Veldy Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 zdravim,zni to blbe ale potreboval bych vedet jak se u peugeota 306 r.v.97 , nafta vymenuje klinovy remen jde mi jen o to jak ten remen tam dostat,jestli se musi nejak povolit ta kladka nebo alternator ??diky Citovat
Ferry Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 zalezi jestli to ma klimu nebo ne, u klimy byva samonapinaci kladka, tzn na pruzine, vetsinou pak dole byva otvor na prostrceni ctyrhranu a pakou se premuze ta pruzina a kladka se zaaretuje v prislusnem otvoru v povolene poloze, u verzi bez klimy byva mechanicke napinani sroubem, kdy se lehce povoli souby, ktere drzi kladku na bloku motoru a zespoda se pak klicem toci napinacim sroubem, cimz se napnuti uvolni a remen jde sundat Citovat
Veldy Odesláno 4. září 2008 Autor Odesláno 4. září 2008 no je to bez klima .mam jeste dotaz nevite nekdo jakou velikost ma mit ten remen koupil jsem jeden z nejakeho neautorizovaneho prodejce na doporuceni ale zaboha ho tam nemuzu dat !! Citovat
Jindras Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Přesně tak-dole povolíš vícehranem napínací šroub a slíkneš ho-pozor ta hlavice je dost měkká a rád se tam šestihran protočí-já jsem na to nabodoval klas. matici a je klid!!!-s alternátorem nic nedělej-Půjdeš tam zespoda v pravém předním podběhu za krycím plastem zespoda podběhu-to najdeš!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.