kujon106 Odesláno 29. srpen 2008 Autor Odesláno 29. srpen 2008 To se mi ňáko nezdá, protože na naší fábce dojezdy oken máme funkční a taky je tam dodělávanej centrál... Citovat
Ferry Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 aby to fungovalo spravne , zapojil bych to takto : white a white/black spojit dohromady a pripojit na kostru yellow a yellow/black pak budou draty se signalem zamceno / odemceno ( to chce zmerit, pri kterem povelu se na kterem objevi kostra) draty yellow a yellow/black pak pripojit na draty 6251 a 6231 zase podle toho, na kterem bude kostra pri poloze zamceno/odemceno cili dam priklad, na dratu 6251 nameris kostru pri poloze odemceno, pripojis na nej tedy ten drat od univerzalniho centralu, na kterem se pri zmacknuti odemykaciho tlacitka objevi kostra a stejne tak i pro druhy par dratu, tam by ale kostra mela byt v poloze zamceno a pri zmacknuti zamykaciho tlacitka na ovladaci ( muze to byt samozrejme presne naopak, to si musis zmerit na aute, kterej drat je zamykaci a kterej odemykaci ) tak snad ti to pomuze draty orange a orange/black nepouzijes, ty bud ustrihni, nebo smotej a konce zaizoluj [upravil dne 29/8/08 Ferry] Citovat
PnR Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Původně zaslal: kujon106 To se mi ňáko nezdá, protože na naší fábce dojezdy oken máme funkční a taky je tam dodělávanej centrál... no a skodovka patri do akeho koncernu? Citovat
kujon106 Odesláno 29. srpen 2008 Autor Odesláno 29. srpen 2008 Původně zaslal: PnR Původně zaslal: kujon106 To se mi ňáko nezdá, protože na naší fábce dojezdy oken máme funkční a taky je tam dodělávanej centrál... no a skodovka patri do akeho koncernu? No rozhodně né do GM, jak si psal výše :-) Citovat
kujon106 Odesláno 29. srpen 2008 Autor Odesláno 29. srpen 2008 Tak kluci, zase se v tom hrabu a mám pár dalších postřehů : Ferry> Zapojení od tebe bohužel nefunguje bílý+bílo-černý na minus a následně: žlutý a žlutočerný - na jednom se objeví minus při zamknutí, na druhým při odemknutí. Když to ale připojim na stávající centrál (piny 5 a 7), tak motorky ve dveřích vůbec nereagují na nic, ani na signál z dálkového ovladače. Takže jdu zkoušet dál Citovat
pastorek Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Původně zaslal: kujon106 Tak kluci, zase se v tom hrabu a mám pár dalších postřehů : Ferry> Zapojení od tebe bohužel nefunguje bílý+bílo-černý na minus a následně: žlutý a žlutočerný - na jednom se objeví minus při zamknutí, na druhým při odemknutí. Když to ale připojim na stávající centrál (piny 5 a 7), tak motorky ve dveřích vůbec nereagují na nic, ani na signál z dálkového ovladače. Takže jdu zkoušet dál Už si veľmi blízko. Teraz si nájdi káble ktoré idú od prepínača motorčeka. To dorábané ovládanie centrálu zapoj ako keby prepínač jedných z dverí. Aby fungovali obe ovládania tak je treba sa pripojiť na pôvodné káble a neprerušovať ich. V predchádzajúcich príspevkoch som to popisoval. Ak by to robilo problém tak potom máš ešte možnosť pôvodné ovládanie centrálu odpojiť a celé to nechať iba na nové. Citovat
kujon106 Odesláno 29. srpen 2008 Autor Odesláno 29. srpen 2008 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: kujon106 Tak kluci, zase se v tom hrabu a mám pár dalších postřehů : Ferry> Zapojení od tebe bohužel nefunguje bílý+bílo-černý na minus a následně: žlutý a žlutočerný - na jednom se objeví minus při zamknutí, na druhým při odemknutí. Když to ale připojim na stávající centrál (piny 5 a 7), tak motorky ve dveřích vůbec nereagují na nic, ani na signál z dálkového ovladače. Takže jdu zkoušet dál Už si veľmi blízko. Teraz si nájdi káble ktoré idú od prepínača motorčeka. To dorábané ovládanie centrálu zapoj ako keby prepínač jedných z dverí. Aby fungovali obe ovládania tak je treba sa pripojiť na pôvodné káble a neprerušovať ich. V predchádzajúcich príspevkoch som to popisoval. Ak by to robilo problém tak potom máš ešte možnosť pôvodné ovládanie centrálu odpojiť a celé to nechať iba na nové. Tak teď jsem z toho naprosto jelen Takže mám zapojeno: bílý+bílo/černý - minus žlutý pin 5 v 9pin konektoru žlutočerný pin 7 v 9pin konektoru No a teďka moc nerozumím tomu co píšeš - od motorků vedou 2 kabely - 620(GR) a 621(GR) - piny 3 a 4 na 9pin konektoru. Takže na ně to připojit tak jak ty píšeš : \"To dorábané ovládanie centrálu zapoj ako keby prepínač jedných z dverí. \" Takže jestli to dobře chápu, tak na jeden ten pin 3 nebo 4 přivést minus? Citovat
Ferry Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 kabely 620 a 621 nech jak jsou, od originalni jednotky zadny kabely neodpojuj zjednodusene - originalni zapojeni centralu vrat do stavu jak bylo pred montazi zlutej a zlutocernej kabel pripoj k dratum cislo 6231 a 6251 na pinech 5 a 7 ( originalni draty ale nestrihej, jen k nim priletuj ten zlutej nebo zlutocernej drat jako odbocku ) fungovat to musi, delal jsem to takhle uz u tri peugeotu vcetne moji 406 a nekolika lidem jsem radil stejne zapojeni a vsem to fungovalo, fungovalo to takhle zapojene dokonce i u oktavky s CAN-bus palubni siti [upravil dne 29/8/08 Ferry] Citovat
kujon106 Odesláno 29. srpen 2008 Autor Odesláno 29. srpen 2008 Jo takhle.. Takže dát tam najednou obě řídící jednotky... To jsem zkoušel včera s tím takřka funkčním zapojením a pojistky lítaly jak na střelnici :-D ale s tímto to tedy zkusím letim to zkusit. Citovat
Ferry Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Původně zaslal: kujon106 Jo takhle.. Takže dát tam najednou obě řídící jednotky... To jsem zkoušel včera s tím takřka funkčním zapojením a pojistky lítaly jak na střelnici :-D ale s tímto to tedy zkusím letim to zkusit. jj obe ridici jednotky nechat, originalni nechat s originalnim zapojenim a jen pripojit na kabely od signalnich prepinacu v zamku signaly zamknout a odemknout od univerzalniho dalkoveho to ze litaly pojistky se nedivim, nejspis jsi poustel +12V primo proti kostre a kdyby sis nahodou odpalil origos ridici jednotku, tak jednu mam na prodej [upravil dne 29/8/08 Ferry] Citovat
kujon106 Odesláno 29. srpen 2008 Autor Odesláno 29. srpen 2008 Tak, dobrá věc se podařila! Už to funguje... Průběh byl asi takovýto: Takže teďka zbejvá to jen dozapojit (prohodit žlutý drátky), poklidit borel co tam vzniknul a zadělat. Tímto bych chtěl všem zůčastněným, kteří pomohli, poděkovat a jak sem na začátku sliboval tomu kdo to vyřeší 3 pifka, tak teďka to měnim na rundu panáků pro všechny zůčastněné :-D Díkes Citovat
MJSytic Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Hezkýýý Ten bordel je na tom to nejlepší Citovat
Guest servisman Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 pěkná dráteničina něco mi to připomíná když jsem si hrál i já Citovat
kujon106 Odesláno 29. srpen 2008 Autor Odesláno 29. srpen 2008 Původně zaslal: PnR takze ti funguje aj tie okna? Okna bohužel, na ty sem se vyprdnul. Citovat
hroch Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 kujon106 - Ahoj, moc hezký postup,Nemáš náhodou fotku jak vypadala ta originální centrální jednotka a kde přesně byla umístěna?už delší dobu se trápím s centrálem a nemohu najít tu p....u jednotku:bojim Díky. P.S.Doufám, že ti centrál slouží! Citovat
kujon106 Odesláno 11. květen 2009 Autor Odesláno 11. květen 2009 Čus. Fotku nemám, tušim že sem jí ani nevyndával, jelikož tam byla nějakým záhadným způsobem uchycená Pouze sem vyndal konektor, napájel tam \"odbočku\" a zase zandal. Lokace tý jednotky - bylo to u řidičovy levý nohy, resp v místě jakoby před kolenem. Ale takhle je to pouze u 106. Co si tak pamatuju, tak některé 306 to měly pod plastem na B sloupku u spolujezdce, ale kde to má ta tvoje netuším - musel by ses poptat ve 306 sekci. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.