Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Má někdo zkušenosti se střešním nosičem na 405 sedan - ještě jsem to nikde neviděl a zajímalo by mě uchycení a typ nosiče.

Díky za info

Odesláno

Chytá se přímo do střechy, jsou tam díry se závity. Když otevřeš dveře, a poodehneš tu širokou gumovou těsnící lištu dveří, tak ty díry najdeš.

Jedny střešní nosiče jsem tu měl, ale už jsou bohužel fuč. Zkus Annonci...

Odesláno

Uchycení je pod tesnici gumou strechy a dveri. Jsou tam diry se zavitem M6.....tusim. Koukam, ze jses z Ml. Boleslavi, maticky Skodovek, je to podobne jako u Fava starsiho modelu.....;)

Odesláno

Nedavno jsem tuto vec resil. Pod dvernim tesnenim nahore u strechy jsou na kazde strane dva zavity-srouby. Ten nosic je za ne uchyceny a doseda na gumove podlozky nosice na strese. Docela jednoduche, nastesti hosi z Peugeotu mysleli i na tento detail ;) Bez direk by to jednoduche tak nebylo. Nekdy byva problem ty srouby (pokud tam jsou) vysroubovat (musel jsem jeden odvrtavat a prorezat znovu zavit), pac k nosicu jsou jine, dodane s nim. Nosic od Neumanna stoji na Peugeot 405 asi 2200,- Toto u novejsiho typu, jestli u starsich je to tez tak, nevim.

Odesláno

Děkuji všem za radu, hned jak skončím s prací, poběžím odhrnovat gumičky a zkoumat, kde nechal tesař díru. Kdyby to náhodou četl někdo kdo se potřebuje nosičů zbavit, už nemá problém;)

Odesláno

já mám střešní nosič na 405ce z Fáčka.Zní to asi divně,ale s malou úpravou,kterou zvládne i zámečnickej učeň to jde.Jde jenom o to upravit ty plechy co jsou přišroubovaný do střechy(uřezat ten ohlej spodek a navrtat tam díry 8.5mm)Už to tak mám 2 roky a nikdy žádnej problém.Kutil TIM TEJLOR:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...