Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A ze předu to drží teda jen ta hadice?Takže přece jenom se to vyndavá nahoru jo?To se na to budu muset podívat poněvač je tam hned tahorní přepážka a jak bych to vyndal si nedovedu představit.

Odesláno

Ano držia to len dve skrutky.Len je blbé osadenie váhy ,jedna skrutka na nej je od spodu. Preto to dávam dole aj sňou . Inak na 307 je to ľahko demontovateľné. Na 407 vadí len dlhá kapota .Pomaly aby človek ležal na motore.

Odesláno

Tak takhle to vypadá v motorovém prostoru.......a vzduchový filtr je schovaný až za tim plastovim krytem motoru pod tou přepážkou.Tudíž se mi nezdá logický tahat ho nahoru.....ale třeba se mílim.Takže se na mě filtře těš i kdybych měl na tebe vzít pajcr :grr:aut:D.

post-0-14109602069841_thumb.png

Odesláno

Zabudol som treba demontovať ten kryt na motore (č 10) a potom to ostatné . Kryt sa len povytiahne smerom hore, je nastrčený na 4och kolíkoch.

Odesláno
Původně zaslal: marshall

OK je mimo mísu, tady se probírá 1,6 HDI.:bacha

To chce klid;) Napsal jsem, že v knize je uvedeno pouze to, co jsem jsem dal. Chce to lépe číst;) A pokud to tam není, tak s tím nic neudělám ani já a ani ty. Asi to bude stejné jako u 1,4 a 2.0 HDi, pokud to tam není.

[upravil dne 11/9/08 OK406]

post-0-14109602074387_thumb.jpg

Guest servisman
Odesláno

asi to nebude stejné bohužel mrkni na motory a uvidíš

jedině porovnat s 1,6 HDI u 407;)

Guest servisman
Odesláno

ono pokud vezmu knížky Jak na to tak v nich je jen vždy polovina ,vezmu 406 tam je část proto používám knihu i na 306 kde je více rozepsaná :ticho

Odesláno

Jojo, v knize je 1,4 diesel a 2,0 diesel a tyhle dva zcela evidentně mají vzduchový filtr dobře přístupný a před motorem.

Kdezto 1,6 diesel ho má blbě za motorem, je k němu mizernej přístup a v knize to není.

Guest servisman
Odesláno

asi věděli proč to tam nedávat já koukal a brouzdal po netu a na 1,6 HDI jsem zatím neobjevil nicmještě mne něco napadá ale nebudu předčasně jásat

Odesláno
Původně zaslal: janou

Zabudol som treba demontovať ten kryt na motore (č 10) a potom to ostatné . Kryt sa len povytiahne smerom hore, je nastrčený na 4och kolíkoch.

Pod č.10 je označeno a schováno PLNICI ČERPADLO a né kryt motoru:D:D:D:D:D

Taky jestli jste si všimli,tak bod č.7 je označen jako vzduchový filtr,takže ten kdo tento popis tvořil by ode mě dostal :blablabla ,protože jak víme je za motorem.

Odesláno

Už som písal, presne takto to mám na 407, za motorom sčasti prekryté plechom pod oknom. Ako pozerám 307 to má prekryté takmer celé. Keď som nad tým chvíľu maturoval, nevidel som inú možnosť ako odpojiť všetky hadice čo zavadzajú a naslepo hmatom tie skrutky vybrať.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Už som písal, presne takto to mám na 407, za motorom sčasti prekryté plechom pod oknom. Ako pozerám 307 to má prekryté takmer celé. Keď som nad tým chvíľu maturoval, nevidel som inú možnosť ako odpojiť všetky hadice čo zavadzajú a naslepo hmatom tie skrutky vybrať.

A myslíš že tam bude dost místa na to aby jsi ho vysunul směrem nahoru?

Guest servisman
Odesláno

němec má benzin vyzerá to na Mareše ,kdyby OK406 lépe koukal:D

[upravil dne 11/9/08 honza406]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...