Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

Mno to ja taky jenze oproti 306 ce ma 406ka trosku vetsi nadrz:D a taky nafta je drazsi:D Takze se trosku prohnu:) ale myslim ze pokud bude dobra spotreba tak to bude v poho:)

Mě vychází plna kolem 2000,-

Odesláno

Takze volal sem na to vrakoviste, displeje maj, packy taky... Jen nevim co je k tomu jeste dale potreba jestli nejaky cidla bo tak neco.... Takze se vam tam sjedu mrknout az budu doma a dam vam vedet:) teda pokud by byl zajem:)

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Mno to ja taky jenze oproti 306 ce ma 406ka trosku vetsi nadrz:D a taky nafta je drazsi:D Takze se trosku prohnu:) ale myslim ze pokud bude dobra spotreba tak to bude v poho:)

Jinak ja bral za 2000 a vyslo mi to na 65 litru a neco v ty nadrzi bylo no:) takze jako budu v tom na plny tak za 2500

Odesláno

Původně zaslal: MJSytic

čakom: BTW u nas je taky jedno vrakoviste a maj tam dost dilu tak esli chces muzu se ti tam na ten PP pozeptat:)

Jo? Tak počítej s tím, že pokud jich tam budou mít víc, tak je klidně všechny kup, protože pokud sem dáš např. večer inzerát, že ten velkej displej na old 406 máš a prodáš, tak ti tam do rána přilítne 200 odpovědí od zájemců! A já budu mezi prvníma :D

Nooo jako ja tam jezdil s 306 tou dost casto a pokazdy tam meli 2-3 406ky ktery rouzebirali.,.... Dílu tam maj fakt mrtě...:) jim tam zavolam a optam se:)

Ale nesmí to být 406 z Anglie

Odesláno

Takze volal sem na to vrakoviste, displeje maj, packy taky... Jen nevim co je k tomu jeste dale potreba jestli nejaky cidla bo tak neco.... Takze se vam tam sjedu mrknout az budu doma a dam vam vedet:) teda pokud by byl zajem:)

hlavne aby to nebylo z anglickych aut, pac minimalne vzdalenosti to ukazuje v milich a prepocitavat vsechno koeficientem 1km=1.6 mile by se mi fakt nechtelo, takze displeje PPC z anglickych aut jsou naprd

Odesláno

Jinak ja bral za 2000 a vyslo mi to na 65 litru a neco v ty nadrzi bylo no:) takze jako budu v tom na plny tak za 2500

no 2000,- když začalo svítit oko tak tam ještě něco bylo.

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

hlavne aby to nebylo z anglickych aut, pac minimalne vzdalenosti to ukazuje v milich a prepocitavat vsechno koeficientem 1km=1.6 mile by se mi fakt nechtelo, takze displeje PPC z anglickych aut jsou naprd

auta z anglie sem tam nevidel ale dojedu se tam mrknout a pak dam vedet.. Je kdyztak mi reknete co je vsechno potreba....

Odesláno

Původně zaslal: Ferry

auta z anglie sem tam nevidel ale dojedu se tam mrknout a pak dam vedet.. Je kdyztak mi reknete co je vsechno potreba....

No obecně stačí jen ten \"velkej displej\" (musí umět teplotu + rádio a palubní PC - má dva konktory nad sebou) všechno ostatní se dá už dodělat \"samodomo\":super

Samo jak píšou ostatní, musí to být evropská verze litry/km.:bacha

Jinak za \"full\" verzi bych považoval: displej + kabely s konektorama buď celej svazek, nebo aspoň pár cm a k tomu páčku od stěračů, co bude mít \"Auto\" stěrače a na konci přepínač na palubák:D

Jinak adekvátní cenu bych viděl: Displej samotný cca 500Kč a kompletní verze tak 1500,-

+ případná pošta :aut

Jinak mě bude stačit ten displej bohatě;):papa

Odesláno

oka:) sjedu tam co nejdrive a dam pak vedet:)

Supa:super Ikdyby to nevyšlo, děkuji ti předem za snahu a ochotu:potlesk

Odesláno

Kdyby náhodou byly dva tak se hlásím stačí mi jen ten display zbytek si dodělám.

Stejně \"wokrouháme\" oba dva, uvidíš :D:aut

Odesláno

Kdyby náhodou byly dva tak se hlásím stačí mi jen ten display zbytek si dodělám.

Stejně \"wokrouháme\" oba dva, uvidíš :D:aut

Taky si myslím:D

Je to nedostatkový zboži.

agresssor pokud bys tam jel tak se mi zeptej kolik by chtěli za přední třmeny z 2,0 3,0 nebo z naftáku 1,9 2,1 Je to stejný jen 1,6 a 1,8 má jiný.

[upravil dne 4.9.2008 čakom]

Odesláno

Takze displej nasel zatim jeden, akle ma tam auta na rozebirku tak se tam do nich mrkne. Jinak rikal mi ze prej se to muze lisit taky nejakou pripravou v danym aute, a prej by bylo lepsi tam, sjet. Kazdopadne tam sjedu az budu mit volnmo a aspon ten jeden vocekuju v jaky je stavu apod a pripadne bych ho vzal... Jinak to vrakoviste kdyby byl nekdo blizko a chtel si tzam zajed driv:) tak je v kostomlatech nad labem.......

Odesláno

Hele, na přípravu a pod. věci nehleď. Na starej model jsou displeje dva. Jedn umí jen teplotu a ten duhej vše;)

Ten správnej jsem ti zakroužkoval:super

post-0-14109601975193_thumb.jpg

Odesláno

Takze displej nasel zatim jeden, akle ma tam auta na rozebirku tak se tam do nich mrkne. Jinak rikal mi ze prej se to muze lisit taky nejakou pripravou v danym aute, a prej by bylo lepsi tam, sjet. Kazdopadne tam sjedu az budu mit volnmo a aspon ten jeden vocekuju v jaky je stavu apod a pripadne bych ho vzal... Jinak to vrakoviste kdyby byl nekdo blizko a chtel si tzam zajed driv:) tak je v kostomlatech nad labem.......

Kostomlaty:myslim To zase až tak daleko nemám, ale muselo by to být na jistotu :D Přijedu, vyzkouším, zaplatím a spokojenej odjedu :D:aut

Odesláno
Původně zaslal: honza406

tak už sedáš a jedeš ;)

No je to 40km tak bych tam jel opravdu jen na jistotu. Počkám na nějaké bližší info ;)

Odesláno

Původně zaslal: honza406

tak už sedáš a jedeš ;)

No je to 40km tak bych tam jel opravdu jen na jistotu. Počkám na nějaké bližší info ;)

sedavej panenko v koute, cekej mozna najdou te :D

hele ja kdyz jsem se rozhodl pro PPC, vyrazil jsem jeste ten den v deset rano na obhlidku vrakacu a na tretim v pul dvanacte jsem ho koupil ;) nevahej nebo nic nebude ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...