Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem dneska večer při příchodu k auto udiveně koukal, měl saem rozbity sklozadních dveří a radio bylo fuč... Takže se řadím do skupiny lidí kterým vykradli auto.. Ani sem nevěřil že v tý části kde bydlim se mi to mohlo stat:(. Takže pokud by měl někdo zájem budu mít na prodej CD changer foto hodím zejtra

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

Původně zaslal: brslen

jojo lidi jsou ho..da.Ten cd changer pujde i do 406tky?Ale mam uz cd original z vyroby.

To nevim jestli by tam sel....

vi nekdo jestli to pujde do 406tky??

Odesláno

To bolo origo radio ? Tam sa nedal odklopit predny panel nahodou ? Pokial ano tak sa necuduj :) Mne ho uz tiez raz ukradli, este na puntikovi ...

Dnes si tam nechas radio, a sou schopny ti rozbit aj celne len aby ho dostali. Su to hajzli ...

Odesláno

Já tyhle hajzly načapat,tak jim vlastnoručně zlámu všechny prsty,jestli něco nesnášim ,tak todle,když něco ukradne a kuli tomu nadělá eště věčí škody

Odesláno

to je teda fakt k nasrani! sekat prsty jako ve stredoveku...

kamosovi zas nekdo minuly tyden ukradl koncovku vyfuku a to takovym stylem ze mu to urval i s rubkou co vede z koncovyho tlumice, na ktery byla prisroubovana...

Odesláno

prestal jsem tyhle veci resit, udelal havarijni pojisteni a od ty doby co ho mam, tak jsem nikdy nesundal panel (kdyz si ho vemou pojistovna zaplati) a samozrejme od ty doby nic.

Odesláno
Původně zaslal: PP205

prestal jsem tyhle veci resit, udelal havarijni pojisteni a od ty doby co ho mam, tak jsem nikdy nesundal panel (kdyz si ho vemou pojistovna zaplati) a samozrejme od ty doby nic.

1. a co spouucast?

2. pojistovna zaplati a pak zvysi cenu pojistky. :bacha

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Původně zaslal: agresssor

tak okno uz je vymeneny......

co to koštuje takový okno?abych se taky připravil(nechci to přivolávat)

Mno novy sem nekupoval, dostaly se tam zadnim bocim a to sem koupil od kamarada ktzerej ma na zahrade bouracky...

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Původně zaslal: PP205

1. a co spouucast?

2. pojistovna zaplati a pak zvysi cenu pojistky. :bacha

Myslim ze na tohle se pojistovna vykasle.... Hlavne ze uz je to vymeneny

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...