Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem destiny

...Kontrolni otazka: Jestli pak vite, co se stane, kdyz 300sedmicka ma silny vitr v zadech a jede z kopce? Tak to Vam reknu naprosto presne: Jede 208 Km/h!! :D Samotnemu se mi to nechtelo verit, ale tachometr to vazne ukazoval. Otacky byly neco nad 4tis. a rychlost 208. Jen jsem cekal, kdy se ten vitr do auta opre z boku. To by byl asi mazec! Byla to asi souhra nekolika nahod. 1. Prudky kopec 2. Silny vitr v zadech 3. Volna dalnice 4. Spravna konstelace hvezd. :D:D Asi zavolam do vyroby 300sedmicek, at si v parametrech opravi maximalni rychlost ze 178 na 208 :D:D

[Editován dne 21/3/04 destiny]

Kontrolní otázka - A jestlipak víš co se stane, když ženeš přechipovaný HDI trvale přez 180 a místama na 200 (moc se mu přez200 nechtělo, nafta od benziny asi neni tak výživná jako shell) a nenecháš toho celejch sto kiláků, jenom když ti tam někdo vletí na chvilku zbrzdíš ??

Tak to ti řeknu naprosto přesně, vezme si deset litrů na sto.

S tím větrem u 307 nevim u 306 na rovný silnici kolem dvoustovky peroste jenom jedeš a pohoda když teď byla naložená, tak párktrát trochu fouklo a v klidu. Do zatáček holt na české DálNICi musíš ubrat tak na 150-160 jinak máš výlet po okolí.

Odesláno

vector: ceska dalnice... jestli myslis D1, tak ta byla projektovana a rozestavena v 30. letech minuleho stoleti na navrhovanou rychlost 120 km/h. A dnesni D1 vede prave po tehdy rozestavene a nedostavene dalnici ;)

Pro srovnani takova kvalitni nemecka A3 ma nektere useky omezeny na 120 km/h. Asi proto, ze byla projektovana a stavena v 30. letech minuleho stoleti...

tolik k vyletum z trati....

vice na : www.dalnice.com

Odesláno

1.4-ku na vás, bejci :D:D:D

BTW: už dlouho jsem nepotkal na dálce nikoho, kdo by mě vyblikával, když ve 130ti přejdíždím 3 kamoše ...

víte co dělám, když jedu v koloně v levým pruhu tak 140-150, čekám až předjedem aviatiky a tlačí se na mě pašák tím stylem, že půlku auta vidím v levým špíglu? Hihi uhnu taky víc k levý krajnici. A víte co udělá von? Taky uhne víc do leva hihi ale už tam nemá silnici :P

Ale nikdo ste nezapsla co sem dneska viděla na D1 v koloně u Průhonic (teda před průhonicema): 3 plný pruhy a v odstavným v pravo proletí pepik s černým Touaregem. No nic, řikám si kdo chce kam ... jedem tak 1-2-1-2 (takže asi 30tkou) a najednou ten borec letí v tom tuaregovi zpátky, ale po poli, zanim prachu jak na sahaře :D:D:D no čučel jsem jako blázen. Vo si tam normálně sjel na to pole a pak to kalik z5 ku prálgu. hihihi

Odesláno
Napsán autorem vix

vector: ceska dalnice... jestli myslis D1, tak ta byla projektovana a rozestavena v 30. letech minuleho stoleti na navrhovanou rychlost 120 km/h. A dnesni D1 vede prave po tehdy rozestavene a nedostavene dalnici ;)

Pro srovnani takova kvalitni nemecka A3 ma nektere useky omezeny na 120 km/h. Asi proto, ze byla projektovana a stavena v 30. letech minuleho stoleti...

tolik k vyletum z trati....

vice na : www.dalnice.com

Na myslim to dvouproudou parodii na dálnici co vede na Jablonec z Praglu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...