Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: honza406

pěkný ale co se mi nelíbí přední mračítka ,zadní krytky světel a zadní šedý pruh dole na okně.

Ale co člověk to jiný názor že ;)

ten zadni pruh na okně má učel , ma to dost lidí .

auti je pěkné ,kola už jsem někde viděl :D:nevim .

jedine co se mi nelibi je to že je to nějaky moc zvedly to auto , nebo se mi to jenom zdá?

A jakej je tedy ten účel pruhu na zadním okně dole? :myslim

Odesláno
Původně zaslal: honza406

pěkný ale co se mi nelíbí přední mračítka ,zadní krytky světel a zadní šedý pruh dole na okně.

Ale co člověk to jiný názor že ;)

neni potreba vice dodavat :-)

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

aku funkciu ma ta seda nalepka na okne?gumy mas velke,zle ti tym padom ukazuje aj tachac

co to je za blbost, velke gumy? Ja mam v technicaku 205/55/16, tak jak velke???? Tachac ukazuje naprosto spravne, chyba bude ve vasem usudku

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

aku funkciu ma ta seda nalepka na okne?gumy mas velke,zle ti tym padom ukazuje aj tachac

co to je za blbost, velke gumy? Ja mam v technicaku 205/55/16, tak jak velke???? Tachac ukazuje naprosto spravne, chyba bude ve vasem usudku

fakt je origo az 55?no toto:o

Odesláno

jo 205/55/16;)

Odesláno
Původně zaslal: čakom

jo 205/55/16;)

tak to sorry za moj blud

Odesláno

jo 205/55/16;)

tak to sorry za moj blud

tak, tak. mám taky zapsané 205/55/16 jako originální rozměr

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

jo 205/55/16;)

tak to sorry za moj blud

tak, tak. mám taky zapsané 205/55/16 jako originální rozměr

Já mám max. jen 195/65/15:bojim:bacha

Odesláno

stejne jako vice lidi v prispevcich vyse, nelibi se mi oboje mracitka jak predni tak zadni, vyznam sedeho pruhu na zadnim skle mi taky unika ( ja osobne tam v tom miste mam samolepku se znakem a www adresou peugeot-clubu :D:aut ) jinak pekne auto, tahle seda metaliza decentni 406tce moc slusi.

Mozna co bych jeste osobne nemusel mit, tak podepsane auto na ridicovych dverich, ty dost velky chromovy pismena tak nejak bijou do oci, jedinou nalepku podobneho stylu kterou bych snesl by bylo oznaceni V6 nad prednimi bocnimi blinkry ( samozrejme i s prislusnym motorem pod kapotou :D )

a jeste otazka, je to tema mracitkama na prednich svetlech, nebo je spatne zavrena kapota a nebo je to spatne spasovane po bouracce na predek ? tak kapota s blatnikem a naraznik nejak nelicuje

A kdyz uz mam rypat, tak poradne, moc se mi taky nelibi ta imitace Shark-style anteny nad zadnim oknem, pokud to neni funkcni antena, kterou potrebujes a je to jen imitace prilepena silikonem, asi bych ji sundal, v kombinaci s prutem vepredu to vypada ponekud komicky a vyzniva to tuzingove - lacina snaha napodobit BMW

[upravil dne 2/9/08 Ferry]

Odesláno

ty Kuforvy dvere nevim proc lakovat, niceho jsem si nevsiml :myslim

a ty kola bych typnul podle profilu spis na 15 nez 16 ale asi to zkresluje, ty zadni mracitka a antenu fuc

btw proc je ten pruh dole?

Odesláno

uf, dik moc za vaše názory. možno máte pravdu s tými mračítkami a antenkou, že to tam nepasuje,možno dam dole.ten šecdý pruh mal isť pôvodne na vrch zadného skla, ale nejak mi tam nesedel, tak som ho nacapil na spodok:roker

pneu zatial neplanujem obuvať iné, ale skúsim sa pohrať s tým znížením podvozku.uvidím kolko mi dovolia terajšie pneu, aby som neodrapil blatník, keď vbehnem do jamy:myslim

tu kapotu som si nevšimol, ale auto je dovoz bez mne známej minulosti, tak možné je všetko:roll , ale dúfam, že to robia mračitka alebo zlé foto:)

Odesláno
Původně zaslal: omegaalfa

....nikdy jsem nechápal a nepochopím 2 věci - lidi kteří se snaží tunit auto s tažným a lidi kteří si koupí V6 nebo V8 nejlépe od BMW a pak do toho nervou LPG:ticho

proc by si nemohl upravovat auto s taznym??To je kravina ne?Koupis si auto s taznym a budes ho sundavat abys mohl dat na auto folie nebo treba 17 kola.

Odesláno

auto s taznym se mi v tuningu nelibi taky, ale i ja jsem pro prakticnost, proto nemam 18 tky kola,

josefsv: v pohode :-), taky se seknu, a kazdou chvili

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...