Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdárek všichni. Kolik si myslíte, že by dal můj kolega za stejnou opravu v jakémkoliv servise? Kolik jsem dostal (nebo spíš kolik jsem si řekl) si nechám zatím pro sebe;) Jen podotýkám, že na auto jsem nesáhl svářečkou, vše je jen laminát a tmely. Za prvé nemám svářečku a za druhé chtěl kolega co nejvíc ušetřit a tudíž nakupovat co nejmíň dílů a materiálu. Samozřejmě dojde řada i na lak;)

post-0-14109601883239_thumb.jpg

Odesláno

Těžko se to počítá, ale hrubym odhadem kolem dvanácti:myslim Nepočítám teda čas strávený čekáním na uschnutí laminátu, tmelu a plniče.

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

ono je věc i druhá jak dloho to vydrží , respekti za jak dlouho rez vyleze zas ven .

To máš pravdu ale takhle ta otázečka nestála nee.:myslim:myslim:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

ono je věc i druhá jak dloho to vydrží , respekti za jak dlouho rez vyleze zas ven .

Já mu říkal, že tak za rok dva to má zpátky, když se na to nešáhne pořádně flexou a svářečkou, ale rez jsem odstranil (do hloubky, tzn. skrz) a celý je to podmázlý AntiRezinem. Prej v pohodě:myslim Navíc dostal za úkol nechat vystříkat dutiny a spodek, aby vratnej efekt oddálil. Rez vyleze tak jako tak, páč co koroze schvátí, nikdo nezvrátí...

Odesláno
Původně zaslal: Pegoo

No můj odhad jedna laminovací souprava cca 400kč a tvoje práce k tomu tak celkem 1000kč

Jsi asi z levnýho kraje, že?;) Je fakt, že jsem si řekl víc, ale potom, co jsem slyšel, jak si pán nechal vyvařit zadní lemy na fávu a jen za práci nechal 8,5 tKč, tak jsem levnej:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...