Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Tak to už pomalu šetři :roker

Křídlo je bohužel šroubovaný, takže tam nejspíš ještě nějakou chvilku pobude. Páč to je tak na nový víko kufru...

OK, šetřím;) (koruna ke koruně a z člověka je milionář:D)

S křídlem na mě nedej. Já jak je na autě něco \"navíc\", tak se mi to nelíbí:aut

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

Mikru, nechces coupecko :D

Tak tohle mě přivadí k otázce: MirasCC je Mirek nebo Vláďa? :o:roll:aut:myslim

Odesláno

Marline!!! Co za něj? :)

Křídlo nechám, celkem se mi líbí, taková decentka, žádný hovadský EVO křídlo (promiň Scratchi, já to tak nemyslel) :D

Ale opět výhledově buď budu shánět jiný, nebo musím tohle nechat opravit, kolem úchytů je popraskanej lak.

MJSytic: Marlin má pravdu ;)

Guest Scratch
Odesláno

Marline!!! Co za něj? :)

Křídlo nechám, celkem se mi líbí, taková decentka, žádný hovadský EVO křídlo (promiň Scratchi, já to tak nemyslel) :D

Ale opět výhledově buď budu shánět jiný, nebo musím tohle nechat opravit, kolem úchytů je popraskanej lak.

MJSytic: Marlin má pravdu ;)

:bacha:bacha:bacha:bacha aspon, ze jsi napsal EVO a ne WRC :D

me se kridla libi, a bez kridla bych nebyl Scratch, ale radova 406 :-)

Chtel jsem ho sundat, ale opravim ho :-)

pokud je to jenom lak (popraskanej) tak je to v poho, asi bych to resil rozstrikem..

Odesláno

Scratchi, si to tak neber, já si prostě musel rejpnout, když přišla řeč na křídla :D A na volbě vhodnýho označení sem si dal zvláště záležet ;)

Marline, koukal sem že modely od Welly sou celkem běžně k sehnání, takže to asi nemá cenu řešit. Až budou love někde po tom mrknu, teď budu přednostně investovat do jinejch oblastí.

Odesláno

Tak se stane, že tu chvíli na fóru nejsem a čumim jako puk. :o Teda Míro, vypadá nádherně. :potlesk Doufám, že Coupéčko uvidim na nějakym srazu a taky bych se rád nechal povozit. :mad: Gratuluju a přeju ti, aby to auto šlapalo jako hodinky, nepotřebovalo žádné servisování (mimo povinných výměn) a byl jsi s ním spokojen. ;):papa

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Doufám, že Coupéčko uvidim na nějakym srazu a taky bych se rád nechal povozit. :mad:

Copak sem za poslední rok vynechal nějakej sraz? Hlavně ty kdy se ukážeš :myslim;)

Odesláno

Doufám, že Coupéčko uvidim na nějakym srazu a taky bych se rád nechal povozit. :mad:

Copak sem za poslední rok vynechal nějakej sraz? Hlavně ty kdy se ukážeš :myslim;)

Já se ukážu hned, co budu mít někdy volno. Hlavně u velkých srazů je to problém, protože víc dní v kuse volno prostě nemam a za dovolenou studuju, takže z toho taky nic nekápne. :roll Třeba se objevim zase na nějakym srazu v Liberci, až zase Jarda něco připraví nebo na nějakym Džbáně. ;)

Guest Scratch
Odesláno

Scratchi, si to tak neber, já si prostě musel rejpnout, když přišla řeč na křídla :D A na volbě vhodnýho označení sem si dal zvláště záležet ;)

Marline, koukal sem že modely od Welly sou celkem běžně k sehnání, takže to asi nemá cenu řešit. Až budou love někde po tom mrknu, teď budu přednostně investovat do jinejch oblastí.

:super, mas male bezvyznamne plus :-)

jinak si zamlouvame zkusebni jizdu na sraze u dyje :-)

Odesláno

Stifler: Tak Džbán bude příští čtvrtek, pak (možná) ta ZOO (i když Vvity teď má asi taky trochu jiný myšlenky). Liberec by nebyl marnej, na konec září/začátek října chci vymyslet ten výlet do Temelína (zanedlouho dám hlasování o termínu). Myslím že příležitostí je teď víc než dost, musíš se víc snažit ;)

Gargamell: variantou A) bylo Volvo C70 T5. Shválně píšu že A), páč 406 byla opravdu až na druhým místě. Ovšem sehnat rychle pěknou C70 za slušný peníze se ukázalo být nadlidským úkolem.

//EDIT:

Ještě Marlin: Už na tom pracuju, zjistím jaký barvy sou k dispozici a dám ti vybrat ;)

A Scratch: OK :super

[upravil dne 27/8/08 MirasCC]

Odesláno

Jo, to bude ona. Ale nekupoval sem přes bazar, ale přímo od majitele. Jezdil s ní do poslední chvíle, v bazaru byla akorát na komisi. Nějak to auto znáš?

To volvíčko který linkuješ je bohužel pěknej vrak. Stejně jako všechny další volvíčka, který jsou v nabídce na TipCarech. Teď nedávno se objevily dvě nový (zlatá za 200, stříbrná za 235), o těch nic moc nevím, podle fotek nevypadají nejhůř. Ale ta první je v automatu a ta druhá už moc drahá.

Nicméně, kdyby někdo po C70 zatoužil, o něčem bych věděl.

Odesláno

Stifler: Tak Džbán bude příští čtvrtek, pak (možná) ta ZOO (i když Vvity teď má asi taky trochu jiný myšlenky). Liberec by nebyl marnej, na konec září/začátek října chci vymyslet ten výlet do Temelína (zanedlouho dám hlasování o termínu). Myslím že příležitostí je teď víc než dost, musíš se víc snažit ;)

........

Příležitostí neni málo, ale volnýho času je hodně málo. A při stavu lidí na našem oddělení se nesmim ničemu divit, když vedoucí příjde a řekne mi, že jdu místo volna opět do práce....teď už jsem od 19.08.2008 každej den v práci bez volna a bůhví, kdy to skončí. :roll A jak jsem už psal - dovolenou si musim šetřit na studia, takže z tohodle mráčku nezaprší. :( Tak si počkám, až se mi to někdy trefí do volna a ještě lepší by bylo, abych už mohl vyjet s GTičkem z garáže a jsem na srazu hned. :cool:

Odesláno

...ještě lepší by bylo, abych už mohl vyjet s GTičkem z garáže a jsem na srazu hned. :cool:

Už trháš kalendář? Nepamatuju si to přesně, za jak dlouho tahle událost nastane? Předpokládám že víš přesný datum z hlavy :cool:

Odesláno

Příležitostí neni málo, ale volnýho času je hodně málo. A při stavu lidí na našem oddělení se nesmim ničemu divit, když vedoucí příjde a řekne mi, že jdu místo volna opět do práce....teď už jsem od 19.08.2008 každej den v práci bez volna a bůhví, kdy to skončí. :roll A jak jsem už psal - dovolenou si musim šetřit na studia, takže z tohodle mráčku nezaprší. :( Tak si počkám, až se mi to někdy trefí do volna a ještě lepší by bylo, abych už mohl vyjet s GTičkem z garáže a jsem na srazu hned. :cool:

kdo si pocka, ten se docka..;):D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...