agresssor Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 jsou to fota ktery byli na strankach zitra umej a noftim a dam je sem:) Citovat
agresssor Odesláno 1. září 2008 Autor Odesláno 1. září 2008 Původně zaslal: MatrixChose wow, tak jsi se dočkal, gratuluju Tak dockal ale ne za moc dobrych okolnosti:) ale hlavne ze uz sem zase na 4 kolech:) Citovat
Béďa Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 kde ja jen to auto videl.. uz vim gratulace brachu Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Noo, pěkná kára, ať slouží ke spokojenosti. Budeš balit Peugeotkovic? :D:D:D:D Citovat
vendelinek Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Jj,je to fešák,ta barva mu sluší,ty ho eště vyšperkuješ,to teprve bude voňavka:potlesk,tak ať slouží ,hodně km bez nehod:super:) Citovat
agresssor Odesláno 1. září 2008 Autor Odesláno 1. září 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Noo, pěkná kára, ať slouží ke spokojenosti. Budeš balit Peugeotkovic? :D:D:D:D Neeee, balit nikoho nebudu:) Citovat
agresssor Odesláno 1. září 2008 Autor Odesláno 1. září 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal Jj,je to fešák,ta barva mu sluší,ty ho eště vyšperkuješ,to teprve bude voňavka:potlesk,tak ať slouží ,hodně km bez nehod:super:) Nehodu uz fakt nechci.....Jedna mi bohate stacila a t jsem ani neridil... Ale diky:) Citovat
MatrixChose Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Noo, pěkná kára, ať slouží ke spokojenosti. Budeš balit Peugeotkovic? :D:D:D:D :D:D:D:D:D:D teď jsi mě dostal Hurvajz Citovat
agresssor Odesláno 1. září 2008 Autor Odesláno 1. září 2008 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: Radek Hurvajz Noo, pěkná kára, ať slouží ke spokojenosti. Budeš balit Peugeotkovic? :D:D:D:D :D:D:D:D:D:D teď jsi mě dostal Hurvajz 206 a 406 nejde dohromady:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
MatrixChose Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: Radek Hurvajz Noo, pěkná kára, ať slouží ke spokojenosti. Budeš balit Peugeotkovic? :D:D:D:D :D:D:D:D:D:D teď jsi mě dostal Hurvajz 206 a 406 nejde dohromady:D:D:D:D:D:D:D:D:D právě že jo, končí to na 6, tj šest a šest, rovná se - budete mít 12 dětí :D:D Citovat
agresssor Odesláno 1. září 2008 Autor Odesláno 1. září 2008 Ta schvalne co na to peugeotkovic:D:D:D:D:D:D ale rek bych ze to neklapne:D a navic:D uz jednu slecnu doma mam:) co bych delal s dvouma:D Citovat
vendelinek Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 to samý ,co s jednou:D:D:D:D:D:D:roker:potlesk Citovat
agresssor Odesláno 1. září 2008 Autor Odesláno 1. září 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal to samý ,co s jednou:D:D:D:D:D:D:roker:potlesk Myslis hrral kostky a zoliky???:D:D:D:D: to je fakt alespon nas bude vice:D:D:D:D:D:D:D:D:potlesk:potlesk Citovat
elton Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Původně zaslal: agresssor Ta schvalne co na to peugeotkovic:D:D:D:D:D:D ale rek bych ze to neklapne:D a navic:D uz jednu slecnu doma mam:) co bych delal s dvouma:D Nic, jen bys měl vyžší náklady na provoz (slečen). Citovat
agresssor Odesláno 1. září 2008 Autor Odesláno 1. září 2008 Tak to bych i snad mozna utahnul:) dve slecny najednou:D Citovat
Béďa Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Původně zaslal: agresssor Tak to bych i snad mozna utahnul:) dve slecny najednou:D jen pockej az si to tu precte Misa.. Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Ne jakou barvu ma to auto? BYLY! super kára kámo !:potlesk:super:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.