Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Stanly

ty souradnice jsou hezke ale nepomohli by mi:Dale dik za ochotu...Ten pap oil je 400m od Autojarov jednosmerkou mezi ty panelaky:-)JEste bych dal vedet jeslti mi do toho neco nevleze ale myslim ze by nemuselo:super

Ty souřadnice skopíruj a vlož na www.mapy.cz A máš TOTO
Odesláno
Původně zaslal: Scratch

zahradka na pesinach? Ja tam znam jenom Kobylu :-)

To je taky pidi zahrádka a klasická čtyřka, ale hermouše tam mají vynikajícího:super

Odesláno

a vis kde je Malesicka?benzinova pumpa Pap oil je to nejlevnejsi pumpa na Zizkove?hned u AUTO JAROV.. [/quot

A za kolik tam mají naftu, když je nejlevnější. Z Vinohrad bych to tam neměla až tak daleko.:D

Odesláno
Původně zaslal: Dariska

Jo a já na Džbán nejedu, jelikož to maám teď tak trochu z ruky. :papa

Jakpak to z ruky... :) to chceš říct.. že to máš dál jako já přes půlku Prahy... :myslim :myslim

Odesláno

Johne, když se podíváš na vlákno Zipík & Markétka a uvědomíš si, kdo je vlastně Dariska -

PAK UŽ JE TO VELICE JEDNODUCHÁ MATEMATIKA (a věř, že to momentálně má Dariska blíž na Vranov než Ty na Džbán)

[upravil dne 2/9/2008 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Johne, když se podíváš na vlákno Zipík & Markétka a uvědomíš si, kdo je vlastně Dariska -

PAK UŽ JE TO VELICE JEDNODUCHÁ MATEMATIKA (a věř, že to momentálně má Dariska blíž na Vranov než Ty na Džbán)

Aha nj jsem na to nějak zapomněl.... :) Díky Méďo :)

Odesláno

jeste neco kdo pojede na srazek, nemel by nekdo ramecek kolem radia?na 306?pokud by nekdo mel privezte mi ho tam nekdo rad si ho od nekoho vemu..

Odesláno

jeste neco kdo pojede na srazek, nemel by nekdo ramecek kolem radia?na 306?pokud by nekdo mel privezte mi ho tam nekdo rad si ho od nekoho vemu..

snad nezapomenu ho vzit

Odesláno

Dundee tak co mohli by sme se sejit na te pumpe zitra cca..v kolik?kolem pate?

Kolem páté to bude tak akorát;) Hlaš se k tmavý 405ce se stříbrnym zadnim nárazníkem;):D

Odesláno

jen maly dotaz:muze tam prijet nekdo kdo zatim neni v clubu?prave si koupil GTI tak jsem myslel ze by se mohl pridat..

že váháš , aspon uvidime zač je toho gti při slalomu loket :D

Odesláno

jen maly dotaz:muze tam prijet nekdo kdo zatim neni v clubu?prave si koupil GTI tak jsem myslel ze by se mohl pridat..

Srazy jsou otevřené všem přátelům lva na kapotě, takže se neboj a přijeď.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...