Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

Původně zaslal: urdemala

no, ono to je většinou na těch, co fotbal nezajímá poznat už od pohledu :ticho

bol by som zvedavy keby sme sa stretli ci by si rozpoznal od pohladu ci mam rad futbal alebo nie.nestaci foto?

[upravil dne 21.8.08 jozefsv]

jo pošli fotku, já tam vidim jenom kupéčko :myslim nebo že by to byl rébus? :D

Odesláno

Původně zaslal: jozefsv

bol by som zvedavy keby sme sa stretli ci by si rozpoznal od pohladu ci mam rad futbal alebo nie.nestaci foto?

[upravil dne 21.8.08 jozefsv]

jo pošli fotku, já tam vidim jenom kupéčko :myslim nebo že by to byl rébus? :D

nebudem ta trapit,co keby si sa netrafil.nechcem ti robit hanbu.rad si zakopem to ano,ale pozerat to v telke je nuda jak svina.ked k tomu vidim ako sa tam obcas mlatia a rozbijaju cokolvek tak mam pocit ze su ti ludia z inej planety.

inac mam rad snad kazdy iny sport

Odesláno

čekal jsem, že nám toho třetího ještě stihnou dát, v poslední době by to byl normální průběh zápasu..

edit: sakra, myslel jsem sport celkově, ne čistě jenom fotbal, moje chyba..

[upravil dne 21.8.2008 urdemala]

No nevím no. Myslím, že u mě by určitě nikdo jen pohledem neodhadoval, že sportuju (baví mě všechno - umím jen něco:aut) :myslim:D

Odesláno

To Undermalla - zkus si rok bydlet na Letný a pak si povíme, zda máš nadále rád fotbal či ne (Sparta, Sparta - to je HOVAD parta).

Ač nemám postavu sportovce, věř, že i já sportoval (a to dokonce vrcholově), ale mám rád sporty individuální, kde je za svůj výsledek zodpovědný jedotlivec sám sobě (dělal jsem vodní slalom, tedy samozřejmě mám rád tento sport - ale můžu i motorismus, rád se podívám na lyžování, plavání, cyklistiku, ....) - nemám ale rád kolektivní sporty, kde se i blbě hrající jedinec dokáže schovat do silného celku A HLAVNĚ NESNÁŠÍM SPORTY, NA KTERÉ SI NÁROD VZPOMENE POUZE KDYŽ SE CELKU POVEDE VYHRÁT (pak je každý trouba od piva ten nejlepší trenér a právě on pak má i pocit, že se to vítězství podařilo právě kvůli tomu, že ON u piva řval a \"držel palce\" - že se držel hlavně toho půllitru je věc zcela \"nepodstatná\")

Když jsem ještě za totáče Byl členem jisté TJ a bojovalo se o dotace (kolik na který sport připadne), tak tam fungovala věta: \"Fotbal je sport, ostatní je tělovýchova\" - přitom místí fotbalisti hráli pátou ligu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...