aaischa Odesláno 19. srpen 2008 Odesláno 19. srpen 2008 Ahoj, mam pojištění u Triglavu přez toppojisteni - bylo to nejlevnejsi a i tak celkem pálka pro zacatecnika s velkym objemem... sepsal sem to prez internet vyplnil za par dni prisel balicek domu, zelena karta vsecky smlouvy a slozenka, poslal sem jim dve kopie kery chteli , jednu si nechal, zaplatil a myslel sem ze je to ok.. pak sem psal este na zmenu VINu a RZky, vsecko vyridili ok, jenze po pul roce se blizil termin dalsi platby, pul roku pryc a tejden prez, tak volam jestli mi nezapomneli poslat udaje k dalsi platbe, a ejhle nejdriv se dovim ze prej se to spatna odeslalo ze to napravej, a ze musim volat jinam ze ona je jenom operatorka, tak volam jinam a ejhle, moje smlouva prej vubec neexistuje, ale uz mam 3tí zelenou kartu po všech změnách v techničáku, a podobně, tak že prej to pořešej už to sou tří tejdny a pořád nic, kuli tomu sem predtim obvolal asi tři lidi, a stále nic, zeleou kartu mam, ale desim se kdyby si nejakej policajt hodlal overit moje povinny ruceni, a nestacilo mu videt zelenou kartu, pripadne se neco stalo, smlouvu mam ale pojistovna o tom prej nic nevi, takze by to zkončilo nekde u soudu nebo podobně..... co s tim dál... pojistovna stále nic neporodila.. stale cekejte cekejte, proste bordel, nejraci bych se toho zbavil, jenze kdyz to jednou nekde vyhrabou tak po me budou chtit pojistny a podobne, ale neexistujici pojistna smlouva se neda vypovedet ani k dalsimu datu nic , proste bordel maximální... nikdo nic neví a podobně... Citovat
ozzy56 Odesláno 19. srpen 2008 Odesláno 19. srpen 2008 Měl jsem podobné problémy u ČPP. Nechce se mi rozepisovat,stejnak nikdo neuvěří--nebyli schopni půl roku vypočítat pojistku.:mrk K prvnímu možnému datu jsem s nima skončil. Citovat
aaischa Odesláno 19. srpen 2008 Autor Odesláno 19. srpen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Měl jsem podobné problémy u ČPP. Nechce se mi rozepisovat,stejnak nikdo neuvěří--nebyli schopni půl roku vypočítat pojistku.:mrk K prvnímu možnému datu jsem s nima skončil. to sem zvedavej, doufam ze do ty doby smlouvu \"najdou\" pripadne budu stejne davat vypoved a reklamovat ze sem k danymu datu dal vypoved a smlouvu ze nemaj je jejich problem, penize jim odeme prisli a to se nikdo nedivil eni neřešil.. Citovat
Ajdamek Odesláno 19. srpen 2008 Odesláno 19. srpen 2008 Triglav dluží kámošovi už skoro rok peníze za bouračku a furt jen krmí. Strašná pojišťovna Citovat
aaischa Odesláno 19. srpen 2008 Autor Odesláno 19. srpen 2008 se svym kramem potrebuju poistovnu abych byl pojistenej za svou totalku dostanu kdyz budu rad nejakou tu tisicovku to ani neresim na jiny auto bych se pojistil jinde .. spis kdyz by me nekdo tuknul tak si necham datnaruku nejakou korunu sepsat to mezi sebou on neprijde o bonus, pripadne kdyz necoudelam ja tak at to zaplatej... dneska sem to zas urgoval pripadne sdruzeni spotrebitelu by se toho melo ujmout kdyz nic nebude... Citovat
Ajdamek Odesláno 19. srpen 2008 Odesláno 19. srpen 2008 právě, jak je vidět, že když něco uděláš, tak se jim moc platit nechce. Tohle mělo jít z ručení viníka, ted se to řeší přímo s CKP a jak to vypadá, tak má trigla trochu problémy. Citovat
aaischa Odesláno 19. srpen 2008 Autor Odesláno 19. srpen 2008 porad se nic nevi, na pani mam kontakt tak ji zas zejtra zavolam... nekdy sou celkem znechuceny ze po nich nekdo vubec neco chce Citovat
chuck11 Odesláno 26. říjen 2008 Odesláno 26. říjen 2008 aaischo máme u triglavu pojištěný 3 auta a všechno bez problémů Odkud jsi?Jestli není u tebe nějaká pobočka nebo něco,řešil bych to spíš osobně než telefonicky:papa Citovat
Majar Odesláno 26. říjen 2008 Odesláno 26. říjen 2008 Původně zaslal: chuck11 aaischo máme u triglavu pojištěný 3 auta a všechno bez problémů Odkud jsi?Jestli není u tebe nějaká pobočka nebo něco,řešil bych to spíš osobně než telefonicky:papa Musím se taky přidat.Všechno bez problémů a velmi rychle asi hodně záleží na makléři?! Citovat
zaxon Odesláno 26. říjen 2008 Odesláno 26. říjen 2008 Nevím jestli je to problém Triglav,ale já taky zřizoval pojištěni přes Toppojištění a po půl roce jsem zjistil že má pojistka není platná,pojištění bylo u ČSOB,jenže Toppojištění mi dalo nějakou slevu která mi nemohla být umožněna,tak se pojistka blokla,samozřejmě mi nikdo nedal toto na vědomí.Ještě,že nedošlo k žádné pojistné události. [upravil dne 26.10.08 zaxon] Citovat
Marcel505 Odesláno 26. říjen 2008 Odesláno 26. říjen 2008 Já taky zatím žádný problém s Triglavem neměl... Teda až na to, že mi měli poslat přepracovaný dopis odledně placení na další rok - upsali se v ceně pojistného... No už je to pár týdnů ale zatím jsem v klidu... Dvakrát jsem jim tam volal... Citovat
Ticcino Odesláno 31. říjen 2008 Odesláno 31. říjen 2008 Taktéž s Trigláčem nemám žádný problém. Máme tady v LB pobočku. Přišel jsem, sepsal jsem, podepsal jsem a bylo. Poštou pak snad i něco přišlo. To už nevím. To aaischa: policajti existenci pojištění prověřovat nebudou. To je tvůj boj. Důležité je, že máš v ruce smlouvu a že máš nějaký důkaz o zaplacení pojistného plus zelenou kartu a kartičku pojištěnce. Samozřejmě, to, že v tom mají bordel je smutné. Citovat
Marcel505 Odesláno 31. říjen 2008 Odesláno 31. říjen 2008 Původně zaslal: Ticcino ... ...Důležité je, že máš v ruce smlouvu a že máš nějaký důkaz o zaplacení pojistného plus zelenou kartu a kartičku pojištěnce. Samozřejmě, to, že v tom mají bordel je smutné. Pro policii stačí doklad o uzavření pojištění - nyní zelená karta. Do toho jestli to máš zaplacený nebo ne je poldům kulový. No zatím mi z Triglavu nový výpočet nepřišel - a to paní po telefonu říkala, že to rychle vyříděj... A splatnost se blíží... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.