Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pokoveny predni sklo miva nadech do modra az do fialova, je to videt z urciteho uhlu z celniho nebo lehce bocniho pohledu

zminovana zelena barva oken je prirozena vlastnost skla ( dana obsahem oxidu zeleza v pisku ze ktereho se sklo tavi ), to ze to vyrobci aut nazyvaji tonovanim skel , a prezentujou to jako neco extra navic a bonusovou zalezitost vybavy auta je docela zabavnej reklamni trik, nebot ve skutecnosti z technologickeho hlediska vyroby skla je daleko jednodussi a levnejsi udelat sklo zelene, nez uplne bezbarve

Odesláno

lze to ale pokud se nemylim povazovat za jisty druh \'pokoveni\', ne? Ikdyz kov jako takovy neni naneseny, ale je soucasti skla. Ono to stejnak (alespon co se meho auta tyce) neni tak patrny kdyz se koukas na sklo primo. Pokud koukas z vrchu, pripadne z boku, je to videt lip :)

A pokud vim, u 406tky jsem tohle v dokumentacich jako vybavovou ficuru nevidel :)

Odesláno

to ferry : tak to pokoveni mam :( predni okno je do fialova a proc jsem tu diskusi tady zalozil je to ze mi nefunguje navigace v mem pripade Acer N35 :( a ta neni schopna vubec fungovat :(. Bohuzel jeste jsem nemel moznot tu navigaci otestovat v jinem aute ale predchozim aute fungoval normalne :(. Jinak diky za info.

Odesláno

Tak jde o to ze novejsi navigace si stim uz umi poradit ale tohleta uz mam neco za sebou a tohle je nani moc :(. ze me posila do selpech ulic to se mi nestalo ale ted me to nenajde zadnej signal a to je u navigace problem :( a kdyz uz tonajde tak jsem porad v poli :(

Odesláno

No nevim.. navigace je vcelku nová, mapový podklady navteq II.Q 2007, a ty ulice slepý nejsou rok... Spíš tak deset... Prostě blbě zpracovný... Jinak gps nám chodí ve všech autech.. pokovená skla asi mají...

Odesláno
Původně zaslal: paul jane

to ferry : tak to pokoveni mam :( predni okno je do fialova a proc jsem tu diskusi tady zalozil je to ze mi nefunguje navigace v mem pripade Acer N35 :( a ta neni schopna vubec fungovat :(. Bohuzel jeste jsem nemel moznot tu navigaci otestovat v jinem aute ale predchozim aute fungoval normalne :(. Jinak diky za info.

prodam ti za 400Kc externi antenu, kterou jsem mel ke svymu Aceru ;) ta mela signal i tri metry od okna v panelaku

Odesláno

tak ja vim ze treba v novejsich lagunach to nemaka kvuli pokoveni celniho okna ale tohle me celkem prekvapilo. A proc to nejde je to dane tim ze se pred pad ledy preslo na drobatko jinej sistem prijmu satelitu a ten starej si nedokaze poradit s tim pokoven a kdyz to najde tak je hodne nepresne :(. A kazdej vyrobce to ma jine, dneska uz maj vsechny proti pokoveni pro strach udelano ale ta moje ne :(.

Odesláno

to švejk : diky moc za nabitku ale asi to testnu s klukama v plzni a ferry mi posle externi antenu tak uvdime jak to pujde :) kdyz to pujde v jinem aute a v tom mem ne tak to pdacko prodam a hold koupim jine :(.

Jo a kdyz to nebude oknem ale pdackem takhold budu muset koupit jine i tak :(

[upravil dne 29.8.2008 paul jane]

Odesláno
Původně zaslal: paul jane

Dneska jsem mluvil s kamosem a pujcil mi MIO a to makalo tak uvidime kde se stala chyba.

mozna ti odesla interni antena jako u toho meho n35, resenim je pak bud ta externi antena, nebo koupit neco jineho :)

Odesláno

Je to normalni jev.Prostě některym navigacim vadi pokovane okno.Už jsem se stim setkal.Navigace od panasonicu s tim měli problemy.Nevim jak ted.Ja mam clarion map780 a žadny problem :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...