Mišak Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Potřeboval bych stahnout od MJSytica tiskarnu., ale nejedu na sraz a dostat se ku Praze v nejbližší době není možné. Posílat to poštou nema smysl. Našel by se nějaký zachrance ktery by my balíček přiblížil k Opavě, Krnovu nelepe přimo do Lichnova:D Citovat
Přema Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Asi bych to zvládl.........:):) vemu ti to...... [upravil dne 2-9-08 Přema] Citovat
John Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Na sraz jedu a pokud ještě nemáš nikoho kdo by to z Prahy přibližil na sraz tak není problém. Citovat
MJSytic Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 No tak to bylo rychlý :super Johne, zkusím se domluvit s Pe.trem jestli by to s sebou vzal. Pokud by neměl už ve svém rodinném kombi místo, tak bych tě využil. Díky;) Citovat
Mišak Odesláno 2. září 2008 Autor Odesláno 2. září 2008 Původně zaslal: Přema Asi bych to zvládl.........:):) vemu ti to...... [upravil dne 2-9-08 Přema] Super tajně sem doufal že pojedeš Zatím moc dík Pak se domluvíme co a jak ještě jednou děkuji:super Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 pokud to nevezme John, tak to muzu vzit ja :-), cestou si budeme aspon tisknout rumcajse :-) Citovat
John Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Původně zaslal: Pe.Tr sledování zásilky : -převzato Pe.Tr :papa Ok tím je to vyřešený Citovat
Přema Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Původně zaslal: elton Klidně to můžu vzít taky. Tak já vezmu kabel od tiskárny a ty tu tiskárnu......:D:D:D:D:papa Citovat
vix Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 (abyste se nepoprali) Asi pro každého připravím spešl balíček Citovat
elton Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: elton Klidně to můžu vzít taky. Tak já vezmu kabel od tiskárny a ty tu tiskárnu......:D:D:D:D:papa A nebo ji rozřežem na půl a v Lichnově slepíme náplastí. Citovat
Přema Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Původně zaslal: elton Původně zaslal: Přema Původně zaslal: elton Klidně to můžu vzít taky. Tak já vezmu kabel od tiskárny a ty tu tiskárnu......:D:D:D:D:papa A nebo ji rozřežem na půl a v Lichnově slepíme náplastí. :super:super:D:papa Citovat
Mišak Odesláno 2. září 2008 Autor Odesláno 2. září 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: elton Původně zaslal: Přema Původně zaslal: elton Klidně to můžu vzít taky. Tak já vezmu kabel od tiskárny a ty tu tiskárnu......:D:D:D:D:papa A nebo ji rozřežem na půl a v Lichnově slepíme náplastí. Hej to nééé to by byly dvě 4.5 jehličkové tiskarny a to nepotřebuju radši si to rozděl te na kabel a tiskarnu ju?:D Citovat
MJSytic Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 JJ, tiskárna včera předána jako \"horký zboží\" na benzínce Tímto děkuji všem za spolupráci a přeji novému majiteli, ať mu dělá jen radost:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.