJ-1 Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Neříkám, že jsou tam každý den, ale už jsem je tam párkrát viděl a z osobáku to měřící auto neuvidíš, je schované, z dodávky je vidět v pohodě... Citovat
Keejml Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Původně zaslal: RychJ-1 Jestli to nebude tím, že začátek D11 cca 30-40km se rychleji ani nedá, protože tě to vyhodí ze silnice, tak jsou tam pěkně udělané spáry.. Začátek myslíš směrem od Prahy? Skáče to pěkně no, ale dá se Citovat
Gargamell Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Jednou jsem platil na Plzeň. Bylo to někde za Berounem (sjezd na Žebrák). To tam probíhala nějaká oprava či co a byla tam snížená rychlost na 100. Jel jsem 140 a měl jsem to za 200. Vysloveně sympatický policista. (ještě mi nesvítilo světlo). Ale to už je asi 2 roky. [upravil dne 5/9/08 Gargamell] Citovat
urdemala Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Původně zaslal: RychJ-1 To ti neřeknu přesně, nechci kecat, ale je před tou Shellkou, před Rokycanama a jak měří je sjezd z dálnice, ale jen pro Udržbu silnic, nebo tak nějak je to tam označené... jo, tamtudy občas sjíždim, je tam sice zákaz ale lepší než si zajet 20 km navíc.. a můžu potvrdit, že tam stojej, protože jsem je tam minulej týden potkal :-) škoda že jsem neměl na sebe kameru, teď bych se asi zasmál se vidět jak se snažim bejt v tom autě nenápadnej a splývat s krajinou Citovat
Welis Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Bacha kluci aby si vás policajti pak nevychutnaly za to že práskáte jejich pozice :-D oni už sou všeho schpný jen aby lidem vytáhly něakou kačku z peněženky. Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 v pohode, nedokazou mi, ze sjem to ja, teraba tady za me pise moje mlada :-) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Oni jsou rádi když někdo nahlásí jejich pozice, pak se tam dlouho jezdí pomalu a oni tam nemusejí být:D Ale blikat se nesmí, to ne, to už pracujou a pak by blbě vypadali kdyby nikoho nestavěli a jen tak tam trapně stáli:D [upravil dne 5/9/08 Radek Hurvajz] Citovat
BOSSCZ Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 Na D11 měří za sjezdem na podebrady pod prvním mostem smerem na prahu nevim jestli v obou smerech a pak tam jezdí dost častom modrá oktávie a černýma sklama a to jsou taky dopraváci no a samozřejmě mondeo s policenim polepem takže bych na tohle moc nesázel [upravil dne 6/9/08 BOSSCZ] Citovat
wena99 Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 když už jsem u těch radaru tak něco pro Mělničáky a projíždějící (možná už jste viděli) PUSŤ SI 2. reportáž (OD 14TÉ MINUTY) - STOJÍ TO OPRAVDU ZA TO http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/11.08.2008/208452801240030-21:30-1-reporteri-ct.html Citovat
jarajarda Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 Původně zaslal: wena99 když už jsem u těch radaru tak něco pro Mělničáky a projíždějící (možná už jste viděli) PUSŤ SI 2. reportáž (OD 14TÉ MINUTY) - STOJÍ TO OPRAVDU ZA TO http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/11.08.2008/208452801240030-21:30-1-reporteri-ct.html Jj, tam to znám, tohle je jen buzerace a ničemu dobrýmu, kromě vydělávání na lidech to neslouží, svinstvo. Prej aby to snížilo hluk Dobrý a co udělám za přejezdem a každej jinej člověk? Šlápnu na plyn a znova pojedu 50 a při tom nadělám víc hluku než kdybych to plynule projel že...kor když je to přejezd, kterej se nepoužívá. Citovat
Edison Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Oni jsou rádi když někdo nahlásí jejich pozice, pak se tam dlouho jezdí pomalu a oni tam nemusejí být:D Ale blikat se nesmí, to ne, to už pracujou a pak by blbě vypadali kdyby nikoho nestavěli a jen tak tam trapně stáli:D [upravil dne 5/9/08 Radek Hurvajz] Mno... tuhle jsem jel po osmičce... Zevlovalo jich na jednom místě trapně 6 se dvěma auty!!! Tak jak říkám: Prostě zevlouni. Takže jaký že maj podstav? Jak byste je mohli někde vidět, když si postávaj na parkovišti a krafou s kamioňákama??? Sory, ale to že krafou bylo vidět na sto honů. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.