Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nejsem typ, kterej by stál fronty ale vycucat ten telefon od O2 je zázrak. Pořád mě volají nějací specializovaní technici (rozuměj koktavej student s brýlama na brigádě) a byznys partneři a zatím sem se víceméně nikam nedobral protože nikdo neví jestli je telefon v Brně skladem. Hrozně nesmyslnej proces kvůli telefonu. Mám pocit jak kdybych kupoval přes telefonní linku gram kokainu, o kterým nechce nikdo moc mluvit.

Odesláno

Mno jo, je prostě velkej zájem... Na iPhone fóru psali něco o tom, že je vše vyprodané a že je snad jen pár 8GB. Okouzlil tě nový 3G?

Odesláno

No potřebuju něco s velkým disp. na internet, takže toto vyhovuje. Nejsem nějak žhavej přímo na tento tel. ale podmínky sou dobrý a lepší Nokia (tuším n96) budě nějak na pozdim a cena kolem 25tis. takže i dotovanej by mě stál kolem 6tis, proto iPhone.

Jenom škoda že je kolem toho tolik tahanic.

Odesláno

Když to chceš hlavně kvůli netu, tak můžu doporučit zvýhodněný neomezený datový tarif od VF, který tě vyjde asi na 300 měsíčně... Jediná nevýhoda je, že když ho chceš musíš si iPhone koupit přímo od nich :bacha

Guest Scratch
Odesláno

kamos dela u O2, ti za to bohuzel nemuzou, maji pry sileny vomrdy od vyrobce, uz to zacalo marketingem. V podstate dle nej je to telefon na pikacu .-)

Co rikal, tak na prodejne v dosahu snad dvou metru od Iphone, nesmi stat zadny jiny telefon :-D

Odesláno

Jj, ten je taky krásnej... Já jsem se asi před měsícem rozmýšlel nad tímto, ale nakonec to vyhrál iPhone 2G. Měl jsem je oba v ruce a více mi sedl - ostřejší a sytější barvy, spousta dostupných aplikací (jak free tak i placených), možnost částečně se hrabat v SW a hlavně rychlost byla neskutečná :o Navíc je to napůl taková hračka, což já můžu :)

Guest Scratch
Odesláno

tohle mi napsal kamos :)

hmm mel jsem to ted na tri dny pujcene... dneska jsem to vratil

15:07:43: ma to naprosto skvelej webovej prohlizec, fakt vymakanej, jen se dost debilne ovlada rukama, ale to je asi o zvyku.... fotak, hudba obstojna... ale tim to konci... ono to ani neumi kopirovat kontakty ze simky do telefonu

15:09:10: na vikend jako hracka to bylo fajn, ale nechtel bych to... za stejne penize si muzes koupit lepsi telefon

Odesláno

Já mám k Samsungu odpor od té doby co mám u600. Sice je to pěknej telefon ale některý drobnosti nejsou dotáhnutý do konce a nejvíc mě vadí mazání tlačítem \"položit\", to sem snad na jiným tel. neviděl.

A pak brouzdání mezi fotkama je šííííleně pomalý, jak na tel tak miniSD. Stejně jako náběh na další fotku po jednom vyfocení. To mě užírá.

nanux: jojo hry na tom běží prej výborně, to občas taky rád využiju.

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

tohle mi napsal kamos :)

... ono to ani neumi kopirovat kontakty ze simky do telefonu...

Settings - Mail, Contacts, Calendars...

Jak už jsem psal, je to z 1/2 hračka, tudíž si s tím měl kámoš alespoň trochu pohrát ;)

Odesláno

Jestli sem to pochopil správně tak 3G je to kvůli datovýmu spojení 3G. Někdo píše 2G jako předešlá generace, ale jiná nebyla takže vlastně 1G :D

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Jestli sem to pochopil správně tak 3G je to kvůli datovýmu spojení 3G. Někdo píše 2G jako předešlá generace, ale jiná nebyla takže vlastně 1G :D

To s gečkami mi je jasné, myslel teda predošlý iPhone?

Odesláno

Jj, netrefil jsem se... :super Mám předchozí model, který je skoro stejný, jen je malinko užší, místo umělé hmoty má kov, nemá podporu 3G a nemá GPS...

Odesláno

kdyz ja si myslim,ze Iphone je takova modni hracka.Zrejme to je tim,ze par let jsem verny WM a muj novy prirustek je HTC Touch Pro.Vse je super,jen mohl byt klidanko vetsi dispej,to je jedine co asi tak vyctu.:roker

ale kazdy ma svoje a urcite nechci Iphone nejak hanit.uz jsem jsem si ho zkousel a moc me nebere!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...