Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám pár všetečných dotazů. Jelikož jsem teď najezdil s autem asi 5000km od pořízení a vychytal snad zatím všechny podstatné závady (snímač tachometru, spínač kontrolky ruční brzdy, tyčky př. stabilizátoru) začali mě zajímat jiné drobnosti. Proto bych se rád zeptal, jestli náhodou nejde opatřit výsažný trojúhelník, který by se umístil na víko kufru? U kupé. A pak mi ještě blbne ovládání rádia pod volantem. Při zvyšování hlasitosti (pohyb nahoru) se často přepne stanice (pohyb k sobě) Asi je to nějaké pojebané uvnitř. Jde to opravit, nebo mám shánět novou páčku?

Dík všem za případné rady.

P.S. jinak svezení je to nádherné, nelituju ani zbla, že jsem si tohle auto koupil :super

Odesláno

packu mam,kdyz bys chtel,neni problem.ten trojuhelnik jsem videl u jednoho kupe v inzeratech na tipcaru,ale uz je to nejakej cas,takze se zrejme dela,ale malokdo ho ma

PS.nasel jsem to foto

[upravil dne 29/8/08 genzer]

post-0-14109601886582_thumb.jpg

Guest servisman
Odesláno

nebo si pomohl z jiného auta,kde to je normál,ještě nářadíčko k tomu:)

Odesláno

No já mám podle vin v serviceboxu napsáno:

\"Výstražný trojúhelník - ÚPRAVA VÝST TROJÚHELNÍK\", ale co to znamená, nevim. Možná jen, že je v autě vůbec nějaký trojúhelník? :)

Ty, Genzer, koukám, že bydlíme nedaleko. :) Kolik by stála taková páčka? (kdyžtak pošli SZ) Jo a vyměnim to sám?

Nedáme někde minisraz šedivejch kupátek? :)

Jo a ještě úplně offtop:

Dneska jsem si udělal malý výlet do Kopřivnice na Tatrafest. Ujel jsem 438 km, prům. rychlostí 88 km/h, spotřeba 8,3 l/100km. Toť údaje palubního PC. Mě to po dotankování plné (tankoval jsem plnou i včera večer) vyšla spotřeba 8,05. Jeli jsme ve dvou lidech a hezčí výlet už jsem dlouho neměl...:super

[upravil dne 30/8/08 kupák]

Odesláno

packu vymenis sam,je to jednoduchy,jeste ji mam v aute,vyndana je za 3min jako prd.necham za 300kc,nova stoji 1284kc u peugeota.Srazek by byl dobrej treba v Chrudimi

Odesláno

jo tak. a nevadi ti, že tam budeš mít z boku zbytečnou díru? Ikdyž zbytečná páčka je podobný bazmek. :) Tak až ji vyndáš a budeš mít chuť, napiš, někde se sejdem...

Odesláno

Pěkná věc, ten trojúhelník ve víku. Taky bych si nechal líbit, zrovna v pátek sem na to myslel, že by tam byl super. To tehdy, když sem trojúhelník držel v ruce a nevěděl kam s ním. V kufru na něj v podstatě žádný vhodný místo není a mít ho tam jen tak pohozenej se mi nelíbí. Zatím sem ho dal pod koberec těsně za sedačky, ale je o kousek vyšší než by bylo potřeba a dělá tam hrb.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

A hele, dokonce pražská poznávačka. A cedule \"Brzdy Ferodo\". Dáme to do pokecu do tématu \"urči místo, či majitele auta\" a až budeme vědět, kdo to je, nebo kde je to focený, zajdem tam a z majitele ty informace už nějak dostaneme :bacha

Odesláno

Tak koukám, že vlákno nespí, zrovna tak, jako já. ;)

Právě jsem dokončil montáž trojúhelníku do víka kufru. Skutečně jesm použil sadu z 1. generace Superbu, příp. Fabie sedan. Na vrakárně mě přišla na 200,-- Kč. Jde to tam přidělat úplně parádně, za půl hoďky bylo hotovo.

Genzer, ukážu ti to naživo. Nějak bysme se mohli sejít příští týden kvůli té páčce na rádio.

post-0-14109602353605_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...