Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Hojte lidičky.

Poslední dobou se mi zdá, že se autu nechce moc táhnout a je dost líný na rozjezdy. Nedávno (před STK) jsem objevil malou díru na trubce výfuku těsně před spojem u koncovýho tlumiče a tak se chci zeptat, jestli by tahle díra (cca 0,5 až 1 cm) měla nějakej vliv na výkon? Díky za odpovědi.

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Pokud by byla velká díra, tak to vliv na výkon + spotřebu má. A o hluku nemluvě.

tiež si myslím, že to chce vymeniť filtre, jak vzduch, palivo, tak aj vyčistiť sitko v nádrži. ;):papa

Odesláno

Vzducháč má najeto cca 6500 km, palivo kolem dvaceti. Zítra se na všechno mrknu, konečně budu mít prázdnou stodolu, tak budu mít čas i na svoje auta:D

ajven: Tady asi sítko v nádrži není, tenhle motor si saje naftu rotačním čerpadlem;)

EDIT: Sítko není, potvrdil mi to i Servicebox;)

[upravil dne 31/8/2008 Dundee]

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Vzducháč má najeto cca 6500 km, palivo kolem dvaceti. Zítra se na všechno mrknu, konečně budu mít prázdnou stodolu, tak budu mít čas i na svoje auta:D

ajven: Tady asi sítko v nádrži není, tenhle motor si saje naftu rotačním čerpadlem;)

EDIT: Sítko není, potvrdil mi to i Servicebox;)

[upravil dne 31/8/2008 Dundee]

otec má 306 1.9 hladký diesel a tiež čistil teraz sitko pred dovolenkou na Krk. takže neviem ako tvodj tdi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...