Přejít na obsah

hroch

Uživatel
  • Počet příspěvků

    30
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    1999

Profilové informace

  • Město
    Klášterec nad ohří
  • Stát
    Česká republika

hroch's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Zdravím. Tak jsem se na to po práci vrhnul a už jsem aspoň zjistil, kde je chyba!Přesně jak jste uvedl-někde v zapojení přívěsného vozíku! Šel jsem od předu do zadu a postupně všechno odpojoval až to přestalo blbnout.A byla to přípojka na levé zadní straně co vedla pak ke přípojce tažného zařízení.Bohužel je dost zarezlé, takže to nechám na teplejší časy a dodělám to později. Naštěstí se dá ta přípojka odpojit a zapojit do původní na světla-takže mohu opět hltat kilometry! Díky moc za radu a ať se Vám všem tady daří!
  2. Zítra to zkusím zkontrolovat(i to tažné) a dám vědět jak jsem dopadl.(Dnes jdu pryč). Díky moc.
  3. Zdravím-mám problém s levými blinkry.Místo blikání stále svítí a také záleží zda mám zaplé světla nebo ne.Zkoušel jsem odpojit kabely pod volantem co vedou k přepínačům, ale problém při zapnutí všech čtyřech blinkrů přetrvával-blikaly zároveň i obrysové světla. Nevíte v čem je problém?Předem díky za pomoc.
  4. hroch

    Klíč 206

    Jj to jsem přesně myslel.(Jen mi někdo dal brouka do hlavy jestli nejde u pažoutka taky naladit náhradní dálkač podobně jako u Jablotronu:V řídící jednotce něco přepneš a zesynchronizuješ další dálkač).Nevím jestli tuhle funkci měli centrály v peugeotu, nebo se to muselo naladit někde bokem přes čítač či počítač. Na druhé straně : zase takový alarm+nějaké to pípnutí či bliknutí u zavírání taky nemusí být marné :super
  5. hroch

    Klíč 206

    Zdravím, zajímalo by mě : -Když se sežene jiný(rádiový)dálkový ovladač, jak pracné je přeprogramování? -Připadně jestli je to drahé, není lepší už zainvestovat např. do dálkače s alarmem? (Na fóru už jsem viděl, že to někdo napojoval ke stávající jednotce v autě a šlo to). Díky.
  6. Tak sláva jednotka centrálu nalezena(ve středovém panelu pod zapalovačem)-VELKÉ DÍKY Dave_k a jeho plánku!!!:potlesk:potlesk Bohužel ani po vyčištění a vystříkání se mi ho nepodařilo rozchodit Takže zůstává stav - klíčkem zamknout a odemknout - ano, ale dálkovým ovládáním ne. Zkoušel jsem ho i synchronizovat, ale bez výsledku. Je možno nějak vyzkoušet že vysílač v klíčku funguje,respektive vysílá? Jinak, tím že mám přechodový model, tak mnoho věcí nesouhlasí s tou montážní knížkou, co jsem si tak draze koupil(ještě že mě baví se v mém pažoutkovi hrabat)! Díky všem za rady!
  7. Tak sláva:papa jednotka centrálu nalezena(ve středovém panelu pod zapalovačem). Bohužel ani po vyčištění a vystříkání se mi ho nepodařilo rozchodit Takže zůstává stav - klíčkem zamknout a odemknout - ano(dálkovým ovládáním ne). Zkoušel jsem ho i synchronizovat, ale bez výsledku. Je možno nějak vyzkoušet že vysílač v klíčku funguje,respektive vysílá?
  8. Tak dálkač mám rádiový, ale bohužel jsem to už nefunkční koupil(tvrdily že je pouze vybitá baterie... Plošák v klíčku jsem vyčistil, dodal novou bat, ale nic.Takže bych ještě chtěl najít tu jednotku, abych se na ni mohl podívat-třeba tam bude něco z oxidovaného či vypáleného. Myslím že tu synchronizaci zkoušeli v peuget servisu v Žatci(ale zkusím ještě sám...).
  9. Snad jo, klíčkem centrál funguje.Nejde mi dálkač, tak se chci kouknout na jednotku a samozřejmě na plošák v klíčku. V případě že to nerozchodím, tak asi dodat jiný dálkač.Ale na to stejně musím najít tu jednotku...
  10. hroch

    Oprava starteru. Prosim poradte.

    PetrR - simonic.petr@seznam.cz - když mu napíšeš e-mail, obratem ti odpoví.Opravdu jsem byl spokojen. Ten starline za 1500 taky nevypadal zle.Když jsem sbíral nějaké informace tak někteří říkali že je dobrý, někteří zase že brzo odejde-tak je dost těžké se rozhodnout.(Je pravda že u starého startéru člověk nikdy neví kdy odejde-proto bych si nechal asi opravit ten můj původní a měl bych zálohu...
  11. hroch

    kontrolka airbag

    Měl jsem stejný problém-občas svítící kontrolka bočních airbagů-nakonec opraveno při hledání centrální jednotky-při sundání sedaček nalezena strašná prasárna v drátech pod sedačkou-trošku poupraveno+srovnáno a zatím mám klid.
  12. Gedu - Koukám že máme stejnou montážní knihu-přesné podle ní jsem se řídil minulý víkend.Ač přes značnou námahu jsem bohužel jednotku nenašel, ale aspoň jsem dal do pořádku kabeláž bagů co je pod sedačkou(z nějakého důvodu můj předchůdce buď měnil sedačky nebo inflátory do bagů.._-dráty ušmikané a opět přiletované-hrozná prasárna a také mi občas problikával kontrolka bočních bagů-teď to od té doby ještě neudělalo tak snad je to v pořádku-sranda je že dělám ve fabrice, kde vyrábíme moduly airbagů a vím co to dokáže...). Dave_k - jo placený servisbox to je paráda:roker!(zatím koukám jen na neplacený...).Ale díky za navedení - až budu mít volno vrhnu se na tu středovou konzoli!
  13. hroch

    Oprava starteru. Prosim poradte.

    Teď jsem řešil podobný problém.Asi po asi ročním zlobení startéru jsem se rozhodl to konečně dát do pořádku.(někdy zlobil někdy hned napoprvé naskočil...). Takže stejný problém-v servisu za nový 8.500kč, za repas 5000kč, na šrotišti 2 až 3000kč!!!(Náhrada něco málo přes 3000).Jo a za práci chtěli 1200kč.Poněvadž v současné době taky nemám moc peněz nazbyt, tak jsem se rozhodl to opravit sám.půjčil si nájezdy-startér po strašném extenpore sundal(musel jsem sundat nasávání +filtr od motoru, pak pod auto, pak zase nahoru uvolnit kabely - no prostě paráda).Startér jsem si svépomocí jakž takž repasoval - ale po namontování zpátky to bylo ještě horší.(Mezitím jsem zjišťoval ceny a součásti...).musím přiznat, že se mi na inzerát ozvalo dost lidí a ještě jim musím poděkovat.Nakonec vyhrála nejlevnější nabídka1000kč(docela jsem se strachoval-posláno poštou, ale perfektní jednání a startér přestože byl mitsubishi, tak sedl jak ulitý!). poznámka:náhrady startéru se dají zjistit na Servis boxu peugeot(psalo se to tady někde na fóru). Startér jsem o víkendu vyměnil(už jsem měl zkušenosti a zatím šlape!!! Škoda že jsi tak daleko, určitě bych pomohl, ale aspoń mohu poslat kontakt na prodejce.Pokud ten tvůj model mají určitě se domluvite.(Už si od něj budu objednávat další díly-je o polovinu levnější než šrotiště co mám tady za prdelí u tušimic!) U mojeho startéru je nakonec v pytli cívka a ta je bohužel lisovaná - tak se nedá rozebrat:( Přeji hodně úspěchu a tady je kontakt na prodejce:simonic.petr@seznam.cz to jsem se nějak rozepsal...
  14. Zajímavý plánek, docela slintám, odkud to jee?
×
×
  • Vytvořit...