urdemala Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: urdemala no, ono to je většinou na těch, co fotbal nezajímá poznat už od pohledu bol by som zvedavy keby sme sa stretli ci by si rozpoznal od pohladu ci mam rad futbal alebo nie.nestaci foto? [upravil dne 21.8.08 jozefsv] jo pošli fotku, já tam vidim jenom kupéčko nebo že by to byl rébus? Citovat
jozefsv Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Původně zaslal: urdemala Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: urdemala no, ono to je většinou na těch, co fotbal nezajímá poznat už od pohledu bol by som zvedavy keby sme sa stretli ci by si rozpoznal od pohladu ci mam rad futbal alebo nie.nestaci foto? [upravil dne 21.8.08 jozefsv] jo pošli fotku, já tam vidim jenom kupéčko nebo že by to byl rébus? nebudem ta trapit,co keby si sa netrafil.nechcem ti robit hanbu.rad si zakopem to ano,ale pozerat to v telke je nuda jak svina.ked k tomu vidim ako sa tam obcas mlatia a rozbijaju cokolvek tak mam pocit ze su ti ludia z inej planety. inac mam rad snad kazdy iny sport Citovat
MJSytic Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Původně zaslal: urdemala no, ono to je většinou na těch, co fotbal nezajímá poznat už od pohledu čekal jsem, že nám toho třetího ještě stihnou dát, v poslední době by to byl normální průběh zápasu.. edit: sakra, myslel jsem sport celkově, ne čistě jenom fotbal, moje chyba.. [upravil dne 21.8.2008 urdemala] No nevím no. Myslím, že u mě by určitě nikdo jen pohledem neodhadoval, že sportuju (baví mě všechno - umím jen něco:aut) Citovat
Medvěd Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 To Undermalla - zkus si rok bydlet na Letný a pak si povíme, zda máš nadále rád fotbal či ne (Sparta, Sparta - to je HOVAD parta). Ač nemám postavu sportovce, věř, že i já sportoval (a to dokonce vrcholově), ale mám rád sporty individuální, kde je za svůj výsledek zodpovědný jedotlivec sám sobě (dělal jsem vodní slalom, tedy samozřejmě mám rád tento sport - ale můžu i motorismus, rád se podívám na lyžování, plavání, cyklistiku, ....) - nemám ale rád kolektivní sporty, kde se i blbě hrající jedinec dokáže schovat do silného celku A HLAVNĚ NESNÁŠÍM SPORTY, NA KTERÉ SI NÁROD VZPOMENE POUZE KDYŽ SE CELKU POVEDE VYHRÁT (pak je každý trouba od piva ten nejlepší trenér a právě on pak má i pocit, že se to vítězství podařilo právě kvůli tomu, že ON u piva řval a \"držel palce\" - že se držel hlavně toho půllitru je věc zcela \"nepodstatná\") Když jsem ještě za totáče Byl členem jisté TJ a bojovalo se o dotace (kolik na který sport připadne), tak tam fungovala věta: \"Fotbal je sport, ostatní je tělovýchova\" - přitom místí fotbalisti hráli pátou ligu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.