Lucas Odesláno 23. březen 2004 Odesláno 23. březen 2004 Má někdo zkušenosti se střešním nosičem na 405 sedan - ještě jsem to nikde neviděl a zajímalo by mě uchycení a typ nosiče. Díky za info Citovat
oddie Odesláno 23. březen 2004 Odesláno 23. březen 2004 Chytá se přímo do střechy, jsou tam díry se závity. Když otevřeš dveře, a poodehneš tu širokou gumovou těsnící lištu dveří, tak ty díry najdeš. Jedny střešní nosiče jsem tu měl, ale už jsou bohužel fuč. Zkus Annonci... Citovat
Radek V. Odesláno 23. březen 2004 Odesláno 23. březen 2004 Uchycení je pod tesnici gumou strechy a dveri. Jsou tam diry se zavitem M6.....tusim. Koukam, ze jses z Ml. Boleslavi, maticky Skodovek, je to podobne jako u Fava starsiho modelu..... Citovat
-mArA- Odesláno 23. březen 2004 Odesláno 23. březen 2004 Nedavno jsem tuto vec resil. Pod dvernim tesnenim nahore u strechy jsou na kazde strane dva zavity-srouby. Ten nosic je za ne uchyceny a doseda na gumove podlozky nosice na strese. Docela jednoduche, nastesti hosi z Peugeotu mysleli i na tento detail Bez direk by to jednoduche tak nebylo. Nekdy byva problem ty srouby (pokud tam jsou) vysroubovat (musel jsem jeden odvrtavat a prorezat znovu zavit), pac k nosicu jsou jine, dodane s nim. Nosic od Neumanna stoji na Peugeot 405 asi 2200,- Toto u novejsiho typu, jestli u starsich je to tez tak, nevim. Citovat
Lucas Odesláno 23. březen 2004 Autor Odesláno 23. březen 2004 Děkuji všem za radu, hned jak skončím s prací, poběžím odhrnovat gumičky a zkoumat, kde nechal tesař díru. Kdyby to náhodou četl někdo kdo se potřebuje nosičů zbavit, už nemá problém;) Citovat
jarda23 Odesláno 23. březen 2004 Odesláno 23. březen 2004 ja uz se taky po netu snazim mesic marne sehnat nosic na 106 3dver tak kdyby nekomu nahodou vadil v garazi....diky Citovat
Dress Odesláno 23. březen 2004 Odesláno 23. březen 2004 nedá mi to abych se nepřidal, taky by bodnul střeští nosič na 605 Citovat
sipka Odesláno 23. březen 2004 Odesláno 23. březen 2004 Já nosč mám na 405. Je od Neumanna Nechal bych ho tak za 500,- [Editován dne 23/3/04 sipka] Citovat
Trundik Odesláno 23. březen 2004 Odesláno 23. březen 2004 Zdravím, kdo sháníte střešní nosiče, tak zkuste www.piccolam.cz - už jsem tam kupoval nosiče na dvě auta a pohoda. Citovat
Ráďa Odesláno 23. březen 2004 Odesláno 23. březen 2004 já mám střešní nosič na 405ce z Fáčka.Zní to asi divně,ale s malou úpravou,kterou zvládne i zámečnickej učeň to jde.Jde jenom o to upravit ty plechy co jsou přišroubovaný do střechy(uřezat ten ohlej spodek a navrtat tam díry 8.5mm)Už to tak mám 2 roky a nikdy žádnej problém.Kutil TIM TEJLOR:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.