Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdarek, zase mám problém, lae tentokrát jde o převodovku. Asi půl roku mi tek olej z převodovky, ale já sem to nijak neřešil, protože sem žil v domění že je to olej z motoru, protože mi záhadně v motoru mizel. Nedávno sem ale zjistil že to bylo špatný gufero u poloosy a tak sem ho nechal vyměnit a nalil sem tam nějaký mazivo, který mi dali v krámě, že je do mýho auta. Ale od tý doby mi dělá problémy tam narvat jakoukoliv rychlost, když je motor studenej. Až mám někdy strach abych tu kvaltovačku při řazení neurval. Nevíte někdo proč mi to takhle kurví? Je možný aby to bylo olejem, nebo je spíš nějak zadřená (při dolejvání sem zjistil, že mi tam chybělo asi 1l oleje-celkem ze dvou)

Odesláno

Záleží co jsi tam nalil za xindl - může to být něco co při nižší teplotě ztuhne a je to. Doporučil bych to vylít a nalít tam komplet 2l nového maziva určeného do převodovek - koukni do servisního manuálu od Heyns.

Odesláno

nebo si tu vymenu nech udelat.

me to udelali na pockani za cca 630 kc s original peugeot olejem do prevodovek plus jeste nejaky tesnenicko

a celkem dost se razeni zlepsilo

Odesláno

je to určitě tím olejem já to měl stejný.Chce to řídkej olej já tam dal červenej Valvoline do automatickejch převodovek a pohoda řadit jde krásně i v největších mrazech.Rychlostka je určitě OK,kdyby byla přidřená,poznal bys to v první řadě na synchronech;)

Odesláno

Já to mám něco podobného. Před 14ti dny jsem měnil olej v převodovce a dal jsem tam 70W80 Castrol a od té doby mi tam jde za studena špatně dvojka ale stačí ujed tak 0.5 - 1 km a vše je O.K.

Odesláno

Rozhodne neni dobre vzhledem k zivotnosti prevodovky davat cokoliv jineho, nez co je napsano v knizce od Peugeotu! (PSA si prevodovkove oleje vyviji sam). A pokud ti prodavac tvrdi, ze je to zarucene univerzal do prevodovek, tak bych se tam uz vicekrat neukazal. JEstli nevis jakou specifikaci (xxWxx) tak ti nekdo z 306 poradi.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...