Marky Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 Chystám sa v dohľadnej dobe kúpiť nové disky 16\'\' miesto terajších origo 16\'\'. Niekde som čítal, že u 407 je problém s brzdičmi u tohto rozmeru alu diskov a že nie všetky disky musia pasovať, keďže brzdiče sú pomerne veľké. Aj u origo diskov je medzera medzi diskom a brzdičom asi 4mm. Moja otázka teda je, že ak dodržim ET disku, je to záruka že disk bude pasovať alebo skutočne nemusí? Hrá nejakú ulohu v tomto aj šírka disku ak by som miesto 6,5 dal 7? Citovat
Přema Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 Měli by to sedět když dodržíš ET......ale taky asi bude záležet jaké přímo ty kola budou vypadat....myslím tím třeba loukotě jestli nesměřují moc dovnitř a nebudeš mít ty nové třeba límcové......nechceš koupit ty moje?????Ale 17\" ??????:D:D:D Citovat
Marky Odesláno 22. srpen 2008 Autor Odesláno 22. srpen 2008 Původně zaslal: Přema Měli by to sedět když dodržíš ET......ale taky asi bude záležet jaké přímo ty kola budou vypadat....myslím tím třeba loukotě jestli nesměřují moc dovnitř a nebudeš mít ty nové třeba límcové......nechceš koupit ty moje?????Ale 17\" ??????:D:D:D Vďaka za ponuku, mne sa práve tie origo nepáčia. Nechcem alu s límcom, ale vravíš, že aj tak môže byť problém? To si ma nepotešil. Chcem totiž objednať cez internet a keď nebudú pasovať tak ma trafí. Citovat
ozzy56 Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 Původně zaslal: Marky Původně zaslal: Přema Měli by to sedět když dodržíš ET......ale taky asi bude záležet jaké přímo ty kola budou vypadat....myslím tím třeba loukotě jestli nesměřují moc dovnitř a nebudeš mít ty nové třeba límcové......nechceš koupit ty moje?????Ale 17\" ??????:D:D:D Vďaka za ponuku, mne sa práve tie origo nepáčia. Nechcem alu s límcom, ale vravíš, že aj tak môže byť problém? To si ma nepotešil. Chcem totiž objednať cez internet a keď nebudú pasovať tak ma trafí. Ten prodejce tě musí upozornit,že na tvůj vůz nebudou pasovat,nebo jaké jsou nutné úpravy a vydat typový list kola. Citovat
Marky Odesláno 22. srpen 2008 Autor Odesláno 22. srpen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: Marky Původně zaslal: Přema Měli by to sedět když dodržíš ET......ale taky asi bude záležet jaké přímo ty kola budou vypadat....myslím tím třeba loukotě jestli nesměřují moc dovnitř a nebudeš mít ty nové třeba límcové......nechceš koupit ty moje?????Ale 17\" ??????:D:D:D Vďaka za ponuku, mne sa práve tie origo nepáčia. Nechcem alu s límcom, ale vravíš, že aj tak môže byť problém? To si ma nepotešil. Chcem totiž objednať cez internet a keď nebudú pasovať tak ma trafí. Ten prodejce tě musí upozornit,že na tvůj vůz nebudou pasovat,nebo jaké jsou nutné úpravy a vydat typový list kola. Tak to by som bol rád. Ale je to bežné, že dávajú tie typové listy? To pošlú asi až s kolesami, a čo keď to tam potom nebude? Citovat
Přema Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 Zkus www.elektrony.cz mám od nich už 3tí kola a vždy v poho..... Citovat
ozzy56 Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 Při koupi přes internet máš myslím 14 dní na vrácení zboží bez udání důvodů. Ty,jako zákazník,nemusíš o těch kolech vědět NIC.--jen dizajn a velikost kola.(jaké chceš). To ostatní musí vědět prodejce--když s tím obchoduje--zda budou pasovat atd.,atd. Citovat
Marky Odesláno 22. srpen 2008 Autor Odesláno 22. srpen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Při koupi přes internet máš myslím 14 dní na vrácení zboží bez udání důvodů. Ty,jako zákazník,nemusíš o těch kolech vědět NIC.--jen dizajn a velikost kola.(jaké chceš). To ostatní musí vědět prodejce--když s tím obchoduje--zda budou pasovat atd.,atd. No áno, len to poštovné nebude asi lacné. U nás je to myslím 7 dní. Citovat
Marky Odesláno 22. srpen 2008 Autor Odesláno 22. srpen 2008 Původně zaslal: Přema Zkus www.elektrony.cz mám od nich už 3tí kola a vždy v poho..... Heh práve na tej stránke majú text: 16\" elektrony pro Peugeot 407 Nelze použít menší, než sériový rozměr kol. Nelze použít kola s límcem. Je třeba vždy zkontrolovat velikost brzdičů na přední nápravě. Velikost brzdičů na přední nápravě se může u každého vozu lišit (bez ohledu na obsah motoru). U větších brzdičů nelze použít některá 16\" a 17\" kola. Citovat
Přema Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 Původně zaslal: Marky Původně zaslal: Přema Zkus www.elektrony.cz mám od nich už 3tí kola a vždy v poho..... Heh práve na tej stránke majú text: 16\" elektrony pro Peugeot 407 Nelze použít menší, než sériový rozměr kol. Nelze použít kola s límcem. Je třeba vždy zkontrolovat velikost brzdičů na přední nápravě. Velikost brzdičů na přední nápravě se může u každého vozu lišit (bez ohledu na obsah motoru). U větších brzdičů nelze použít některá 16\" a 17\" kola. Tak zkus tu dát fotku kol které chceš......at vidíme vo co goo Citovat
ozzy56 Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 Zkus,co ti radí --Přema--to je dobrá firma:myslim Lacné není v tomto světě už nic--bohužel ani ALU kola,ani pošta.... [upravil dne 22/8/08 ozzy1956] Citovat
AnotherOne Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 Tak táto téma zaujíma aj mňa. Přema, čo tak tieto budú pasovať? Citovat
Přema Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Tak táto téma zaujíma aj mňa. Přema, čo tak tieto budú pasovať? 100%.... mají ploché loukotě,které nezasahují směrem k brzdičům.....samozřejmě když dodržíš ET a nejmím 16\" kola..... Citovat
Marky Odesláno 22. srpen 2008 Autor Odesláno 22. srpen 2008 Mohli by to byť práve tieto, stred majú dosť zahnutý dovnútra, preto sa bojím. Citovat
Přema Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 Tak s těchto bych neměl strach....měli by podle mého sedět....samo při dodržení ET a min.16\" Citovat
Marky Odesláno 22. srpen 2008 Autor Odesláno 22. srpen 2008 Super, vieš sem hodiť príklad čomu sa mám vyhnúť? Citovat
Přema Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 Původně zaslal: Marky Super, vieš sem hodiť príklad čomu sa mám vyhnúť? Jak vyhnout?????asi nerozumím čemu?????:myslim:myslim Citovat
Marky Odesláno 23. srpen 2008 Autor Odesláno 23. srpen 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: Marky Super, vieš sem hodiť príklad čomu sa mám vyhnúť? Jak vyhnout?????asi nerozumím čemu?????:myslim:myslim Myslel som obrázok disku, ktoý mi nebude pasovať. Citovat
Přema Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 Vypadá to že by tam mělo pasovat vše,jedině že bys měl senzory tlaku v pneu tak jako já a řešil problém ze senzorama v nových kolech kde nepasoval senzor do ráfku....... Citovat
AnotherOne Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 Tak teda ja tie senzory mám. Dá sa im nejako dohovoriť alebo jazdíš bez nich? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.