Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jseš si jistej? Já mám měnit vzducháč až na 60tis. (čili na každé \"C\" kontrole) Byl jsem teď na 30 tis. prohlídce a vzduchový filtr neměnili, i když jsem jim to říkal. Prý to je zbytečné. Ale mám benzín. U dieselu bych to spíš viděl na 40 tis, ale nevím, jen odvozuji.

Odesláno

TAkže postupnosť je

1, servis - olej + filter

2, peľový

3, palivový

4, vzduchový

5, brzdovka

6, rozvody

7,Fap filter

8, aditívum pre FAp

Odesláno

to AnotherOne: Olejový filtr se přece (sakra, si nemůžu za boha vzpomenout, jestli se píše přece nebo předse - asi mi měkne mozek) mění spolu s olejem, takže nemusí mít zvlášť symbol.

Odesláno
Původně zaslal: Ticcino

to AnotherOne: Olejový filtr se přece (sakra, si nemůžu za boha vzpomenout, jestli se píše přece nebo předse - asi mi měkne mozek) mění spolu s olejem, takže nemusí mít zvlášť symbol.

Po mojej poslednej servisnej prehliadke sa už ničomu nečudujem :D

Odesláno

307 nemám,ale ten kabinový je pod čelním sklem na pravé straně--je tam plast.kryt,ten dát pryč a uvidíš filtr.

Ten vzduchový je v takové plast. krabici--rozměry při pohledu shora tak 3O na 15 cm. Vede k té krabici hrubá

hadice.

Odesláno

No, tak pro tvoje auto (1,6 HDI) by mohl vzducháč být tam, jak je zelená šipka. V manuálu to pro jistotu nemají označené a já HDI nemám, proto jen ta \"domněnka\".

A pylový (kabinový) je tam, jak je červená šipka. Je třeba vyndat pár plastových nýtků a sundat tapecír. Uvidíš obdélníkový kryt o rozměrech cca 5x30cm s malinkým madýlkem. Ten vytáhneš směrem ven (jde to ztuha) a pod ním je pylový filtr.

post-0-14109601869438_thumb.jpg

Odesláno

Ten motor vyzerá jak môj, to čo ukazuje zelená šípka je rezonátor a vzduchový filter tam nie je. Aspoň umňa je filter na konci tej hadice čo vychádza z rezonátora na zadnej strane motora čiastočne krytý zhora plechom karosérie. Je k nemu fakt blbý prístup - treba demontovať všetky tie hadice. Mechanikovi v servise to trvalo viac než pol hodinu.

[upravil dne 27.8.2008 AnotherOne]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...