Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tohle jsem už jednou zažil na D1, a teda nijak moc pěkný to nebylo... Ve 140, z ničeho nic srna, a najednou na předním skle červený šero :o který částečně zmizlo až po sepnutí stěračů... V masce nalezeny části kostí, vnitřností a ještě nestrávená tráva. Možná tak fujguláš...

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Už se mi několikrát stalo že mi srny přecházeli přes silnici. To se dá v pohodě ubrzdit (pokud to není za zatáčkou) a jede si přiměřeně. Ty potvory čuměj na světla, takže jdou docela vidět.

Uz taková sranda není když před auto z ničeho nic vyskočí. Jednou se mi to stalo. nejdřív vyskočila jedna, tak jsem to zadup a asi o vteřinu pozdějc další. Ta druhá měla namále a moje levý světlo taky. Skoro sem měl zášleh na trenkách :D

Odesláno

to se me neco podobnyho stalo jen stim ze ta srnka projela z haubny az na sklo sjela dolu a zmizla v lese jen chlupi tam nechala strasnej zazitek

Odesláno

srnka na nahradne diely :D

dolly1010: ja som mal podobny zazitok.. asi v 100vke mi vybehla srna v noci, pribrzdil som a ide sa dalej, lenze po chvili tesne pred auto dalsia.. odnieslo si to lave svetlo, naraznik a spojler pod naraznikom na 405-ke a ta svina to neprezila, smola no., nechapem preco maju v oblube prebehovat cez cestu ked tam svietia svetla z rychlo sa priblizujuceho auta :(

ale ma to aj jedno plus, odvtedy v noci ak nemam perfektny rozhlad na obe strany cesty jazdim jak na kravach, bojim sa :(

[upravil dne 16/4/09 farky]

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

Jednou se mi to stalo. nejdřív vyskočila jedna, tak jsem to zadup a asi o vteřinu pozdějc další. Ta druhá měla namále a moje levý světlo taky. Skoro sem měl zášleh na trenkách :D

Původně zaslal: farky

srnka na nahradne diely :D

dolly1010: ja som mal podobny zazitok.. asi v 100vke mi vybehla srna v noci, pribrzdil som a ide sa dalej, lenze po chvili tesne pred auto dalsia.. odnieslo si to lave svetlo, naraznik a spojler pod naraznikom na 405-ke a ta svina to neprezila, smola no.

[upravil dne 16/4/09 farky]

Pánové, to nevíte, že když je tam jedna, tak je tam na 90% i druhá???

Jakmile vidim srnu, čekam odkud skočí druhá.

Odesláno

Tak včera večer jsem taky takovou jednu krávu neosvětlenou potkal, nedala mi přednost zprava :)

Apropo potřebuji:

P nárazník

chrom lištu P nárazníku

P spoiler

P masku

znak P masky

PL světlo

PL blikač

PL lem blatníku na GTi/CTi.

[upravil dne 19/4/09 kobra]

post-0-1410960625669_thumb.jpg

Odesláno

Mo mě se stalo.

Zrušilo mě to sraz v Mělníce!

Docela mě pozdrav Myslivosti zdar pění krev v žilách.

No co už teď ?

P.S.

Varuji durazně všechny srny, srážkou s 205-tkou pro Vás končí úplně všechno. Pošli to v krmelci dál......

• O 2 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: Ravel

Původně zaslal: dolly1010

Jednou se mi to stalo. nejdřív vyskočila jedna, tak jsem to zadup a asi o vteřinu pozdějc další. Ta druhá měla namále a moje levý světlo taky. Skoro sem měl zášleh na trenkách :D

Pánové, to nevíte, že když je tam jedna, tak je tam na 90% i druhá???

Jakmile vidim srnu, čekam odkud skočí druhá.

A proč myslíš, že jsem to zašláp? Nějaká srnka, když vyskočí 15 metrů před autem mě zas tak nerozhodí. Jenže ty svině choděj většinou ve skupinkách 2-3 srnky není problém potkat.

Můj reflex zareagoval asi takhle: První srnka...kurňa určitě vyskočí druhá...brzda...druhá srnka...uff, ještě že jsem brzdil :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...