paul jane Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Mam takovou otazecku, nevite nekdo jak poznam ze mam pokovene celni okno ? Citovat
švejk Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 mno... ver mi, kdyz ti reknu ze mas. Teda pokud mas origo... melo by byt do zeleneho odstinu na mene nez 30% (o kolik presne mene, to nevim) Citovat
Ferry Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 pokoveny predni sklo miva nadech do modra az do fialova, je to videt z urciteho uhlu z celniho nebo lehce bocniho pohledu zminovana zelena barva oken je prirozena vlastnost skla ( dana obsahem oxidu zeleza v pisku ze ktereho se sklo tavi ), to ze to vyrobci aut nazyvaji tonovanim skel , a prezentujou to jako neco extra navic a bonusovou zalezitost vybavy auta je docela zabavnej reklamni trik, nebot ve skutecnosti z technologickeho hlediska vyroby skla je daleko jednodussi a levnejsi udelat sklo zelene, nez uplne bezbarve Citovat
švejk Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 lze to ale pokud se nemylim povazovat za jisty druh \'pokoveni\', ne? Ikdyz kov jako takovy neni naneseny, ale je soucasti skla. Ono to stejnak (alespon co se meho auta tyce) neni tak patrny kdyz se koukas na sklo primo. Pokud koukas z vrchu, pripadne z boku, je to videt lip A pokud vim, u 406tky jsem tohle v dokumentacich jako vybavovou ficuru nevidel Citovat
paul jane Odesláno 28. srpen 2008 Autor Odesláno 28. srpen 2008 to ferry : tak to pokoveni mam predni okno je do fialova a proc jsem tu diskusi tady zalozil je to ze mi nefunguje navigace v mem pripade Acer N35 a ta neni schopna vubec fungovat . Bohuzel jeste jsem nemel moznot tu navigaci otestovat v jinem aute ale predchozim aute fungoval normalne . Jinak diky za info. Citovat
brasil Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 to bývá problémi u 407 a všech novějších aut. Zkus extrerní anténu, jinak to nepojede Citovat
AnotherOne Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Žiadny problém s navigáciou nemám (až na to, že ma poslala do zákazu vjazdu). edit: nemám origo navigaciu, ale oknocuc Garmin. [upravil dne 28.8.2008 AnotherOne] Citovat
Edison Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Z toho si nic nedělej.. V Olmiku mě hnala do třech slepých vedle sebe... Citovat
paul jane Odesláno 28. srpen 2008 Autor Odesláno 28. srpen 2008 Tak jde o to ze novejsi navigace si stim uz umi poradit ale tohleta uz mam neco za sebou a tohle je nani moc . ze me posila do selpech ulic to se mi nestalo ale ted me to nenajde zadnej signal a to je u navigace problem a kdyz uz tonajde tak jsem porad v poli Citovat
Edison Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 No nevim.. navigace je vcelku nová, mapový podklady navteq II.Q 2007, a ty ulice slepý nejsou rok... Spíš tak deset... Prostě blbě zpracovný... Jinak gps nám chodí ve všech autech.. pokovená skla asi mají... Citovat
brasil Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Garmin ve 407-čce co vím tak v poho, ale Tom Tom nepramával bez ext. antény. Možná už je to teď zase jinak Citovat
Ferry Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Původně zaslal: paul jane to ferry : tak to pokoveni mam predni okno je do fialova a proc jsem tu diskusi tady zalozil je to ze mi nefunguje navigace v mem pripade Acer N35 a ta neni schopna vubec fungovat . Bohuzel jeste jsem nemel moznot tu navigaci otestovat v jinem aute ale predchozim aute fungoval normalne . Jinak diky za info. prodam ti za 400Kc externi antenu, kterou jsem mel ke svymu Aceru ta mela signal i tri metry od okna v panelaku Citovat
paul jane Odesláno 28. srpen 2008 Autor Odesláno 28. srpen 2008 tak ja vim ze treba v novejsich lagunach to nemaka kvuli pokoveni celniho okna ale tohle me celkem prekvapilo. A proc to nejde je to dane tim ze se pred pad ledy preslo na drobatko jinej sistem prijmu satelitu a ten starej si nedokaze poradit s tim pokoven a kdyz to najde tak je hodne nepresne . A kazdej vyrobce to ma jine, dneska uz maj vsechny proti pokoveni pro strach udelano ale ta moje ne . Citovat
švejk Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 no, jestli budes mit cestu do prahy a chut do ozkouset na nepokovenych oknech, tak mi napis. Jenom abys mel jistotu, ze to neni necim jinym.. Citovat
paul jane Odesláno 29. srpen 2008 Autor Odesláno 29. srpen 2008 to švejk : diky moc za nabitku ale asi to testnu s klukama v plzni a ferry mi posle externi antenu tak uvdime jak to pujde kdyz to pujde v jinem aute a v tom mem ne tak to pdacko prodam a hold koupim jine . Jo a kdyz to nebude oknem ale pdackem takhold budu muset koupit jine i tak [upravil dne 29.8.2008 paul jane] Citovat
dire Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 jestli mas pokovene sklo tak ti jine PDA asi moc nepomuze .. Citovat
Edison Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Sewriozní navigace je holt o něčem jiném, než PDA... Citovat
paul jane Odesláno 29. srpen 2008 Autor Odesláno 29. srpen 2008 Dneska jsem mluvil s kamosem a pujcil mi MIO a to makalo tak uvidime kde se stala chyba. Citovat
Ferry Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Původně zaslal: paul jane Dneska jsem mluvil s kamosem a pujcil mi MIO a to makalo tak uvidime kde se stala chyba. mozna ti odesla interni antena jako u toho meho n35, resenim je pak bud ta externi antena, nebo koupit neco jineho Citovat
domena Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Je to normalni jev.Prostě některym navigacim vadi pokovane okno.Už jsem se stim setkal.Navigace od panasonicu s tim měli problemy.Nevim jak ted.Ja mam clarion map780 a žadny problem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.