Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no v lepším stavu je benzín....ale u TD je zase lepší spotřeba...:D:D:D benzín má plnou výbavu kromě kůže...ale ta spotřba 15litrů je dost...u TD se do 6 krásně vejdu....

[upravil dne 22.8.2008 Romííísek]

Guest servisman
Odesláno

prodej oboje a kup si HTP a pak uvíš co jsi provedl:aut nechal bych si asi 1,9Td

Odesláno

Nechal bych si TD. Výkon má dostatečnej (pro někoho;)), minimum elektriky a ta spotřeba:mrk

P.S.: Když je máš obě doma, tak si můžeš výbavu v TDčku vylepšit tou z benálu a toho pak střelit za nějakej bakšiš...

Odesláno
Původně zaslal: Romííísek

HTP je zkratka Hovno To Pojede...co by sme taky chtěli od tří válce...že...a kor od českýho..

:D:D:D:D:D:D:D

HTP - hóódně tlačit na plyn :D:D

Odesláno

asi to tak udělám s tim TD... a nebo přehodim motor....:D:D:D do benzínu... vyříznu číslo navařim to správný a bude to...:D:D:D:D:D:D

To už je lepši proměnit sedačky a tapec né:myslim, a prohodit motor snad ani nejde né:)

Odesláno

prohodit motor jde... je to uchycený stejně.. :D:D:D

No to bych se divil, že by šel prohodit motor z td do benzínu, možná je stejně uchycenej, ale co poloosy,sahara, svody to je taky stejné? to se mi trochu nezdá:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Radess

No to bych se divil, že by šel prohodit motor z td do benzínu, možná je stejně uchycenej, ale co poloosy,sahara, svody to je taky stejné? to se mi trochu nezdá:myslim

A co rozdílná hmotnost + převody??

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Původně zaslal: Radess

A co rozdílná hmotnost + převody??

Dík za dodatek, na to jsem zapomněl:)

Odesláno

jde to už sem to jednou dělal ale musí se povyměňovat dost věcí... nádrž výfuk motor jde i s převodovkou atd....je toho docela dost...ale jde to...

:P:P:P:P

A nebudeš to mít jednoduší, když si jen přehodíš sedačky a tapic do toho td, budeš to mít bez převařování čísel apod.:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...