Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

kde se měří

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, jsem v novy praci a mam noveho kolegu - bývalého policistu, dopraváka. Bavil jsem se s ním kde se měří apod., tak mi říkal, že na Plzeň vůbec (krom občas pod kopcem směrem z Prahy), D1 občas a na profláknutých místech, D11 vůbec....

Neměří, protože mají podstav a není na to čas....

a jaké jsou vaše zkušenosti?

Odesláno

To ti neřeknu přesně, nechci kecat, ale je před tou Shellkou, před Rokycanama a jak měří je sjezd z dálnice, ale jen pro Udržbu silnic, nebo tak nějak je to tam označené...

Odesláno

D11 jezdim vcelku často a je pravda, že měření jsem tam v životě neviděl. Za poslední rok tam jednou stála kontrola celní správy. Ale přesto se tady jezdí docela pomalu (porovnání s ostatními dálnicemi), když jedu +/- 150 tacho, téměř všechny předjíždím, jen sem tam nějaký blázen prolítne 200. Takže měření asi není potřeba :roker

Odesláno

ok, tak na D11 je tedy ta informace asi pravdivejsi, jo,

RychJ-1: shellku pred Rokycanama znam, ok, dam si tam bacha :-)

Odesláno
:D Neříkám, že jsou tam každý den, ale už jsem je tam párkrát viděl a z osobáku to měřící auto neuvidíš, je schované, z dodávky je vidět v pohodě...
Odesláno
Původně zaslal: RychJ-1

Jestli to nebude tím, že začátek D11 cca 30-40km se rychleji ani nedá, protože tě to vyhodí ze silnice, tak jsou tam pěkně udělané spáry..;)

Začátek myslíš směrem od Prahy? Skáče to pěkně no, ale dá se :D

Odesláno

Jednou jsem platil na Plzeň. Bylo to někde za Berounem (sjezd na Žebrák). To tam probíhala nějaká oprava či co a byla tam snížená rychlost na 100. Jel jsem 140 a měl jsem to za 200. Vysloveně sympatický policista.:super (ještě mi nesvítilo světlo). Ale to už je asi 2 roky.

[upravil dne 5/9/08 Gargamell]

Odesláno
Původně zaslal: RychJ-1

To ti neřeknu přesně, nechci kecat, ale je před tou Shellkou, před Rokycanama a jak měří je sjezd z dálnice, ale jen pro Udržbu silnic, nebo tak nějak je to tam označené...

jo, tamtudy občas sjíždim, je tam sice zákaz ale lepší než si zajet 20 km navíc.. a můžu potvrdit, že tam stojej, protože jsem je tam minulej týden potkal :-) škoda že jsem neměl na sebe kameru, teď bych se asi zasmál se vidět jak se snažim bejt v tom autě nenápadnej a splývat s krajinou :D

Odesláno

Bacha kluci aby si vás policajti pak nevychutnaly za to že práskáte jejich pozice ;) :-D oni už sou všeho schpný jen aby lidem vytáhly něakou kačku z peněženky.

Odesláno

v pohode, nedokazou mi, ze sjem to ja, teraba tady za me pise moje mlada :-)

Odesláno

Oni jsou rádi když někdo nahlásí jejich pozice, pak se tam dlouho jezdí pomalu a oni tam nemusejí být:D Ale blikat se nesmí, to ne, to už pracujou a pak by blbě vypadali kdyby nikoho nestavěli a jen tak tam trapně stáli:D

[upravil dne 5/9/08 Radek Hurvajz]

Odesláno

Na D11 měří za sjezdem na podebrady pod prvním mostem smerem na prahu nevim jestli v obou smerech a pak tam jezdí dost častom modrá oktávie a černýma sklama a to jsou taky dopraváci no a samozřejmě mondeo s policenim polepem takže bych na tohle moc nesázel :xvul

[upravil dne 6/9/08 BOSSCZ]

Odesláno
Původně zaslal: wena99

když už jsem u těch radaru tak něco pro Mělničáky a projíždějící (možná už jste viděli)

PUSŤ SI 2. reportáž (OD 14TÉ MINUTY) - STOJÍ TO OPRAVDU ZA TO

http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/11.08.2008/208452801240030-21:30-1-reporteri-ct.html

Jj, tam to znám, tohle je jen buzerace a ničemu dobrýmu, kromě vydělávání na lidech to neslouží, svinstvo. Prej aby to snížilo hluk :D Dobrý a co udělám za přejezdem a každej jinej člověk? Šlápnu na plyn a znova pojedu 50 a při tom nadělám víc hluku než kdybych to plynule projel že...kor když je to přejezd, kterej se nepoužívá.

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Oni jsou rádi když někdo nahlásí jejich pozice, pak se tam dlouho jezdí pomalu a oni tam nemusejí být:D Ale blikat se nesmí, to ne, to už pracujou a pak by blbě vypadali kdyby nikoho nestavěli a jen tak tam trapně stáli:D

[upravil dne 5/9/08 Radek Hurvajz]

Mno... tuhle jsem jel po osmičce... Zevlovalo jich na jednom místě trapně 6 se dvěma auty!!! Tak jak říkám: Prostě zevlouni. Takže jaký že maj podstav? Jak byste je mohli někde vidět, když si postávaj na parkovišti a krafou s kamioňákama??? Sory, ale to že krafou bylo vidět na sto honů.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...