Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Moje nové alu, prosím hlasujte.  

1. 1. Moje nové alu, prosím hlasujte.

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Původně zaslal: nanux

Původně zaslal: denoo

v dnesnej dobe na stk ani auto uz priniest nemusis , tento problem s kolami na STK by som dako neriesil

A kampak na to STK jezdíš? Teda chodíš?

Len zavolá a nálepky mu prídu poštou, u vás to tak nie je? :D

To musí být otrava, každé dva roky si volat o nálepky. Nešlo by to tak, že by mi je posílali automaticky? Jako třeba platební kartu?

Odesláno

Sorry, ale mne sa to nepaci.....neviem preco su tak tmave, proste mi nesedia na to auto...asu male....chcelo by to min 17\"...inak origo 16\" peugeot na 407 su krajsie ako toto...urcite by som to nemenil....no resp. menil ale neostal by som v 16\"..... tod moj nazor

Tak po polroku rozhodovania sa schyľuje ku finále. Je to najpravdepodobnejší z asi troch-štyroch kandidátov. Zatiaľ len fotomontáž.

Moda Invidia Black Ice 16\'\'x7J

[upravil dne 21.8.2008 AnotherOne]

Odesláno
Původně zaslal: marisw

Sorry, ale mne sa to nepaci.....neviem preco su tak tmave, proste mi nesedia na to auto...asu male....chcelo by to min 17\"...inak origo 16\" peugeot na 407 su krajsie ako toto...urcite by som to nemenil....no resp. menil ale neostal by som v 16\"..... tod moj nazor

Tak po polroku rozhodovania sa schyľuje ku finále. Je to najpravdepodobnejší z asi troch-štyroch kandidátov. Zatiaľ len fotomontáž.

Moda Invidia Black Ice 16\'\'x7J

[upravil dne 21.8.2008 AnotherOne]

Sú tmavé lebo som tú fotomontáž odflákol. Inak sú vzdušné a mal by byť pekne vidieť lesklý kotúč a červený brzdič. :mrk

[upravil dne 22.8.2008 AnotherOne]

• O 2 měsíce později...
Odesláno

To duricek:je to efektní, ale za cenu ztráty komfortu. Kdyř jsem přezul z 225/45x17\" na standardní rozměr, auto se evidentně zklidnilo na příčných nerovnostech a přestal hukot od kol. Rozdíl ve stabilitě v zatáčkách nepozoruji. Podle mě je zvětšování kol módní vlna, podporovaná motoristickými novináři

[upravil dne 4.11.2008 Matuska]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...