Ludek78 Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Zdravim vsechny,tak zitra si jedu pro jetou 307SW....zatim jeste nevim ktera z tech vytipovanejch bude moje budouci ale doufam ze se nespalim Chtel jsem se trochu poptat zkusenejsich na co si davat bacha v pripade koupe ojete 307ky...vim ze problemy byly s elektrikou u starsich modelu ale nevim jestli modelovy rok 03 do teto kategorie jeste spada....diky za pomoc a spoustu stasnych kilometru s Peugeotem Citovat
Edison Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Vítej... To se ptáš tewda \"brzo\"... Přeji dobrý kup... Citovat
Ludek78 Odesláno 29. srpen 2008 Autor Odesláno 29. srpen 2008 Diky.....samozrejme jsem shanel vsechno mozny o tom aute uz driv,tady jsem se zaregistroval teprve dnes tak se jen ptam tot vse....kazda rada dobra Citovat
BoneDaddy Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Taky tě tu vítám. Snad budeš mít zítra štěstí při výběru. Citovat
jaudax Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 páčky blinkrů blbnou i v roce 2003 pokud vím. Takže popřepínej co to pujde i dálkové a palubní počítač. Nové stojí tuším kolem 8 000 a s ESP 13000 ale to si nejsem jist. Starší 2500 :-) to je asi to nej co mně napadá. jinak klasika bouračka a airbagy ale to je všude. Jinak jsou tu lidi, co když jim dáš vin, tak ti řeknou kdyto bylo na co servisované a kolik to mělo najeto, což se taky hodí. Ať nekoupíš vůz na tachometru 50 000 a v evidenci peugeotu 250 000! :D:D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Jo taky ti to stesti preju... Ale proc 307 ?? Obecne je znamo, ze je to najkozevejsi model peugeotu vobec ... Ale prajem stastnu ruku, mozno vyberes neco v poradku. Citovat
Ludek78 Odesláno 29. srpen 2008 Autor Odesláno 29. srpen 2008 Jo o tech packach jsem neco slysel ze je to problem...jen doufam ze se to nepo....re tyden po koupi ale je to jety auto a nikdo toho nevleze.Jediny co me trosku zarazilo na fotkach z bazaru je,ze airbag u spolujezdce je jakoby vyrysovanej,zretelnej obrys okolo.Nevim jak moc je to normalni nebo ne,sice je to auto nabizeny jako nehavarovany ale cert vi.Treba u mondea to neni videt vubec ale zas vetsina 307 to tak mela...sorry za stupidni otazky moje munuly auto byla felicie ktera si o airbagu mohla nechat zdat takze proste nemam zkusenosti....jinak 307ku jsem zvolil z duvodu potreby velkyho auta pro budouci rodinu a hlavne diky tomu ze se mi proste libi.Mozna ze me to vytresta ale uvidime....kazdopadne diky moc za kazdou pomoc Citovat
ozzy56 Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 S těma páčkama blinkrů prostě hýbej jako v německu--co nejméně --dívej se do špíglu a nebude porucha Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Jo 307 sou velky a pohodlni auta. To je proste fakt, ale kvuli jejich kazivosti bych do nich nesel. A to nehovorim jenom o pacce blinkru, ale o celem aute ako celku. Radsi bych za podobny prachi jel do 406 break alebo necoho obdobniho u jine znacky. TOto moj nazor, nic proti 307 ckarom ... Najezdil sem se na ni na byvalej firme dobre. Na pohodlie a luxus pocas jazdy boli supr, ale tech navstev servisu bylo az prilis... Citovat
bara Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 jestli si jedeš pro to do bazaru tak radši zůstaň doma a dej si frťana na mě za dobrou radu.v žádném barazu této země si nekoupíš auto které nemá stočený tachák,je to náš národní sport:D popřípadě nebylo bourané.pokud to nebude od souseda kterýho znáš,že si to dovezl někdy jako novasa,tak budeš silně konsternován.každé sklo jiné,tuny kytu a při dotazu na bourání?: odpověď ee:bojim:bojim,ale jsou i bazary,které to mají zase předražené fest,ale dají ti měřák na tloušťku laku např.essex.a taky pozor na to,že se u nás po vzoru němců legálně omlazují auta tzn.ode dne uvedení do provozu,takže kdxž si nesi jist a kastle ti nic neříká tak koukni na kody skel,bezp.pásů atd.zlom vaz. Citovat
Stranger Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 By mě zajímalo jakej to byl autobazar a jak si dopadl? Doufám že si to nekupoval v AAA : ) Citovat
hloze-ja Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 jj, 307 si udelali na pocatku docela ostudu a dost jim to trvalo, nez se z toho dostaly. Tak od roku 05 (subjektivne) bych se toho nebal. Ale to auto proste za to stoji (me). Prostor (neni 307 sirsi nez 406?), vzhled, jizdni vlastnosti ujdou, slusny motor. A ze se obcas neco pokazi? Kde ne? Jsou proste spatny kusy, ale ty jsou u kazdy znacky. Když někdo najede i dost km s jednou 307, nejde soudit poruchovost celeho modelu. Lze jen posoudit obecne veci. Znam spoustu lidi, co by VW uz NIKDY nechteli. A ze by 306 byla tak bezporuchova? (neni to narazka, Lubko ) Ohledne bazaru? V CR bych si koupil tak druhy levny auto, novy nebo trikolku. Nerikam, ze v DE je to bez nebezpeci, ale myslim si, ze se ta snaha a cas vyplati. Ale jet se tam osobne podivat, ne si to privest na zakazku od nejakyho Franty. To je taky sebevrazda. V De je proste k zakaznikovi zakaznicky pristup, nic se nezatahuje (ne-nur für export a Salim). Jinak preju hodne stesti pri volbe. To to chce taky. Citovat
Ludek78 Odesláno 3. září 2008 Autor Odesláno 3. září 2008 No tak auto uz je doma 307 SW rok 03,najeto 127.000km (hura sedi i podle VIN) ale temer jako novy,dovezeny z Belgie.Oproti tomu co jsem doposud videl v bazarech je to nebe a dudy...koupil jsem to v Liberci autobazar Auta24 a naprosta spokojenost jak se stavem auta tak s pristupem prodejce.Bylo mi hned sympaticky ze v tom bazaru nestaly zadny stary slupky,maji auta do peti let a udajne \"nebourany\" ale co jsem tam videl tomu celkem odpovidalo.Navic jsem dostal certifikaty na puvod a ujety kilometry tak aspon nejaka zaruka i kdyz nevim jak moc by se to dalo uplatnovat potom...Auto bylo na novejch gumach,s povinnou vybavou jako darek,proste spousta malickosti ktery zprijemni koupi,muzu jen doporucit takze vsem preju hodne stastnych kilometru na silnici a hlavne bez nehod a zbytecnych oprav...peknej den Citovat
Marlin Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 gratuluji, tak az auti slouzi podle tvych predstav Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.