benik1984 Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Omluvám se za příspěvek spíše do sekce \"koupím\" ale jsem beznadějnej.. Mám jít na technickou a emise díky tomu jaksi nesplňují to co mají.. Katalyzátor je v háji a dvacku zrovna chuť v origo servise nemám chuť nechat. K tomu hluk vozidla značně stoupl. Obvolal jsem pár vrakáčků, ale 407 snad nebouraj Tak dík i za jakoukoliv radu... Ruben Citovat
AnotherOne Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Existujú univerzálne katy za podstatne nižšiu cenu, skús obehnúť net, niečo isto nájdeš. Citovat
benik1984 Odesláno 15. srpen 2008 Autor Odesláno 15. srpen 2008 Tak tohle už jsem řešil. Nejhorší je že tam žádný neoriginální nepasuje. Peugeoťácky kaťák je dost na prd umístěný a má blbé kolínka a jsou tam blbě umístěné lambdy - prostě celkově dost netipcký kousek... :-( Původně zaslal: AnotherOne Existujú univerzálne katy za podstatne nižšiu cenu, skús obehnúť net, niečo isto nájdeš. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 koukám že to je furt stejný, velký luxusní auto za velký luxusní peníze a majitel pak brečí že přece nevyhodí 20 za kat to už je hold osud takových vozů, a s vyššími režijními náklady se musí počítat Citovat
benik1984 Odesláno 15. srpen 2008 Autor Odesláno 15. srpen 2008 Njn.. To už je náš úděl.. ale jde spíš o to že nechci dělat zbytečné investice do auta co půjde cca za 25.000 km pryč.. :-) Původně zaslal: minimaxa koukám že to je furt stejný, velký luxusní auto za velký luxusní peníze a majitel pak brečí že přece nevyhodí 20 za kat to už je hold osud takových vozů, a s vyššími režijními náklady se musí počítat Citovat
pagot Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Původně zaslal: minimaxa koukám že to je furt stejný, velký luxusní auto za velký luxusní peníze a majitel pak brečí že přece nevyhodí 20 za kat to už je hold osud takových vozů, a s vyššími režijními náklady se musí počítat radsi budu brecet a shanet i kdyz mam penez relativne dost,nez abych jezdil v tom tvym brutalnim smejdu!! Citovat
AnotherOne Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Dávaj si pozor čo hovoríš o Fiatoch. Citovat
BoneDaddy Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Původně zaslal: Pata pagot: na novacka mas drzosti az az Já jsem taky nováček ale takhle bych minimaxovu multiplu neurazil. Snad se dá nějaký najít. Tak sem dej obrázek ze serviceboxu, ať se podle něho dá hledat. Citovat
janou Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Katalizator, fap filter ,vstrekovače , čapy prednej nápravy, to sú \"režijné náklady\"?Na 3ročné auto a 150 000Km trošku moc ,si myslím [upravil dne 21.8.2008 janou] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.