Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výlet do Temelína - 4.10. Sraz v ZOO Hluboká nad Vltavou v 11:00, oběd, přesun, prohlídka Temelína od 15:00

Výlet do Temelína - 4.10. Sraz v ZOO Hluboká nad Vltavou v 11:00, oběd, přesun, prohlídka Temelína od 15:00  

1. 1. Výlet do Temelína - 4.10. Sraz v ZOO Hluboká nad Vltavou v 11:00, oběd, přesun, prohlídka Temelína od 15:00

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

uz jdu s krizkem po funuse, ale treba takova pisecka elektrarna na vodni pohon mi prijde lepsi - za prve je bliz (skoro po ceste), a zoo si muzem prohlidnout kdykoliv

Odesláno

No to deš sakra s křížkem po funuse...

Asi by to bylo tematičtější a pro nás víc po cestě. Ale spousta lidí (který snad pojedou) by to měli naopak dál. Ono by se to dalo vmáčknout i do stávajícího programu, ale už bych to nehrotil, tohle můžem zmáknout někdy příště při jiný příležitosti.

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Tak jí pouč, že v noci ti má špitat do ouška úplně jiný věci a ne o elektrárnách :aut

Přesně tak, pokud špitá v noci takovýhle věci, tak má moc energie a měl by jsi s tím něco udělat. :D:aut

Odesláno
Původně zaslal: nemec.cb

Je ta elektr.nějak omezená věkem,že bych vzal dceru(7 let).

Nevím o tom že by nám tam měli vykládat nějaký dětem nepřístupný sprosťárny :)

Dcerku s sebou určitě vem, snad ji to aspoň trochu zaujme a nebude se nudit!

Ještě tam budu v průběhu příštího týdne volat, tak se pro jistotu přeptám, ale neměl by to bejt problém.

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Tak jí pouč, že v noci ti má špitat do ouška úplně jiný věci a ne o elektrárnách :aut

Přesně tak, pokud špitá v noci takovýhle věci, tak má moc energie a měl by jsi s tím něco udělat. :D:aut

Jo pokud má moc energie tak Atomovka je pro ní to pravý, aspoň se bude v reaktoru cítit jako doma:D:D:D
Odesláno

to bylo asi tema vybojema :-)

JInak Miras, ty tri hodiny vc jidla (cca hodina), tedy 2 hod zbyvaji na ZOO mi prijde strasne moc. Maji tam uzasne vydry, ale na 2 hod to nejni :-(

Odesláno

Zdar,

mám \"nutkání\" se přijet podívat. Jede někdo z Náchodska? Aspoň bych nemusel cestu absolvovat sám. Popřípadě bych mohl někoho vzít sebou do auta. Aspoň by byl opravdový důvod se zúčastnit. ;)

Odesláno
Původně zaslal: sepa

Zdar,

mám \"nutkání\" se přijet podívat. Jede někdo z Náchodska? Aspoň bych nemusel cestu absolvovat sám. Popřípadě bych mohl někoho vzít sebou do auta. Aspoň by byl opravdový důvod se zúčastnit. ;)

To sice né, ale bydlím vyjímečně tak šikovně, že si můžu dát ještě hodinku před srazem sprchu a půl hoďky před v klidu vyrazit. :D Mám z toho radost, konečně mám něco blízko. :D

Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: Fakir

Jo pokud má moc energie tak Atomovka je pro ní to pravý, aspoň se bude v reaktoru cítit jako doma:D:D:D

No jo, ale to pak bude jak radioaktivní rybička. Doslova. :D :D

Odesláno

Tak na 99% přijedu + 1 dítě.

Koukal jsem do kalendáře,a tahle sobota je v sudým týdnu,to znamená že pojištěnci zdravotní pojišťovny ministerstvá vnitra maji 50%-ní slevu na vlezne do ZOO.

Odesláno

sepa: doufám že to nutkání přeměníš v činy ;)

Radess: Přihlašovadlo na minisrazy není úplně zvykem, ale zřejmě ho spáchám, protože z hlasování nahoře není ani trochu jasný, kdo a v kolik přijede.

nemec.cb: Super, budu se těšit :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...