Dundee Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 Kolegův bratr má problém se svým 1.5D. Za studena auto jede úplně normálně, ale když se ohřeje, nastávají problémy. Při rozjezdu s teplým motorem nemá auto tah a nechce se mu jet. Když už se rozpohybuje, tak dál jede normálně. Při vyšlápnutí spojky nebo při neutrálu reaguje na přidání plynu okamžitě. Je vyměněný pal. filtr- beze změny. Spotřeba se nezvýšila, je někde kolem 4,5 litru... Kde může bejt zakopanej raťafák? Díky za tipy;) Citovat
vix Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 napadají mě ventilové vůle Jinak nevím, 1.5D by neměl mít nic, co reaguje na teplotu. Citovat
mio Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 Jesli má 1,5 d EGR ventil ,tak bych ho vyzkoušel odpojit.Nebo jestli neni otevřený pořád.Přisává ten humus z výfuku.Teplý vzduch=nižší výkon. Citovat
Dundee Odesláno 23. srpen 2008 Autor Odesláno 23. srpen 2008 vix: Mám ten dojem, že ventilové vůle by měly zásadní vliv na studený starty nebo ne? Studený auto chytá na brnk, teplý točí delší dobu. mio: Jestli tam je, určitě ho zaslepí Můj tip je netěsnost v palivovym systému (porézní hadice, který po zahřátí přisávaj nepatrně vzduch), ale nevim, jestli je správnej... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.