Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Omluvám se za příspěvek spíše do sekce \"koupím\" ale jsem beznadějnej.. Mám jít na technickou a emise díky tomu jaksi nesplňují to co mají.. Katalyzátor je v háji a dvacku zrovna chuť v origo servise nemám chuť nechat. K tomu hluk vozidla značně stoupl. Obvolal jsem pár vrakáčků, ale 407 snad nebouraj :D Tak dík i za jakoukoliv radu...:super Ruben

Odesláno

Tak tohle už jsem řešil. Nejhorší je že tam žádný neoriginální nepasuje. Peugeoťácky kaťák je dost na prd umístěný a má blbé kolínka a jsou tam blbě umístěné lambdy - prostě celkově dost netipcký kousek... :-(

Původně zaslal: AnotherOne

Existujú univerzálne katy za podstatne nižšiu cenu, skús obehnúť net, niečo isto nájdeš.

Guest minimaxa
Odesláno

koukám že to je furt stejný, velký luxusní auto za velký luxusní peníze a majitel pak brečí že přece nevyhodí 20 za kat :D to už je hold osud takových vozů, a s vyššími režijními náklady se musí počítat :P

Odesláno

Njn.. To už je náš úděl.. ale jde spíš o to že nechci dělat zbytečné investice do auta co půjde cca za 25.000 km pryč.. :-)

Původně zaslal: minimaxa

koukám že to je furt stejný, velký luxusní auto za velký luxusní peníze a majitel pak brečí že přece nevyhodí 20 za kat :D to už je hold osud takových vozů, a s vyššími režijními náklady se musí počítat :P

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

radsi budu brecet a shanet i kdyz mam penez relativne dost,nez abych jezdil v tom tvym brutalnim smejdu!! :roker:papa

Odesláno
Původně zaslal: Pata

pagot: na novacka mas drzosti az az :o

Já jsem taky nováček ale takhle bych minimaxovu multiplu neurazil.:D

Snad se dá nějaký najít. Tak sem dej obrázek ze serviceboxu, ať se podle něho dá hledat.

Odesláno

Katalizator, fap filter ,vstrekovače , čapy prednej nápravy, to sú \"režijné náklady\"?Na 3ročné auto a 150 000Km trošku moc ,si myslím

[upravil dne 21.8.2008 janou]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...