Přema Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Samozřejmě plně funkční...na nějaké atrapy nehraju......:D Citovat
Guest servisman Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 pěkný :potlesk:potlesk:potleskpěkně sis pohrál fotečka zespodu by nebyla?? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 pro vidle od Desty jako dělaný - to se to bude hezky zvedat né, vážně, je to povedený a líbí se mi to :super:potlesk Citovat
Přema Odesláno 4. září 2008 Autor Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: honza406 pěkný :potlesk:potlesk:potleskpěkně sis pohrál fotečka zespodu by nebyla?? Nemám tu foták s bleskem.....k večeru hodím foto zespodu a hodím to sem:papa:papa...... Citovat
John Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Na tom SW to vypadá moc pěkně... těším se až to uvidim na srazu na živo Citovat
Přema Odesláno 4. září 2008 Autor Odesláno 4. září 2008 Honza406: a tak to vypadá zespodu..... [upravil dne 4-9-08 Přema] Citovat
Guest servisman Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 je mi jasné vyvedena druhá trubka vedle Citovat
OK406 Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Inu, Přema opět skloubyl ukázal, že lze spojit užitečnou věc s desing aby to ,,lahodilo\" oku. Citovat
Blizzard Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 duplexy máš udělaný hezky (kdyby fungoval na autodoplňkách e-shop, tak bych je možná stačil do srazu taky, ale nende a nyvíc budou teď xenony ) >OK406 Desing znamená něco jiného než Design. Nechápu proč, ale spousta lidí to prohazuje Citovat
Chip Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Pekny hezky udělaný ale mě osobně se to nelíbí, je to tam tak nějak navíc Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: Chip Pekny hezky udělaný ale mě osobně se to nelíbí, je to tam tak nějak navíc kdyby byly zapusteny do narazniku tak ano, takhle je to tam fakt navic :-) ale prace pekna, to jo :-) Citovat
Freeman Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 A liší se to od nějak od atrapy? Má to lepší tah, nebo proč si se s tím vlastně dělal? Moc to nechápu ... Citovat
@re Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: Scratch Původně zaslal: Chip Pekny hezky udělaný ale mě osobně se to nelíbí, je to tam tak nějak navíc kdyby byly zapusteny do narazniku tak ano, takhle je to tam fakt navic :-) ale prace pekna, to jo :-) Pěkná práce Přemku! ale jak psal Scratch nějak mi to tam nesedí... ohodnotím live! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.