čakom Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: agresssor Mno to ja taky jenze oproti 306 ce ma 406ka trosku vetsi nadrz:D a taky nafta je drazsi:D Takze se trosku prohnu:) ale myslim ze pokud bude dobra spotreba tak to bude v poho:) Mě vychází plna kolem 2000,- Citovat
agresssor Odesláno 4. září 2008 Autor Odesláno 4. září 2008 Takze volal sem na to vrakoviste, displeje maj, packy taky... Jen nevim co je k tomu jeste dale potreba jestli nejaky cidla bo tak neco.... Takze se vam tam sjedu mrknout az budu doma a dam vam vedet:) teda pokud by byl zajem:) Citovat
agresssor Odesláno 4. září 2008 Autor Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: agresssor Mno to ja taky jenze oproti 306 ce ma 406ka trosku vetsi nadrz:D a taky nafta je drazsi:D Takze se trosku prohnu:) ale myslim ze pokud bude dobra spotreba tak to bude v poho:) Mě vychází plna kolem 2000,- Jinak ja bral za 2000 a vyslo mi to na 65 litru a neco v ty nadrzi bylo no:) takze jako budu v tom na plny tak za 2500 Citovat
čakom Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: MJSytic Původně zaslal: agresssor čakom: BTW u nas je taky jedno vrakoviste a maj tam dost dilu tak esli chces muzu se ti tam na ten PP pozeptat:) Jo? Tak počítej s tím, že pokud jich tam budou mít víc, tak je klidně všechny kup, protože pokud sem dáš např. večer inzerát, že ten velkej displej na old 406 máš a prodáš, tak ti tam do rána přilítne 200 odpovědí od zájemců! A já budu mezi prvníma Nooo jako ja tam jezdil s 306 tou dost casto a pokazdy tam meli 2-3 406ky ktery rouzebirali.,.... Dílu tam maj fakt mrtě... jim tam zavolam a optam se:) Ale nesmí to být 406 z Anglie Citovat
Ferry Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: agresssor Takze volal sem na to vrakoviste, displeje maj, packy taky... Jen nevim co je k tomu jeste dale potreba jestli nejaky cidla bo tak neco.... Takze se vam tam sjedu mrknout az budu doma a dam vam vedet:) teda pokud by byl zajem:) hlavne aby to nebylo z anglickych aut, pac minimalne vzdalenosti to ukazuje v milich a prepocitavat vsechno koeficientem 1km=1.6 mile by se mi fakt nechtelo, takze displeje PPC z anglickych aut jsou naprd Citovat
čakom Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: čakom Původně zaslal: agresssor Mno to ja taky jenze oproti 306 ce ma 406ka trosku vetsi nadrz:D a taky nafta je drazsi:D Takze se trosku prohnu:) ale myslim ze pokud bude dobra spotreba tak to bude v poho:) Mě vychází plna kolem 2000,- Jinak ja bral za 2000 a vyslo mi to na 65 litru a neco v ty nadrzi bylo no:) takze jako budu v tom na plny tak za 2500 no 2000,- když začalo svítit oko tak tam ještě něco bylo. Citovat
agresssor Odesláno 4. září 2008 Autor Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: agresssor Takze volal sem na to vrakoviste, displeje maj, packy taky... Jen nevim co je k tomu jeste dale potreba jestli nejaky cidla bo tak neco.... Takze se vam tam sjedu mrknout az budu doma a dam vam vedet:) teda pokud by byl zajem:) hlavne aby to nebylo z anglickych aut, pac minimalne vzdalenosti to ukazuje v milich a prepocitavat vsechno koeficientem 1km=1.6 mile by se mi fakt nechtelo, takze displeje PPC z anglickych aut jsou naprd auta z anglie sem tam nevidel ale dojedu se tam mrknout a pak dam vedet.. Je kdyztak mi reknete co je vsechno potreba.... Citovat
Guest servisman Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 taky mám jeden doma v galonech a mílích Citovat
MJSytic Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: agresssor Takze volal sem na to vrakoviste, displeje maj, packy taky... Jen nevim co je k tomu jeste dale potreba jestli nejaky cidla bo tak neco.... Takze se vam tam sjedu mrknout az budu doma a dam vam vedet:) teda pokud by byl zajem:) hlavne aby to nebylo z anglickych aut, pac minimalne vzdalenosti to ukazuje v milich a prepocitavat vsechno koeficientem 1km=1.6 mile by se mi fakt nechtelo, takze displeje PPC z anglickych aut jsou naprd auta z anglie sem tam nevidel ale dojedu se tam mrknout a pak dam vedet.. Je kdyztak mi reknete co je vsechno potreba.... No obecně stačí jen ten \"velkej displej\" (musí umět teplotu + rádio a palubní PC - má dva konktory nad sebou) všechno ostatní se dá už dodělat \"samodomo\":super Samo jak píšou ostatní, musí to být evropská verze litry/km. Jinak za \"full\" verzi bych považoval: displej + kabely s konektorama buď celej svazek, nebo aspoň pár cm a k tomu páčku od stěračů, co bude mít \"Auto\" stěrače a na konci přepínač na palubák:D Jinak adekvátní cenu bych viděl: Displej samotný cca 500Kč a kompletní verze tak 1500,- + případná pošta Jinak mě bude stačit ten displej bohatě Citovat
agresssor Odesláno 4. září 2008 Autor Odesláno 4. září 2008 oka:) sjedu tam co nejdrive a dam pak vedet:) Citovat
MJSytic Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: agresssor oka:) sjedu tam co nejdrive a dam pak vedet:) Supa:super Ikdyby to nevyšlo, děkuji ti předem za snahu a ochotu:potlesk Citovat
čakom Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Kdyby náhodou byly dva tak se hlásím stačí mi jen ten display zbytek si dodělám. Citovat
MJSytic Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: čakom Kdyby náhodou byly dva tak se hlásím stačí mi jen ten display zbytek si dodělám. Stejně \"wokrouháme\" oba dva, uvidíš :aut Citovat
čakom Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: MJSytic Původně zaslal: čakom Kdyby náhodou byly dva tak se hlásím stačí mi jen ten display zbytek si dodělám. Stejně \"wokrouháme\" oba dva, uvidíš :aut Taky si myslím:D Je to nedostatkový zboži. agresssor pokud bys tam jel tak se mi zeptej kolik by chtěli za přední třmeny z 2,0 3,0 nebo z naftáku 1,9 2,1 Je to stejný jen 1,6 a 1,8 má jiný. [upravil dne 4.9.2008 čakom] Citovat
agresssor Odesláno 4. září 2008 Autor Odesláno 4. září 2008 Takze displej nasel zatim jeden, akle ma tam auta na rozebirku tak se tam do nich mrkne. Jinak rikal mi ze prej se to muze lisit taky nejakou pripravou v danym aute, a prej by bylo lepsi tam, sjet. Kazdopadne tam sjedu az budu mit volnmo a aspon ten jeden vocekuju v jaky je stavu apod a pripadne bych ho vzal... Jinak to vrakoviste kdyby byl nekdo blizko a chtel si tzam zajed driv:) tak je v kostomlatech nad labem....... Citovat
MJSytic Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Hele, na přípravu a pod. věci nehleď. Na starej model jsou displeje dva. Jedn umí jen teplotu a ten duhej vše;) Ten správnej jsem ti zakroužkoval:super Citovat
MJSytic Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: agresssor Takze displej nasel zatim jeden, akle ma tam auta na rozebirku tak se tam do nich mrkne. Jinak rikal mi ze prej se to muze lisit taky nejakou pripravou v danym aute, a prej by bylo lepsi tam, sjet. Kazdopadne tam sjedu az budu mit volnmo a aspon ten jeden vocekuju v jaky je stavu apod a pripadne bych ho vzal... Jinak to vrakoviste kdyby byl nekdo blizko a chtel si tzam zajed driv:) tak je v kostomlatech nad labem....... Kostomlaty:myslim To zase až tak daleko nemám, ale muselo by to být na jistotu Přijedu, vyzkouším, zaplatím a spokojenej odjedu :aut Citovat
MJSytic Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: honza406 tak už sedáš a jedeš No je to 40km tak bych tam jel opravdu jen na jistotu. Počkám na nějaké bližší info Citovat
Ferry Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: MJSytic Původně zaslal: honza406 tak už sedáš a jedeš No je to 40km tak bych tam jel opravdu jen na jistotu. Počkám na nějaké bližší info sedavej panenko v koute, cekej mozna najdou te hele ja kdyz jsem se rozhodl pro PPC, vyrazil jsem jeste ten den v deset rano na obhlidku vrakacu a na tretim v pul dvanacte jsem ho koupil nevahej nebo nic nebude Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.