Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Moje nové alu, prosím hlasujte.  

1. 1. Moje nové alu, prosím hlasujte.

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

Původně zaslal: AnotherOne

A čo konkrétne je na tom papieri napísané? Bol som sa totiž pýtať na Dopravnom inšpektoráte, čo potrebujem na zápis alternatívy tak mi povedali, že vyjadrenie výrobcu alebo importéra. A ešte zapisuje sa to cez Dopravný inšpektorát alebo Oddelenie dopravy mestského úradu?

[upravil dne 20.8.2008 AnotherOne]

neviem co je na tom pap. nevidel som to pretoze to by mi museli vystavit na presny rozmer aky by som si vybral a na typ auta.u nas sa neuznava tuv vyrobcu diskov zo zahranicia.preto si nemozes dat akekolvek disky na auto.

zapisuje sa to na oddeleni dopravy mu.na policii neviem ci sa da.osobne som jednal s panom z oddel.dopravy mu

Prosím ťa, pohľadaj tú stránku.

Odesláno

Původně zaslal: jozefsv

A čo konkrétne je na tom papieri napísané? Bol som sa totiž pýtať na Dopravnom inšpektoráte, čo potrebujem na zápis alternatívy tak mi povedali, že vyjadrenie výrobcu alebo importéra. A ešte zapisuje sa to cez Dopravný inšpektorát alebo Oddelenie dopravy mestského úradu?

neviem co je na tom pap. nevidel som to pretoze to by mi museli vystavit na presny rozmer aky by som si vybral a na typ auta.u nas sa neuznava tuv vyrobcu diskov zo zahranicia.preto si nemozes dat akekolvek disky na auto.

zapisuje sa to na oddeleni dopravy mu.na policii neviem ci sa da.osobne som jednal s panom z oddel.dopravy mu

Prosím ťa, pohľadaj tú stránku.

hladam, ale vies ako sa hlada ked si to neulozis do oblubenych:grr

Odesláno

Ako to tak pozerám, tak vždy je to viazané na konkrétny typ disku pre ktorý ma výrobca homologizáciu na príslušné auto. Čiže získať všebecné povolenie pre akýkoľvek disk asi týmto spôsobom nepôjde.

Odesláno

Ako to tak pozerám, tak vždy je to viazané na konkrétny typ disku pre ktorý ma výrobca homologizáciu na príslušné auto. Čiže získať všebecné povolenie pre akýkoľvek disk asi týmto spôsobom nepôjde.

ved som ti pisal vyssie ze ano.ja som sa na to pytal.mal som svoje 18 palcove a nie od tejto firmy

Odesláno

Dobre, skúsim zájsť najskôr na tú dopravu. Ale ak budú chcieť 2k za lajstro tak to vidím blede. A potom ešte ďalších 15k na gumy :(

Odesláno

Tak dobre potom ako to urobím, mám im priamo zavolať alebo čo?

priamo s nimi som nehovoril.bol som u tunajsieho predajcu diskov s tym,ze si chcem dat zapisat vacsie kolesa na auto a ze ci mi oni mozu vystavit taky papier.pan popozeral na tuto stranku a povedal co sa da a co nie.ako som spominal,preto ze disky boli moje vlastne a nie od tejto firmy tak chcel 2000sk.ci je to vsade tak alebo nie neviem,viac som nezistoval,pretoze aj tak pre mna nemal rozmer aky som chcel.skus zavolat tej firme a uvidis co ti povedia.ak nevyhoveju tvojim vlastnym diskom,tak chod do nejakeho miestneho predajcu ktory sa vyzna a postupuj ako ja napr.

Odesláno

Myslíš ako výzorom sa nehodia lebo sú slabé alebo slabé na váhu auta?

Myslím vzhledem, prostě tomu nesluší, možná kdyby byli větší, ale je to jen subjektivní názor:)

Odesláno
Původně zaslal: Radess

Myslíš ako výzorom sa nehodia lebo sú slabé alebo slabé na váhu auta?

Myslím vzhledem, prostě tomu nesluší, možná kdyby byli větší, ale je to jen subjektivní názor:)

Akoby som počul svoju ženu :D

Odesláno

na 407 16 ky kolesa max?? co im to hrabe uz , ja mam 17x215 zapisane max, myslim ze to je taka najlepsia varianta, 18 ky sukrajsie ale zase tie 17 ky vzhladom ku kvalite nasich ciest budu lepsou volbou. jednoznacne rozmer 215 R17 , mne sa pacia 5 lucove

Odesláno

Já jsem přešel ze 17\" na 16\", protože se mi blíží první STK a 1.8 je prý legálně mít nemůže . A mluvil jsem se známým, kterého z STK vyhodili, protože měl gumy kategorie \"H\" (do 210 km/h) místo \"V\". Nechci dopadnout podobně. Měl jsem gumy 225/45 R17 a teď mám obutý předepsaný rozměr. Při normálním způsobu ježdění nepozoruji rozdíl ve stabilitě v zatáčkách (mokro i sucho), zato jízda je tišší a komfortnější. Ty předchozí gumy (DUNLOP SPORT) začaly od 50 km/h vydávat dunivý zvuk a já jsem měl podezření na špatná ložiska. Kromě toho jsem na nich najel 27 tis. km a ty přední jsou sjeté!

Takže - pokud při úvahách \"co obout za kola\" zvítězí praktický pohled nad emocemi, raději klasický rozměr na ráfku podle TP.

(Majitel pneuservisu mi tvrdil, že ta 17\" kola může zlegalizovat on, ale moc jsem tomu nevěřil).

[upravil dne 21.8.2008 Matuska]

Odesláno
Původně zaslal: denoo

v dnesnej dobe na stk ani auto uz priniest nemusis , tento problem s kolami na STK by som dako neriesil

A kampak na to STK jezdíš? Teda chodíš?

Odesláno
Původně zaslal: nanux

Původně zaslal: denoo

v dnesnej dobe na stk ani auto uz priniest nemusis , tento problem s kolami na STK by som dako neriesil

A kampak na to STK jezdíš? Teda chodíš?

Len zavolá a nálepky mu prídu poštou, u vás to tak nie je? :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...