Radek Hurvajz Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Jako pěknej guláš z ní udělali. http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=14156 Citovat
Marlin Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 fandil sem ty srnce, ze to tem policajtum nanda Citovat
ART Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 tohle jsem už jednou zažil na D1, a teda nijak moc pěkný to nebylo... Ve 140, z ničeho nic srna, a najednou na předním skle červený šero který částečně zmizlo až po sepnutí stěračů... V masce nalezeny části kostí, vnitřností a ještě nestrávená tráva. Možná tak fujguláš... Citovat
ozzy56 Odesláno 12. duben 2009 Odesláno 12. duben 2009 noo,reakci měl ten poliš nulovou--asi američan Citovat
309GT Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Možná to ani nepostřehl:D Ale je to sajrajt:blicismajlik Navíc z toho není pak nic,ani na guláš Citovat
dolly1010 Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 Už se mi několikrát stalo že mi srny přecházeli přes silnici. To se dá v pohodě ubrzdit (pokud to není za zatáčkou) a jede si přiměřeně. Ty potvory čuměj na světla, takže jdou docela vidět. Uz taková sranda není když před auto z ničeho nic vyskočí. Jednou se mi to stalo. nejdřív vyskočila jedna, tak jsem to zadup a asi o vteřinu pozdějc další. Ta druhá měla namále a moje levý světlo taky. Skoro sem měl zášleh na trenkách Citovat
plaz Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 to se me neco podobnyho stalo jen stim ze ta srnka projela z haubny az na sklo sjela dolu a zmizla v lese jen chlupi tam nechala strasnej zazitek Citovat
farky Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 srnka na nahradne diely dolly1010: ja som mal podobny zazitok.. asi v 100vke mi vybehla srna v noci, pribrzdil som a ide sa dalej, lenze po chvili tesne pred auto dalsia.. odnieslo si to lave svetlo, naraznik a spojler pod naraznikom na 405-ke a ta svina to neprezila, smola no., nechapem preco maju v oblube prebehovat cez cestu ked tam svietia svetla z rychlo sa priblizujuceho auta ale ma to aj jedno plus, odvtedy v noci ak nemam perfektny rozhlad na obe strany cesty jazdim jak na kravach, bojim sa [upravil dne 16/4/09 farky] Citovat
Ravel Odesláno 19. duben 2009 Odesláno 19. duben 2009 Původně zaslal: dolly1010 Jednou se mi to stalo. nejdřív vyskočila jedna, tak jsem to zadup a asi o vteřinu pozdějc další. Ta druhá měla namále a moje levý světlo taky. Skoro sem měl zášleh na trenkách Původně zaslal: farky srnka na nahradne diely dolly1010: ja som mal podobny zazitok.. asi v 100vke mi vybehla srna v noci, pribrzdil som a ide sa dalej, lenze po chvili tesne pred auto dalsia.. odnieslo si to lave svetlo, naraznik a spojler pod naraznikom na 405-ke a ta svina to neprezila, smola no. [upravil dne 16/4/09 farky] Pánové, to nevíte, že když je tam jedna, tak je tam na 90% i druhá??? Jakmile vidim srnu, čekam odkud skočí druhá. Citovat
kobra Odesláno 19. duben 2009 Odesláno 19. duben 2009 Tak včera večer jsem taky takovou jednu krávu neosvětlenou potkal, nedala mi přednost zprava Apropo potřebuji: P nárazník chrom lištu P nárazníku P spoiler P masku znak P masky PL světlo PL blikač PL lem blatníku na GTi/CTi. [upravil dne 19/4/09 kobra] Citovat
kobra Odesláno 19. duben 2009 Odesláno 19. duben 2009 No a zde je místo činu. Zvěř tam chodí pravidelně, neměl jsem tam víc jak 60 km/h. [upravil dne 19/4/09 kobra] Citovat
dzana.m Odesláno 19. duben 2009 Odesláno 19. duben 2009 kobra upřimnou soustrast ale hlavne že se nestalo nic vám:( Citovat
kobra Odesláno 19. duben 2009 Odesláno 19. duben 2009 Mo mě se stalo. Zrušilo mě to sraz v Mělníce! Docela mě pozdrav Myslivosti zdar pění krev v žilách. No co už teď ? P.S. Varuji durazně všechny srny, srážkou s 205-tkou pro Vás končí úplně všechno. Pošli to v krmelci dál...... Citovat
dolly1010 Odesláno 5. červenec 2009 Odesláno 5. červenec 2009 Původně zaslal: Ravel Původně zaslal: dolly1010 Jednou se mi to stalo. nejdřív vyskočila jedna, tak jsem to zadup a asi o vteřinu pozdějc další. Ta druhá měla namále a moje levý světlo taky. Skoro sem měl zášleh na trenkách Pánové, to nevíte, že když je tam jedna, tak je tam na 90% i druhá??? Jakmile vidim srnu, čekam odkud skočí druhá. A proč myslíš, že jsem to zašláp? Nějaká srnka, když vyskočí 15 metrů před autem mě zas tak nerozhodí. Jenže ty svině choděj většinou ve skupinkách 2-3 srnky není problém potkat. Můj reflex zareagoval asi takhle: První srnka...kurňa určitě vyskočí druhá...brzda...druhá srnka...uff, ještě že jsem brzdil Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.