Guest PP205 Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Idealni kombinace je napr. magicar M100AS + pojištění Citovat
JarryC Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Já mám zamykání zpátečky a zámek pedálů. Citovat
Nema307sw Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Nechcem robit ani ja reklamu, ale skusili ste http://www.vam01.sk/ ? U nas si to dava vacsina, alebo zeder. Na druhej strane, tiez som o tom uvazoval, lebo som chcel havarijku ale ked kolegovi z prace zobrala auto \"original\" auto odtahovka, tak som si povedal, ze asi staci papier z firmy na zabezpecenie o tom, ze to tam mate, a je to velmi utajene na to aby to nasiel aj majitel auta, a poistku vam uzavru. Este k tomu autu: auto strazila na lavicke kazdy den babka z panelaku co nemala co robit tak len vysedavala na lavicke, a chlapci z \"odtahovky\" jej na otazku preco ho beru odpovedali, ze je pokazene a ide do servisu. Kym kolegovi zavolala, boli prec a auto sa do dnes nenaslo. Citovat
Martinsk Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Nazdar hoši. Pred nedávnom som predal svoje SW a kúpil som Alhambru. Do nej som si nechal namontovať ZEDERLOCK. Zatiaľ dobré. Oni tvrdia, že im ešte zamknuté auto nezmizlo. Ale ja si myslím, že keď niekto chce to auto ukradnúť, tak ho ukradne. Švagor má na P 206 VAM 01. Osobne ten zeder sa mi páči najviac. Citovat
G.Rast Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Takže chlapi (dámy) když to shrnu - dvě roviny. Pro pojišťovnu by mělo být auto zabezpečené a bez pojišťovny do něj raději namontovat nejméně 3x zabezpečení a na volant páku ! Citovat
Guest stanisko Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Původně zaslal: Vasek71 Chtěl bych se zeptat na váš názor ohledně zabezpečení auta, mám tam jenom sériový imobilizér (klíč s dálkou). Cenově jsou obě možnosti srovnatelné (cca 6 000), mám pocit že mi alarrm dává větší ochranu, ale zase se mi moc nechce aby se někdo vrtal v elektrice, aby to nezmršil.... dík za názory Ja mam : CA-1803BT ATHOS - GSM/GPS autoalarm s bluetooth modulom Autoalarm ma rovnaké vlastnosti ako model CA-1802, má však navyše zabudovaný GPS modul (Global Positioning System). Ten je integrovaný priamo vo vnútri riadiacej jednotky autoalarmu. Modul GPS umožňuje presné sledovanie pohybu vozidla prostredníctvom satelitného systému. Informácie, ktoré sú poskytnuté z GPS, obsahujú údaje o zemepisnej šírke, zemepisnej dĺžke, nadmorskej výške a rýchlosti pohybu. Tieto údaje je možné získať SMS-kou alebo priamo sledovať pohyb vozidla pomocou webovej aplikácie www.GSMLink.sk. Autoalarm má vnútornú pamäť na niekoľko tisíc polôh. Uložené údaje je potom možné načítať a použiť pre sledovanie prevádzky vozidla (aj niekoľko dní naspäť), prípadne dáta využívať pre knihu jázd. Sledovanie prevádzky vozidla Sledovanie pohybu vozidla je dostupné cez bezplatnú webovú stránku www.GSMLink.sk. V autoalarme je možné nastaviť, ako často má pri jazde zapisovať body, ktorými vozidlo prechádza. Tie sa dajú z pamäte načítať s presným časom a informáciou o rýchlosti. Každý zapísaný bod sa dá zobraziť na mape. Po naplnení pamäte sa najstaršie zaznamenané body premazávajú (voliteľná funkcia). Kniha jázd a monitoring vozidiel Pre podrobnejšie sledovanie vozidiel je možné použiť službu „Kniha jázd“, ktorá umožňuje z jedného, alebo viacerých firemných vozidiel automaticky sťahovať informácie o jednotlivých jazdách vozidla. Jazdy je možné prostredníctvom webovej stránky so zabezpečeným prístupom zobrazovať v textovej forme alebo aj na mape, kde je zobrazená celá vybraná trasa od štartu do cieľa. Služba „Kniha jázd“ je platenou, ale cenovo veľmi dostupnou službou, ktorej výstupom je podrobný dátový súbor o prevádzke vozidla slúžiaci aj pre účtovníctvo. Monitoringom firemných vozidiel je možné ročne ušetriť pri jednom vozidle až niekoľko desiatok tisíc korún (eliminovanie čiernych jázd, dodržiavanie harmonogramu...). Navigácia a nastavenie Autoalarm má integrovaný Bluetooth modul, pomocou ktorého sa bezdrôtovo prenášajú informácie o presnej polohe vozidla počas jazdy. Tieto informácie je možné prenášať do vreckového počítača, alebo na mobilný telefón a dokáže vás na základe spolupráce s navigačným softvérom navigovať pri jazde automobilom. Bluetooth technológiou je možné nastavovať aj parametre autoalarmu cez mobilný telefón, prostredníctvom JAVA aplikácie (pripravujeme). Odporúčané doplnky: Náklonový snímač CA-550 Bezdrôtový detektor pohybu JA-85P Bezdrôtový detektor rozbitia skla JA-85B Mikrovlnný snímač GT-432 Handsfree súprava HF-03 Rozšírujúci modul CR-11 Združená GPS/GSM anténa AN-09 CAN BUS prevodník MCB-01 Citovat
Vasek71 Odesláno 28. srpen 2008 Autor Odesláno 28. srpen 2008 Díky za názory. To že když ti někdo auto chce ukradnout tak ti ho ukradne je pravda. Asi nelepší je pojištění, protože dostaneš peníze i když to naboříš, ale ty peníze....a hlavně u staršího auta, když jsme četl, jak tě potom pojiš´tovny odrbají:myslim Citovat
G.Rast Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 for Vasek 71 to máš pravdu, odrbají tě, ale máš alespoň něco. Nemá cenu to tady pitvat, protože to by jsme se dostali i k problému \"otevřených\" hranic kudy ty autíčka mizí. Citovat
virnik Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 jedine čo ti pomože a bohovsky ich zdží je zederlok ten chlapik čo to vyraba kedisi kradol auta a jedine ako to auto ukradnut je ho odtiahnut ten volant sa neda odomknut jedine zničit cele riadenie a potom je auto nepojazdne je to najspolahlivejšia vec aku kto vymislel Citovat
ozzy56 Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 A co volant na křídlovou matku??? Už měl Mr.Bean... Citovat
ladosak Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 pak už jen odtahovka. Té si nikdo nevšimne. Citovat
lucascz Odesláno 14. únor 2009 Odesláno 14. únor 2009 Tez sem minuly rok zvazoval, jak si auto zabezpecit pred zlodeji, bylo a stale je to me prvni auti, tak sem patral po moznostech.... alarm mi prijde jako vyhozene penizky, protoze kdyz mi nekdo bude chtit vzit veci z kasliku, tak vezme kamen a nez se doplazim k oknu je fuc a:papa Nahodou sem pak prisel na autoelekrikare, ktery mi namontoval tajny vypinac. ten je napojeny na cerpadlo. Behem procesu zapnuti klicku a pokusu o nastartovani neni nic poznat, vse jevi normalni. Jen to nechytne a nebo to chytne a behem 2s to chcipne. Muzu rict, ze od doby, kdy ho tam mam spim klidne. Ale je jasne, ze pokud si pro nej prijede nekdo s vlekem, tak nepomuze nic, proti kamenu taky nic...alespon stim ten hajzlik neodjede:D A cena si je myslim velice prijemna,i s vypinacem 1850 ,-..... Citovat
JarryC Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Mám zámek zpátečky zámek pedálů a imobilizér. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.