Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Blizi sa pekny vikend, piatok a pondelok volno...preco si nezobrat dovolenku vo stvrtok a ist sa okupat pri more......

Zajtra v noci odchadzam do Chorvatska na ostrov Rab....pevninu mam za tie roky pobehanu celu ale na ostrove som este nebol......myslim ubytovany...mate niekto skusenosti stýmto ostrovom,miestom....ceny ubytovania, idem na blind, resp...nieco mam zajednane ale cenu sme nepreberali,je to cez jedneho znameho co tam dlhe roky chodi...... Dalej ma zaujima cesta kade lepsie...myslim tým trajekt po mor...podla vsetkeho my vychadza najlepsie nalodenie v Jablanci , kusik pri Senji.....

e

[upravil dne 26/8/08 marisw]

Odesláno

mozno Sharana nalozim na gumový čln co vzdy taham zo sebou a risknem to po hladine zadarmo:D:D:papa

Původně zaslal: ozzy1956

Doporučuju přes moře určitě na lodi. Minule jsem to zkusil po dně a nejde to!!! Motor chcípne a nedá se dýchat!!!:D:D:D

Odesláno

Ahoj,jak už jsem psal jinde,16.6.08 tam byla nepředstavitelná zima,svině v recepci kempu v Loparu - San marino,a ještě mi napočítali 36KUN za vypsání účtenky!!!!!!Jedna noc mě tam vyšla jak přepychový hotel.Hned jdu vyfotit ceník.Ten kemp na jeden den byl dětem pro zpestření,jinak zásadně apartmán.P806

post-0-14109601874564_thumb.jpg

Odesláno

Jablanac---Mišnjak osoba12 auto93

Jestli se rád plavíš po moři,tak lze i z Bašky (je to delší plavba)

Baška--Lopar osoba37 auto225

Ceny v kuna (HRK)

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...