kupák Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Mám pár všetečných dotazů. Jelikož jsem teď najezdil s autem asi 5000km od pořízení a vychytal snad zatím všechny podstatné závady (snímač tachometru, spínač kontrolky ruční brzdy, tyčky př. stabilizátoru) začali mě zajímat jiné drobnosti. Proto bych se rád zeptal, jestli náhodou nejde opatřit výsažný trojúhelník, který by se umístil na víko kufru? U kupé. A pak mi ještě blbne ovládání rádia pod volantem. Při zvyšování hlasitosti (pohyb nahoru) se často přepne stanice (pohyb k sobě) Asi je to nějaké pojebané uvnitř. Jde to opravit, nebo mám shánět novou páčku? Dík všem za případné rady. P.S. jinak svezení je to nádherné, nelituju ani zbla, že jsem si tohle auto koupil Citovat
genzer Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 packu mam,kdyz bys chtel,neni problem.ten trojuhelnik jsem videl u jednoho kupe v inzeratech na tipcaru,ale uz je to nejakej cas,takze se zrejme dela,ale malokdo ho ma PS.nasel jsem to foto [upravil dne 29/8/08 genzer] Citovat
asaad Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 jo ten trojuhelnik do vika kufru bych taky bral,ale nikdy sem to na zadnym coupe nevidel.Tohle si asi borec dodelal sam... Citovat
Guest servisman Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 nebo si pomohl z jiného auta,kde to je normál,ještě nářadíčko k tomu:) Citovat
kupák Odesláno 30. srpen 2008 Autor Odesláno 30. srpen 2008 No já mám podle vin v serviceboxu napsáno: \"Výstražný trojúhelník - ÚPRAVA VÝST TROJÚHELNÍK\", ale co to znamená, nevim. Možná jen, že je v autě vůbec nějaký trojúhelník? Ty, Genzer, koukám, že bydlíme nedaleko. Kolik by stála taková páčka? (kdyžtak pošli SZ) Jo a vyměnim to sám? Nedáme někde minisraz šedivejch kupátek? Jo a ještě úplně offtop: Dneska jsem si udělal malý výlet do Kopřivnice na Tatrafest. Ujel jsem 438 km, prům. rychlostí 88 km/h, spotřeba 8,3 l/100km. Toť údaje palubního PC. Mě to po dotankování plné (tankoval jsem plnou i včera večer) vyšla spotřeba 8,05. Jeli jsme ve dvou lidech a hezčí výlet už jsem dlouho neměl... [upravil dne 30/8/08 kupák] Citovat
genzer Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 packu vymenis sam,je to jednoduchy,jeste ji mam v aute,vyndana je za 3min jako prd.necham za 300kc,nova stoji 1284kc u peugeota.Srazek by byl dobrej treba v Chrudimi Citovat
kupák Odesláno 30. srpen 2008 Autor Odesláno 30. srpen 2008 O.K. To by bylo fajn. Proč tu páčku vyndáváš? Nebo máš ještě jedno kupé na náhr. díly?? Citovat
genzer Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 ja ji jaksi nemam na co pouzit,mam tam komplet predelanou hudbu Citovat
kupák Odesláno 30. srpen 2008 Autor Odesláno 30. srpen 2008 jo tak. a nevadi ti, že tam budeš mít z boku zbytečnou díru? Ikdyž zbytečná páčka je podobný bazmek. Tak až ji vyndáš a budeš mít chuť, napiš, někde se sejdem... Citovat
MirasCC Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Pěkná věc, ten trojúhelník ve víku. Taky bych si nechal líbit, zrovna v pátek sem na to myslel, že by tam byl super. To tehdy, když sem trojúhelník držel v ruce a nevěděl kam s ním. V kufru na něj v podstatě žádný vhodný místo není a mít ho tam jen tak pohozenej se mi nelíbí. Zatím sem ho dal pod koberec těsně za sedačky, ale je o kousek vyšší než by bylo potřeba a dělá tam hrb. Citovat
kupák Odesláno 1. září 2008 Autor Odesláno 1. září 2008 Myslíš taková, jako je ve druhém příspěvku tohoto vlákna? Citovat
MirasCC Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 OK406: Nebo jako myslíš fotku toho, jak sem hodil trojúhelník pod koberec v kufru Citovat
genzer Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 znova otviram toto vlakno,protoze jsem nasel dalsi kupe s trojuhelnikem na viku kufru,takze se zrejme vyrabely Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 ten trojuhelník vypadá uplně stejně jako mají Superby a Fabie sedany - http://new.skoda-auto.com/cze/service/accessories/pages/accessories.aspx?id=GGA430001&searchCat=0000000012&ref=%3fc%3d0000000012 [upravil dne 3/10/08 Radek Hurvajz] Citovat
MirasCC Odesláno 4. říjen 2008 Odesláno 4. říjen 2008 A hele, dokonce pražská poznávačka. A cedule \"Brzdy Ferodo\". Dáme to do pokecu do tématu \"urči místo, či majitele auta\" a až budeme vědět, kdo to je, nebo kde je to focený, zajdem tam a z majitele ty informace už nějak dostaneme Citovat
genzer Odesláno 4. říjen 2008 Odesláno 4. říjen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz ten trojuhelník vypadá uplně stejně jako mají Superby a Fabie sedany - http://new.skoda-auto.com/cze/service/accessories/pages/accessories.aspx?id=GGA430001&searchCat=0000000012&ref=%3fc%3d0000000012 [upravil dne 3/10/08 Radek Hurvajz] tak ten zkusim poschanet,diky za info Citovat
kupák Odesláno 4. říjen 2008 Autor Odesláno 4. říjen 2008 Tak koukám, že vlákno nespí, zrovna tak, jako já. Právě jsem dokončil montáž trojúhelníku do víka kufru. Skutečně jesm použil sadu z 1. generace Superbu, příp. Fabie sedan. Na vrakárně mě přišla na 200,-- Kč. Jde to tam přidělat úplně parádně, za půl hoďky bylo hotovo. Genzer, ukážu ti to naživo. Nějak bysme se mohli sejít příští týden kvůli té páčce na rádio. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.