Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte

rozmyslam ci existuje nejaka pasta alebo pripravok ktory by znizil viditelnost z von dnu do auta.. nemyslim pokovanie alebo folie, a ide mi hlavne o predne sklo.

na niektorych autach je problem pozriet sa z dialky dnu lebo sa v tom okne vsetko odraza..

ako to spravit?

Odesláno

Nevymýšlej ptákoviny - JAKÝKOLI zásah do průhlednosti čelního skla jinak než výrobcem JE NEPŘÍPUSTNÝ a kterýkoli policajt Tě za to sedře z kůže.

Odesláno
Původně zaslal: PnR

Ahojte

rozmyslam ci existuje nejaka pasta alebo pripravok ktory by znizil viditelnost z von dnu do auta.. nemyslim pokovanie alebo folie, a ide mi hlavne o predne sklo.

na niektorych autach je problem pozriet sa z dialky dnu lebo sa v tom okne vsetko odraza..

ako to spravit?

Sem tam taky rozmýšlej o tom očem rozmýšlíš,takovádle kravina může napadnout jen tebe,a až pudeš na technickou,tak to okno rozbiješ?:myslim:myslim:D

Odesláno

no ste ma zjazdili ako psa..

..na niektorych autach je problem pozriet sa z dialky dnu..

proste z vecsej vzdialenosti vidno iba siluety a nevies rozoznat ci sa rano holil alebo nie..

z mensej vzdialenosti tdnu vidno uz uplne normalne..

v.s: napisal si to ako keby sme od mala chodili na pivo..

Odesláno
Původně zaslal: PnR

to bude ocami potom :P

proste ked pozres do zigulika tak vidis cez to uplne bez problemov.. pozres do 407 nevidis uz tak dobre.. o to mi ide

To chce koupit 407 tam fakt nejde vidět.....:D:D:D:D

Odesláno

Pri tej priehľadnosti záleží hlavne od osvetlenia a sklonu skla. Výrazný vplyv má i konštrukcia skla a jeho povrchová úprava od výrobcu. Najčastejšie to býva zvýšená odrazivosť a znížená priepustnosť voči slnečnému žiareniu.

Nepočul som o žiadnom prípravku ktorý by takúto vlasnosť \"doplnil\". Jediná legálna možnosť je výmena skla za homologizované sklo s takouto úpravou.

Guest Scratch
Odesláno
Původně zaslal: Gargamell

Taky to dělá to, když jsou folie nebo jen tonovaná skla okolo... Potom je uvnitř auta tma a tudíž tam není tak moci vidět.

taktak, co jsem dal celofolie, tak mi do auta je min videt ze vsech stran. Predni sklo je lepeny ze dvou a mezitim je folie a prave na te folii zalezi, jake ma okno vlastnosti, tedy, ze napr. vypada jako modre a nepruhledne, ale zevnitr vidis jako pres cire sklo. Kdo neveri, at zajde na budovu IBC, Praha 8, tam ty okna mame. Pravdou je, ze jedno okno vychazi asi na 35 tisic....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...