agresssor Odesláno 19. srpen 2008 Odesláno 19. srpen 2008 Tak jsem dneska večer při příchodu k auto udiveně koukal, měl saem rozbity sklozadních dveří a radio bylo fuč... Takže se řadím do skupiny lidí kterým vykradli auto.. Ani sem nevěřil že v tý části kde bydlim se mi to mohlo stat:(. Takže pokud by měl někdo zájem budu mít na prodej CD changer foto hodím zejtra Citovat
brslen Odesláno 19. srpen 2008 Odesláno 19. srpen 2008 jojo lidi jsou ho..da.Ten cd changer pujde i do 406tky?Ale mam uz cd original z vyroby. Citovat
Vvitty Odesláno 19. srpen 2008 Odesláno 19. srpen 2008 tak to me mrzi... a nemas lepsi si poridit origo radio a changer nechat v kufrfu? Citovat
agresssor Odesláno 19. srpen 2008 Autor Odesláno 19. srpen 2008 Původně zaslal: brslen jojo lidi jsou ho..da.Ten cd changer pujde i do 406tky?Ale mam uz cd original z vyroby. To nevim jestli by tam sel.... Citovat
agresssor Odesláno 19. srpen 2008 Autor Odesláno 19. srpen 2008 Vvity: Si poridim radio s mp3ka¨ma uz.... Citovat
brslen Odesláno 19. srpen 2008 Odesláno 19. srpen 2008 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: brslen jojo lidi jsou ho..da.Ten cd changer pujde i do 406tky?Ale mam uz cd original z vyroby. To nevim jestli by tam sel.... vi nekdo jestli to pujde do 406tky?? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 19. srpen 2008 Odesláno 19. srpen 2008 To bolo origo radio ? Tam sa nedal odklopit predny panel nahodou ? Pokial ano tak sa necuduj Mne ho uz tiez raz ukradli, este na puntikovi ... Dnes si tam nechas radio, a sou schopny ti rozbit aj celne len aby ho dostali. Su to hajzli ... Citovat
vendelinek Odesláno 19. srpen 2008 Odesláno 19. srpen 2008 Já tyhle hajzly načapat,tak jim vlastnoručně zlámu všechny prsty,jestli něco nesnášim ,tak todle,když něco ukradne a kuli tomu nadělá eště věčí škody Citovat
AnotherOne Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 To už nezostáva len nechať otvorené okná Citovat
agresssor Odesláno 20. srpen 2008 Autor Odesláno 20. srpen 2008 tak okno uz je vymeneny...... Citovat
vendelinek Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Původně zaslal: agresssor tak okno uz je vymeneny...... co to koštuje takový okno?abych se taky připravil(nechci to přivolávat) Citovat
aaischa Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 střílet střílet, ted uz snad budes mit klid kdyz nezapomeneš panel v autě, je to fakt demence... Citovat
f3Rd@ Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 to je teda fakt k nasrani! sekat prsty jako ve stredoveku... kamosovi zas nekdo minuly tyden ukradl koncovku vyfuku a to takovym stylem ze mu to urval i s rubkou co vede z koncovyho tlumice, na ktery byla prisroubovana... Citovat
Guest PP205 Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 prestal jsem tyhle veci resit, udelal havarijni pojisteni a od ty doby co ho mam, tak jsem nikdy nesundal panel (kdyz si ho vemou pojistovna zaplati) a samozrejme od ty doby nic. Citovat
f3Rd@ Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Původně zaslal: PP205 prestal jsem tyhle veci resit, udelal havarijni pojisteni a od ty doby co ho mam, tak jsem nikdy nesundal panel (kdyz si ho vemou pojistovna zaplati) a samozrejme od ty doby nic. 1. a co spouucast? 2. pojistovna zaplati a pak zvysi cenu pojistky. Citovat
agresssor Odesláno 22. srpen 2008 Autor Odesláno 22. srpen 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: agresssor tak okno uz je vymeneny...... co to koštuje takový okno?abych se taky připravil(nechci to přivolávat) Mno novy sem nekupoval, dostaly se tam zadnim bocim a to sem koupil od kamarada ktzerej ma na zahrade bouracky... Citovat
agresssor Odesláno 22. srpen 2008 Autor Odesláno 22. srpen 2008 Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: PP205 prestal jsem tyhle veci resit, udelal havarijni pojisteni a od ty doby co ho mam, tak jsem nikdy nesundal panel (kdyz si ho vemou pojistovna zaplati) a samozrejme od ty doby nic. 1. a co spouucast? 2. pojistovna zaplati a pak zvysi cenu pojistky. Myslim ze na tohle se pojistovna vykasle.... Hlavne ze uz je to vymeneny Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.