Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak dnes jsem se konečně rozjel na STK na evidenční kontrolu, abych mohl svoje vozítko přihlásit na sebe. Čísla v poho, xenony neřešil ale ejhle kontrola správného rozměru pneu. Kouknul a vynesl rozsudek: máte špatný rozměr pneu a kol, to Vám to dát nemůžu. Řekl mi že kdyby měli pneu jen špatnou šíři, tak že by to přehlédl, ale když mám místo 14\" potnácky že je to vo hubu. To sem na něj koukal jak vyvoraná myš, protože u své původní 306tky jsem měl patnácky normálně zapsané v TP a u nové jsou nejvíce 14ctky:grr , kamošova 306tka má taky 15ctky standardně zapsané tak nechápu proč já je tam nemám. Dá se to někdě nechat dát zapsat do TP a co to obnáší?:(

Odesláno

Myslím, že postup je takový, že si musíš od výrobce vyžádat doklad, že rozměr disků, pneu je schválený pro daný typ a s tím dojít na DI, kde ti zapíší do TP alternativní disky/pneu.

Odesláno

KDyž sem před měsícem byl na evidenčce s R19 od mladé.Přijelo to na patnactkach, ještě nenašel nějaké čislo(napsal nečitelné) a evidečka skončila:D Takže asi jak kde.

Guest minimaxa
Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Stejnak nesmysl když můžeš jet za roh a hodit zimáky.

Nechápu proč řeší takový blbosti, přitom kdejakou š120 nechají projít :nevim

š120 nechají, ze stejného důvodu jako ty 15´, prostě přimhouří oko. Je správné že tě málem vyhodil. Já bych tě vyhodil určitě :aut

až začne konečně fungovat systém monitorignu STK, bude na silnicích polovina aut, které tam nemají co dělat. už aby to bylo.

Odesláno

15cky si muzes nechat zapsat, len je okolo toho dlhy proces.....

Na 306 vseobecne plati i pre novy aj stary model, ze homogolizovane rozmery pneu su od 13 do 15.

15 je najviac, a su povelen len dva rozmery, 195x55xR15 alebo 185x55xR15.

Pokial to nemas schavelene, a chces to scvhalit tak musis zacat u samotnych kol.

Musis si pozret znacku kolies, a najst dovozcu, ktory ich na slovensko dovaza a distribue. Musis ho poziadat o tipovy list k tvojim kolesam, s tym ze mozu ist na 306. Mal by ti ho ze zakona poslat, nekdo to uz tady resil, a zevraj uplne v pohode.

Potom s tymhle musis zajet do hociktereho autorizovaneho servisu peugeot. Kola by si mal mat u seba, spolu s tipovim listom. Tam moc radi taketo ukony nedelaji, ale ked na ne troska nakricis, spravia vsetko. Nakolko mas na to pravo, a v manualu od vozidla su tie pneu vypisane ako povolene. Takze nemozu namietat.

Ked im dodaz aj typovi list, vydaji ti taky popir o tom, ze dane kola s pneu su na auto homogolizovane.

S tym uz potom musis zajet na dopravni inspektorat, a dat kola zapsat jako alternativu do TP.

Tak je to uplne jednoduchy :D :D :D :D

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

š120 nechají, ze stejného důvodu jako ty 15´, prostě přimhouří oko. Je správné že tě málem vyhodil. Já bych tě vyhodil určitě :aut

až začne konečně fungovat systém monitorignu STK, bude na silnicích polovina aut, které tam nemají co dělat. už aby to bylo.

Ale z té poloviny který nemájí jezdit bude polovina která bude jezdit bez STK;)

Odesláno

to neni pravda... vzdycky to pujde \"nejak\" udelat. Zalezi kdo ma kde jakyho znamyho....

Jinak ja kdyz byl na evidencce s jeste s fiestou, tak me vyrazili kvuli necitelnemu cislu motoru, tak jsem musel do fordu aby mi napsali papir s vyjadrenim co je to za motor, slo o to, jestli je to strikacka nebo karbec... :bojim:bacha fakt jsem to nezachapal. Pan na technicke rikal, no ja to sice vidim ze to je strikacka, ale nejde to precist. No a kdyz vidim jak kde kdo projde technickou s polorozezranym favoritem s 15\" kolama a LPG na cerno, tak je mi z toho mdlo... Nebo se posle jen technicak a zpatky prijde technicak s technickou + znamky...

[upravil dne 29/8/08 f3Rd@]

Odesláno

No ti teda dík, jen kvuli tomu že mi někdo nezapsal do TP, jinak by tam standardně mohli bejt. Jako na ostatních 306tkách

Odesláno

začne konečně fungovat systém monitorignu STK bude na silnicích polovina aut, které tam nemají co dělat. už aby to bylo.

a nebude to už teď někdy?září-říjen? mám pocit,že o tom mluvili v telce:myslim

Odesláno

Lubk0: trosku se pletes, staci ti typovy list bud od vyrobce auta a nebo vyrobce kol.. nepotrebujes oboji! Nicmene Peugeot CR neni prilis vstricny a kola vetsinou nepovoli. Takze nezbyva nez tam dat to co tam ma byt nebo jezdit a riskovat.. Bohuzel \"typovy list\" je vymysl u nas v CR, v okolnich zemi se tyto veci neresi a vetsina vyrobcu kol ani typovy list nedodaji ani k novym kolum.. coz je docela smutny :roll

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Lubk0: trosku se pletes, staci ti typovy list bud od vyrobce auta a nebo vyrobce kol.. nepotrebujes oboji! Nicmene Peugeot CR neni prilis vstricny a kola vetsinou nepovoli. Takze nezbyva nez tam dat to co tam ma byt nebo jezdit a riskovat.. Bohuzel \"typovy list\" je vymysl u nas v CR, v okolnich zemi se tyto veci neresi a vetsina vyrobcu kol ani typovy list nedodaji ani k novym kolum.. coz je docela smutny :roll

S peugeotem je to problém už jsem to zkoušel:(

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

nebyl by čech čechem,aby už nebyl připravenej obejít to ,co se teprve vymýšlí:D:D:D:):o

Taky si myslím že se zase nějaká ta skulinka najde:D

Odesláno

až bude fungovat to sledovaní tak to se bude jako natačet na kameru nebo jak?

Jestli tam bude jen kamera v hale tak to bude fungovat uplně stejně:D Když tam bude jedna kamera v rohu;)

Odesláno

Mám pocit,že se bude všecka činnost automaticky zaznamenávat z těch přístrojů na kterejch zrovna seš,jestli tomu dobře rozumim:myslim

[upravil dne 29.8.2008 vendi.stejskal]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...