Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Potřeboval bych udělat na P406 handsfree přes radio a zároven by to sloužilo i jako MP3 player.

Mám tam kazetovej Clarion ...

Má někdo zkušenost s touhle montáží? zajímalo by mě jestli to má vstupy do rádia ale počítam že to asi nic takovýho mít nebude protože jsem tam nenašel ani žádný tlačítko aux,cd nebo něco podobného

Odesláno

No koukal sem do manuálu tak tlač. na cd to má tak až přijdu z práce tak začnu přemýšlet jak to zapojim ale jestli to ma cd in tak to je brnkačka

Odesláno

potřeboval bych vedet jak pozná radio že je tam changer , vim že to má co dělat s 13 a 14 pinem ale nevim jestli tam vyloženě komunikuje nebo je to na základě nějakého napětí.

na 13 je asi 4,4v

na 14 je asi 1v

Neporadí mi někdo?

Nebo nechce někdo změřit jaké napětí tam je s tim changerem?

Odesláno

ještě co sem koukal tady na foru nemusí se to náhodou aktivovat v BSI?

To by mi namichlo.

Jestli jo tak to budu muset vymyslet pres kazetu kua

Odesláno
Původně zaslal: ladagal

No kašlu na to , udělam to z kazetáku nechtel sem zasahovat do radia ale bude to asi nejjednodussi

Jestli budeš něco pájet,nebo jinak upravovat,prosím o nějaké foto,

chci něco podobného taky.Může být i odměna za know-how:D:D

Odesláno

no je to peknej sunt to radio ... vyrusil sem motory v kazetáku a uz se neprepne ani na kazety ... fakt to je hotovo , on si hlida i otačky kazety a jakmile něco nejde tak to utne a jede jen rádio. grrr

Odesláno

hele ma nekdo mechaniku do tý pu-1633 nejak sem tam preskakal zuby kdyz sem odpojil ty motory.

Jinak to asi pude ale bude se muset odpojit hlava a bude muset tam bejt jako pustena kazeta ... proste bastl

Odesláno

hele ma nekdo mechaniku do tý pu-1633 nejak sem tam preskakal zuby kdyz sem odpojil ty motory.

Jinak to asi pude ale bude se muset odpojit hlava a bude muset tam bejt jako pustena kazeta ... proste bastl

Takže ty myslíš zapojit tak,že kazeta hrát nebude???

Odesláno

kazeta hrat bude ale kdyz odpojis hlavu tak za predzesilovac das jinej signal a melo by to fachat.

Ja uz to nevyzkousim protoze nemam funkcni mechaniku.

tak sem se nastval a koupil transmiter tak uz na tu kazetu kaslu

Uz mi to maka na radiu koupil sem emgetona asi za 800

Odesláno

kazeta hrat bude ale kdyz odpojis hlavu tak za predzesilovac das jinej signal a melo by to fachat.

Ja uz to nevyzkousim protoze nemam funkcni mechaniku.

tak sem se nastval a koupil transmiter tak uz na tu kazetu kaslu

Uz mi to maka na radiu koupil sem emgetona asi za 800

Přepnul sis už na zvýšený výkon? Drž CH 14 sekund, dioda pak bude svítit červeně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...