Dundee Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Nazdárek všichni. Kolik si myslíte, že by dal můj kolega za stejnou opravu v jakémkoliv servise? Kolik jsem dostal (nebo spíš kolik jsem si řekl) si nechám zatím pro sebe;) Jen podotýkám, že na auto jsem nesáhl svářečkou, vše je jen laminát a tmely. Za prvé nemám svářečku a za druhé chtěl kolega co nejvíc ušetřit a tudíž nakupovat co nejmíň dílů a materiálu. Samozřejmě dojde řada i na lak;) Citovat
Dundee Odesláno 29. srpen 2008 Autor Odesláno 29. srpen 2008 Hotovo [upravil dne 29/8/2008 Dundee] Citovat
Dundee Odesláno 29. srpen 2008 Autor Odesláno 29. srpen 2008 Těžko se to počítá, ale hrubym odhadem kolem dvanácti:myslim Nepočítám teda čas strávený čekáním na uschnutí laminátu, tmelu a plniče. Citovat
omegaalfa Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 pokud by to dal pořádně vyvařit - bez laku a dal jim to odstrojeny tak 5-7 klacků [upravil dne 29.8.08 omegaalfa] Citovat
barenst Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 To se spatne rika cena , v servise by to delali jinym spusoben , tedy s novymy dily a varenim , ale pocites s lakem v servise pres 10t . Citovat
Pegoo Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 No můj odhad jedna laminovací souprava cca 400kč a tvoje práce k tomu tak celkem 1000kč Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 ono je věc i druhá jak dloho to vydrží , respekti za jak dlouho rez vyleze zas ven . Citovat
Pegoo Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr ono je věc i druhá jak dloho to vydrží , respekti za jak dlouho rez vyleze zas ven . To máš pravdu ale takhle ta otázečka nestála nee.:myslim:myslim Citovat
Dundee Odesláno 29. srpen 2008 Autor Odesláno 29. srpen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr ono je věc i druhá jak dloho to vydrží , respekti za jak dlouho rez vyleze zas ven . Já mu říkal, že tak za rok dva to má zpátky, když se na to nešáhne pořádně flexou a svářečkou, ale rez jsem odstranil (do hloubky, tzn. skrz) a celý je to podmázlý AntiRezinem. Prej v pohodě Navíc dostal za úkol nechat vystříkat dutiny a spodek, aby vratnej efekt oddálil. Rez vyleze tak jako tak, páč co koroze schvátí, nikdo nezvrátí... Citovat
Dundee Odesláno 29. srpen 2008 Autor Odesláno 29. srpen 2008 Původně zaslal: Pegoo No můj odhad jedna laminovací souprava cca 400kč a tvoje práce k tomu tak celkem 1000kč Jsi asi z levnýho kraje, že? Je fakt, že jsem si řekl víc, ale potom, co jsem slyšel, jak si pán nechal vyvařit zadní lemy na fávu a jen za práci nechal 8,5 tKč, tak jsem levnej:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.