PnR Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Ahojte rozmyslam ci existuje nejaka pasta alebo pripravok ktory by znizil viditelnost z von dnu do auta.. nemyslim pokovanie alebo folie, a ide mi hlavne o predne sklo. na niektorych autach je problem pozriet sa z dialky dnu lebo sa v tom okne vsetko odraza.. ako to spravit? Citovat
Medvěd Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Nevymýšlej ptákoviny - JAKÝKOLI zásah do průhlednosti čelního skla jinak než výrobcem JE NEPŘÍPUSTNÝ a kterýkoli policajt Tě za to sedře z kůže. Citovat
John Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Koukám,Méďa mě předběhl.. a musím naprosto souhlasit... na tohle na čelní okno zapoměň.... Citovat
vendelinek Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Původně zaslal: PnR Ahojte rozmyslam ci existuje nejaka pasta alebo pripravok ktory by znizil viditelnost z von dnu do auta.. nemyslim pokovanie alebo folie, a ide mi hlavne o predne sklo. na niektorych autach je problem pozriet sa z dialky dnu lebo sa v tom okne vsetko odraza.. ako to spravit? Sem tam taky rozmýšlej o tom očem rozmýšlíš,takovádle kravina může napadnout jen tebe,a až pudeš na technickou,tak to okno rozbiješ?:myslim:D Citovat
AnotherOne Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Keď budeš nabudúce praktizovať sex v aute tak si tam daj také to clonítko za sklo čo sa dáva proti slnku [upravil dne 26.8.2008 AnotherOne] Citovat
PnR Odesláno 26. srpen 2008 Autor Odesláno 26. srpen 2008 no ste ma zjazdili ako psa.. ..na niektorych autach je problem pozriet sa z dialky dnu.. proste z vecsej vzdialenosti vidno iba siluety a nevies rozoznat ci sa rano holil alebo nie.. z mensej vzdialenosti tdnu vidno uz uplne normalne.. v.s: napisal si to ako keby sme od mala chodili na pivo.. Citovat
AnotherOne Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Hmm, tak z diaľky nevidím, či sa niekto holil nech je sklo akékoľvek. Citovat
PnR Odesláno 26. srpen 2008 Autor Odesláno 26. srpen 2008 to bude ocami potom proste ked pozres do zigulika tak vidis cez to uplne bez problemov.. pozres do 407 nevidis uz tak dobre.. o to mi ide Citovat
Přema Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Původně zaslal: PnR to bude ocami potom proste ked pozres do zigulika tak vidis cez to uplne bez problemov.. pozres do 407 nevidis uz tak dobre.. o to mi ide To chce koupit 407 tam fakt nejde vidět.....:D:D:D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Asi len poradne nalestit a jazdit len ked bude svietit slnko Citovat
pastorek Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Pri tej priehľadnosti záleží hlavne od osvetlenia a sklonu skla. Výrazný vplyv má i konštrukcia skla a jeho povrchová úprava od výrobcu. Najčastejšie to býva zvýšená odrazivosť a znížená priepustnosť voči slnečnému žiareniu. Nepočul som o žiadnom prípravku ktorý by takúto vlasnosť \"doplnil\". Jediná legálna možnosť je výmena skla za homologizované sklo s takouto úpravou. Citovat
urdemala Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 jde hodně o ten sklon, jak psal pastorek, přece jenom žigul má okna svislý jak náklaďák Citovat
Gargamell Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Taky to dělá to, když jsou folie nebo jen tonovaná skla okolo... Potom je uvnitř auta tma a tudíž tam není tak moci vidět. Citovat
Guest Scratch Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Původně zaslal: Gargamell Taky to dělá to, když jsou folie nebo jen tonovaná skla okolo... Potom je uvnitř auta tma a tudíž tam není tak moci vidět. taktak, co jsem dal celofolie, tak mi do auta je min videt ze vsech stran. Predni sklo je lepeny ze dvou a mezitim je folie a prave na te folii zalezi, jake ma okno vlastnosti, tedy, ze napr. vypada jako modre a nepruhledne, ale zevnitr vidis jako pres cire sklo. Kdo neveri, at zajde na budovu IBC, Praha 8, tam ty okna mame. Pravdou je, ze jedno okno vychazi asi na 35 tisic.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.