Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chystám sa v dohľadnej dobe kúpiť nové disky 16\'\' miesto terajších origo 16\'\'. Niekde som čítal, že u 407 je problém s brzdičmi u tohto rozmeru alu diskov a že nie všetky disky musia pasovať, keďže brzdiče sú pomerne veľké. Aj u origo diskov je medzera medzi diskom a brzdičom asi 4mm. Moja otázka teda je, že ak dodržim ET disku, je to záruka že disk bude pasovať alebo skutočne nemusí? Hrá nejakú ulohu v tomto aj šírka disku ak by som miesto 6,5 dal 7?

Odesláno

Měli by to sedět když dodržíš ET......ale taky asi bude záležet jaké přímo ty kola budou vypadat....myslím tím třeba loukotě jestli nesměřují moc dovnitř a nebudeš mít ty nové třeba límcové......nechceš koupit ty moje?????Ale 17\" ??????:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Měli by to sedět když dodržíš ET......ale taky asi bude záležet jaké přímo ty kola budou vypadat....myslím tím třeba loukotě jestli nesměřují moc dovnitř a nebudeš mít ty nové třeba límcové......nechceš koupit ty moje?????Ale 17\" ??????:D:D:D:D

Vďaka za ponuku, mne sa práve tie origo nepáčia. :D

Nechcem alu s límcom, ale vravíš, že aj tak môže byť problém? :myslim To si ma nepotešil. Chcem totiž objednať cez internet a keď nebudú pasovať tak ma trafí.:bacha

Odesláno
Původně zaslal: Marky

Nechcem alu s límcom, ale vravíš, že aj tak môže byť problém? :myslim To si ma nepotešil. Chcem totiž objednať cez internet a keď nebudú pasovať tak ma trafí.:bacha

Ten prodejce tě musí upozornit,že na tvůj vůz nebudou pasovat,nebo jaké jsou nutné úpravy a vydat typový list kola.

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Ten prodejce tě musí upozornit,že na tvůj vůz nebudou pasovat,nebo jaké jsou nutné úpravy a vydat typový list kola.

Tak to by som bol rád. Ale je to bežné, že dávajú tie typové listy? To pošlú asi až s kolesami, a čo keď to tam potom nebude?

Odesláno

Při koupi přes internet máš myslím 14 dní na vrácení zboží bez udání důvodů. Ty,jako zákazník,nemusíš o těch kolech

vědět NIC.--jen dizajn a velikost kola.(jaké chceš).

To ostatní musí vědět prodejce--když s tím obchoduje--zda budou pasovat atd.,atd.

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Při koupi přes internet máš myslím 14 dní na vrácení zboží bez udání důvodů. Ty,jako zákazník,nemusíš o těch kolech

vědět NIC.--jen dizajn a velikost kola.(jaké chceš).

To ostatní musí vědět prodejce--když s tím obchoduje--zda budou pasovat atd.,atd.

No áno, len to poštovné nebude asi lacné. U nás je to myslím 7 dní.

Odesláno

Zkus www.elektrony.cz mám od nich už 3tí kola a vždy v poho.....

Heh práve na tej stránke majú text:

16\" elektrony pro Peugeot 407

Nelze použít menší, než sériový rozměr kol. Nelze použít kola s límcem. Je třeba vždy zkontrolovat velikost brzdičů na přední nápravě. Velikost brzdičů na přední nápravě se může u každého vozu lišit (bez ohledu na obsah motoru). U větších brzdičů nelze použít některá 16\" a 17\" kola.

Odesláno

Zkus www.elektrony.cz mám od nich už 3tí kola a vždy v poho.....

Heh práve na tej stránke majú text:

16\" elektrony pro Peugeot 407

Nelze použít menší, než sériový rozměr kol. Nelze použít kola s límcem. Je třeba vždy zkontrolovat velikost brzdičů na přední nápravě. Velikost brzdičů na přední nápravě se může u každého vozu lišit (bez ohledu na obsah motoru). U větších brzdičů nelze použít některá 16\" a 17\" kola.

Tak zkus tu dát fotku kol které chceš......at vidíme vo co goo

Odesláno

Zkus,co ti radí --Přema--to je dobrá firma:myslim

Lacné není v tomto světě už nic--bohužel ani ALU kola,ani pošta....:)

[upravil dne 22/8/08 ozzy1956]

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Tak táto téma zaujíma aj mňa.

Přema, čo tak tieto budú pasovať?

100%.... mají ploché loukotě,které nezasahují směrem k brzdičům.....samozřejmě když dodržíš ET a nejmím 16\" kola.....

Odesláno

Super, vieš sem hodiť príklad čomu sa mám vyhnúť?

Jak vyhnout?????asi nerozumím čemu?????:myslim:myslim:myslim

Myslel som obrázok disku, ktoý mi nebude pasovať.

Odesláno

Vypadá to že by tam mělo pasovat vše,jedině že bys měl senzory tlaku v pneu tak jako já a řešil problém ze senzorama v nových kolech kde nepasoval senzor do ráfku.......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...